דרום אפריקה
-
שלום
משפחה עם 2 ילדים 17, 12 מתכננים טיול לדרום אפריקה ברכב
מסלול מסתמן:
20-23/9 קייפטאון
23-24/9 פראנצ’הוק
24-25/9 הרמנוס
25-26/9 אאודסטהורן
26-28/9 קניסנה
28-29/9 סטורמסריוור
29-1/10 פורת אליזבת
1-2/10 איסט לונדון
2-3/10 דרבן
3-4/10 סנט לוצ’יה
4-5/10 סוואזילנד מבאבנה
5-6 לינה בכניסה לקרוגר MVURDONA SAFARI LODGE
6-8/10 קרוגר פארק סקוקוזה+ סטרה
8-9/10 גראסקופ
9-12/10 סאן סיטי ומשם חזרה דרך יוהנסבורג לארץ
נשמח לקבל התייחסות למסלול (האם לא עמוס, האם נכון לוותר על מקומות) וטיפים למקומות שכדאי לעבור בהם
-
איני חושב שהייתי עושה את הדרך מפורט אליזבט לדרבן דרך הכביש (טרנסקאי וסיסקאי)
הייתי בוודאות מוסיף יום לקייפטאון
הייתי בשקט מדלג על דרבן (אלא אם יש לכם אהבה מיוחדת ל’באני-צ’או’. ואני מצטער מראש: ‘זר לא יבין זאת’)
ומדוע ללון ‘בכניסה לקרוגר בדיוק בין שני השערים הדרומיים ולא קרוב יותר לאחד מהם?
-
אם מבין את המלצתך לנסוע ישירות לסנט לוצ׳יה? למרות שזה גם כך יום נסיעה ארוך
-
באופן כללי נראה לי מסלול עם הרבה קילומטרים, הרבה מעברים, הרבה נסיעות ארוכות. טיסת פנים (נגיד מפורט אליזבת׳ לאיפשהו ליד קרוגר) מאוד תעזור, אבל כמובן תאלצו לוותר על חלק מהיעדים.
אם בכל זאת מגיעים לקרוגר מדרום בנהיגה, הייתי מנסה להיכנס לשמורה כבר ביום הקודם. אבל שימו לב לשעת סגירת השערים. למשל ללון במחנה ״קרוקודייל ברידג׳״.
גם על אאודסהורן אולי הייתי מוותר ומנצל את הזמן במקום אחר – עניין של טעם. אם תכננתם שם על חוות יענים ומערת קנגו, אנחנו די התאכזבנו משניהם, גם הילדים.
בסאן-סיטי לא היינו, אבל ממה שאני קורא הכל שם עשוי פלסטיק, סטייל לאס-וגאס. אם זה מה שאתם מחפשים, לבריאות, לא מתווכח על טעם וריח, אבל זה לא דרום אפריקה. אם הכוונה היא לעשות נופש של כמה ימים בסוף, בטוח תצליחו למצוא מקום יותר אותנטי...
-
לדעתי הצנועה, אין לך מה לחפש באיסט-לונדון.
תוכל לטוס ישירות מפורט אליזבט לדרבן (שדה התעופה ‘המלך זולו שאקה’) שנמצא ‘לא רחוק’ (במונחי דרום אפריקה) משמורת סיינט-לוצייה.
אפשר בשדה לשכור אוטו ולהמשיך
-
מבקשים לקבל המלצות ל 3 ימים אחרי ספארי וטיול ארוך מקייפטאון בדרך חזרה ליוהנסבורג
ממחפשים קצת להיות ברילקס קצת טבע קצת קניות אוכל טוב לפני חזרה לארץ
נשמח להמלצות
-
אגב יובל תודה
קיבלנו את המלצתך