מעבר מצאנג מאי לקוסמוי באייר אסיה
-
היי,
מעוניינת לדעת ממי שעשה את המעבר הזה, טיסה, אוטובוס, מעבורת – האם זה נורא או אפשר לסבול….
בנוסף – במידה והחלטתי להזמין דרך האתר האם החברה אחראית לכל המעברים , ז”א ברגע שנוחתים בסורטאני אז דואגים להעביר אותנו לאוטובוס ואח”כ למעבורת או במידה ומשהו עם הזמנים מתעכב האם הם אחראים למעברים הלאה.
תודה
-
עשיתי זאת בשנה שעברה. יש אלמנט של חיסכון כספי כ-100 דולר.
יחד עם זאת בזבוז זמן משווע למי שלחוץ בזמן. אני ניצלתי את ההזדמנות
לביקור בקאו סוק כך שזה היה מתבקש.
אייר אסיה דואגים לכל המעברים והכל מתוזמן.
-
כפי שכתב קודמי
הם דואגים לכל המעברים
אבל
אם 100 דולר שווים לך יום מבוזבז על מעברים?
-
עשיתי זאת עם משפחתי לפני כחודש. קצת טרטור אבל ממש לא נורא. את יכולה להזמין טיסה הכוללת את המעברים או טיסה לסוראטני. בשדה התעופה יש דוכנים של מס׳ חברות שמוכרות כרטיס משולב: אוטובוס+ מעבורת ואפשר גם להוסיף הסעה למלון. מעבורות יוצאות כל שעה ואין בעיה של מקום. ממליצה על חברת לומפריה: שעה וחצי נסיעה באוטובוס למזח+ מעבורת מהירה שעושה את הדרך לקוסמוי ב-45 דקות. לדעתי, שווה את החיסכון הכספי: כרבע מעלות של טיסה ישירה מצ׳אנג מאי לקוסמוי.
-
היי,
יכול להיות שאני מפספסת משהו ?? כרטיס טיסה מצאנג מאי לקוסמוי עולה 9200 באט בבנגקוק איירוייס ,בערך 280 דולר פחות או יותר במעבר עם אייר אסיה משהו כמו 90 $ ,
יכול להיות שיש דרך יותר זולה להגיע לקוסמוי ואני לא יודעת?
שכחתי גם לציין שאנחנו זוג + ילד בן 14 – כך שגם 100 דולר * 3 הם חיסכון משמעותי
-
טיסות שיירות אכן יקרות. לקוסמוי.
דרך אייר אסיה זה אכן המחיר.אבל זה יגזול לך כמעט יום שלם של טיסה, מעבר באוטובוס למעבורת ושייט לקוסמוי.
-
לא הייתי ממליץ על כך לרכוש כרטיס משולב
מעדיף באופן אישי להגיע לסורטאני ולבחור את החברת שייט שאני רוצה
לפעמים קורים מצבים שהטיסה מתעכבת ואז דואגים שתגיעו למעבורת הבאה
ולא תמיד בא לי לחכות למעבורת הבאה
אז בוחר חברה שמתאימה לי באותו רגע
כמו כן היו לי מספר מקרים שהחארות חיכו לטיסה הבאה ואז הסיעו אותנו למשרדים שלהם בעיר סוראטני ויבשו אותנו שעתיים עד שיגיעו הנוסעים מהטיסה הבאה .
לפעמים יש בעיות ולא הכל הולך חלק
לפעמים הם מעצבנים שזה מורט שערות
ואין עם מי לדבר אף אחד לא מתרגש
תמתין גם שלוש שעות לא מרגש אף אחד מחברת השייט .
לכן מעדיף לבחור לבד לפי מה שנכון לי באותו רגע
ואין בעיה למצוא , דואגים להסעה ולכרטיס מעבורת
ככה מגיעים מהר יותר
ואם במקרה הכל הלך חלק תמיד אפשר לפנות לחברה שעובדת עם אייר אסיה ולעשות דרכם בשדה
טיפה יותר יקר מלקנות כרטיס משולב אבל זה החיסרון היחיד וגם הוא לא נורא ולא משמעותי .