עזרה בעניין הודו: דלהי + גואה
-
היי,
אני, בעלי ובן התשע שלנו טסים להודו בסוף ספטמבר.
נוחתים וחוזרים מדלהי, באמצע צריכים להיות בגואה. כל הטיול הוא 8 ימים…
לא מכירה את הודו בכלל! אין לי שום מושג, לא הייתי, וכו'.
אשמח לעצות שלכם בקשר לדברים שכדאי לראות ולעשות, וגם מקומות לינה ברמה גבוהה.
מאוד אוהבים להיות ליד מים, וטיולים בטבע.
המקומות בהם נהיה קשיחים ולא ניתנים לשינוי (טסים לחתונה בדלהי + עבודה בגואה).
המון תודה על עזרתכם!
-
8 ימים אין מה לתכנן.
-
כלומר…
לוותר ולא לנסוע?
חייבים לנסוע, כמו שכתבתי - פגישת עבודה + חתונה.
רציתי לדעת מה כדאי לראות בזמן שיש לנו.
-
סעו בכיף
-
שמעון, שמעון.
דלהי, כמו כל עיר גדולה מלאה באטרקציות וגם שבועיים לא יספיקו לכסותם (הייתי שבוע ומגיע לעוד אחד). חומר תמצאי באינטרנט וכאן באתר. ממליץ על יום עם אוטובוס תיירות שלוקח לכל נקודות העניין. חוצמזה שווקים מדהימים מכל הסוגים שהם לבד יכולים למלא כמה ימים, רחובות הומים, מוזיאונים, אנדרטאות והמון גנדי.
גואה – ים. אל תחפשו משהו אחר ליום יומיים. תנוחו אחרי החתונה.
-
הי,
מדי פעם כותב באתר מישהו שמתכנן נסיעות בהודו כאילו מדובר בארץ. זה לא מצליח. זה יכול ממש לחרב טיול. בטיול של 8 ימים בו יש חתונה, פגישת עבודה ושתי טיסות פנים, שזה למעשה חצי יום כל אחת צריך לזכור את המשפט תפסת מרובה לא תפסת.
דלהי עיר מדהימה, תוססת, כנראה שונה מכל מה שפגשת עד היום (לפי זה שלא ביקרת בהודו). זה לא כמו בודפשט למי שהיה בוינה. אל תברחו ממנה. יש באתר (למטייל) הצעות ליום טיול, יומיים טיול ושלושה ימי טיול בדלהי ובנוסף טיפים נוספים על דלהי. תשתמשו בזה כבסיס. תארגנו לכם את התמהיל המתאים לכם בין פארקים, שווקים, מקדשים, מצודות ומקדונלדס (כי יש גבול כמה גירויים – צבעים, ריחות, נוף אנושי וכו’ - יכול ילד להכיל). אל תברחו ממנה כל כך מהר. לגבי גואה – חופיה יספקו לכם את המפגש עם המים שאתם מחפשים. שוב – יש לכם יומיים שלושה שם – תספיקו לראות אולי שני חופים.
לא ממליץ לנסות לאמץ חלקי תוכניות מטיולים ארוכים יותר של אנשים אחרים. להכניס לטיול של שלושה שבועות בהודו ימים של 6 או 12 שעות נסיעה זה סביר. להכניס לשלושה – ארבעה ימים בדלהי שני ימים של 6- 8 שעות נסיעה (אחד הלוך ואחד חזור) - חבל.
-
אתה צודק, תודה רבה.
קצת התגבשנו על המסלול, אכתוב בהודעה נפרדת שלא ילך לאיבוד.