סקי אפריל - ואל טורנס
-
הי לכולם, אני מתכננת לטוס לאתר סקי של קלאב מד בול טורנס באלפים באיזור סוף אפריל לשבוע ימים החל מה22.4. אתם יודעים האם יש סיכוי טוב לשלג או שזה סיכון גדול מדי? בקלאב מד אומרים שאין החזר כספי ושהאתר פתוח גם במידה ואין שלג. ואם מישהו היה שם אשמח לשמוע המלצות
תודה! -
תשובה קלהאין (לדעתי) סיבה טובה להחליט עכשיו.
באפריל יהיו עדיין מקומות פנויים בקלאב מד של VT; ואם לא בקלאב אז במלון ליד. זה סוף העונה, האתרים חצי ריקים, המחירים ירדו ויהיו מבצעים של הרגע האחרון. אין שום סיבה להכנס להוצאה עכשיו ולקחת סיכון.
-
המון תודה, פשוט ממה שראיתי שנה שעברה המחירים ברגע האחרון היו הרבה יותר גבוהים ממה שהם עכשיו… סטטיסטית יש שלג בסוף אפריל בול טורנס בדכ?
-
יצא לי לגלוש בול טורנס באפריל – קלאב יפה ונוח, סקי באתר בד”כ עד מאי. רוב הסיכוים שגלישה היא כבר בוול טורנס בלבד ורק במקומות הגבוהים. גם שלג קייצי וכו’ אבל זה המקום עם הבטחת השלג.
תהנה! -
הימור לא הגיוניאני לא יודע מה הסיבה לבחירה בתאריכים האלה
אבל
אם יהיה שלג – הוא יהיה מצוקמק ולא נעים לגלישה.
עדיף לבדוק שוב את האופציות ולהקדים לחודש הגיוני יותר.
בסופו של דבר מה שצפוי לך זה
- 8 חודשים של חשש מה יהיה מזג האויר ומצב השלד
- הסתברוות יפה שבסוף המצב יהיה עגום
מבעל ניסיון בהימור על הצד של דצמבר …
יונתן
-
יונתן עם כל הכבוד אבל דצמבר ואפריל שונים למעשה. נכון שבשנים האחרונות דצמבר ממש לא כמו פעם ואני גם הפסקתי לנסוע בדצמבר
אין שלג… אבל באפריל בוול טורנס שלג יש תמיד. שלג קייצי ורק מעל 2000+ אבל אין מצב שאין גלישה. אם להתעלם מעובדה שבחור רוצה להגיע לוול טורנס דווקא באפריל: בבחינת המחירים בכלאב ומצב בשנים הקודמות אפשר להמליץ על סוף מרץ.
בינתיים לצערנו לא יורד סכוי לאל ניניו השנה
זה אומר כנראה שוב הרבה שלג אך חם
-
בכל שנה כמעט אני סוגר את העונה בצרפת באפריל. בדרך כלל מזג אוויר נוח, שלג טוב ומחירים מצויינים. משתדל שזה יהיה בחצי הראשון של אפריל כי התנאים מדרדרים במהירות.
שנה שכברה הייתי באפריל בואל טורנס והתנאים היו הגרועים שאני זוכר חוץ מיום אחד שירד שלג בלילה לפני ושיפר משמעותית. כפי שכבר נאמר פה אין מה למהר להזמין ואין בשביל מה להמר.
בקלאב מד יהיו מבצעים זולים כמו בכל שנה שבוע שבועיים לפני לואל טורנס או לה פלאן וכולי והכי טוב להזמין אז שהתנאים פחות או יותר ידועים.
-
טיפ קטן.. תיכנס ל – http://www.enclip.co.il/clubmed ע״מ לראות את כל המחירים של קלאב מד במסך אחד. ככה תוכל לקבל מושג מה רמת המחירים ולעקוב עד שמגיע משהו שמתאים לך...