טיול בר מצווה לאורלנדו
-
שלום לכולם אנחנו משפחה שנוסעת לטיול בר מצווה באורלנדו השאלה שלי האם לקנות באינטרנט כרטיסים לאטרקציות כמו הפארקים של דיסני או יוניברסל וכו” או להגיע לשם ולקנות את הכרטיסים תודה לעונים
-
לא הייתי קונה לפני הטיסה ( תמיד משהו יכול להשתבש וטיסות יכולות להתבטל והכרטיסים מאוד יקרים )
וגם שם לא הייתי קונה לימים ספציפים אלא כרטיס כללי שטוב לכל יום.
אני תמיד קניתי לילה קודם, המחיר אותו מחיר.
נדמה לי שבדיסני יש יתרון לקניה מוקדמת כי אפשר להזמים FAST PASS אחרי שקונים...זה היתרון היחיד. -
היי ,לא הייתי קונה מראש .
מקסימום יום מראש כשאנחנו כבר שם.
הסיבה היא שבטיול תמיד קורים דברים וחס וחלילה משיהו וכלו לקבל חום/כאב ראש/קלקלו קיבה ולא יוכל להגיע.
ההנחות לקניה מראש אינן משמעותיות.ותקנו אותי אם אני טועה….
-
בואו נתקןזה בעיקר תלוי במה מטרת הטיול וכמה הפארקים הם מטרת הטיול.
ראשית, ברור שלא קונים כרטיס לפארקים לפני שאתם יודעים מתי בוודאות אתם מגיעים, לקחת בחשבון עייפות וכו’ וכמובן לכמה זמן באים.
שנית, יושבים עם הילדים ובודקים איתם מה הם (!) הכי רוצים לפי זה ניתן להעריך כמה ימים, איזה פארקים וכיו”ב, כמובן לוקחים בחשבון מזג אוויר ואופציה שלא כולם יהיו מרוצים..
ככול ואתם באים למס’ ימים בודדים אז אולי כדאי באמת לא להיות מקובע ליום ספציפי, כך אם מישהו קצת עייף (ואתם תהיו עייפים) אז ניתן לדלג ולקבוע יום מנוחה.
ככול ואתם מתכננים שבוע ומעלה רק בפארקים הרי יש הנחות משמעותיות ככול שמספר הימים עולה, עלות כל יום מיום X היא זניחה ויכולה להגיע ל עשרה $ לכל יום נוסף (בדר”כ אחרי היום ה 10...)
אבל במצב כזה, ככול והחלטתם לדוגמא על שבוע בפארקים מתוך 10 ימים באזור, כבר די עדיף חבילה שכזו מכל דבר אחר, כך ניתן לנוח עד הערב ורק בערב להגיע לפארק מסויים ובכלל לרווח את הימים בלי לחץ.