איסלנד מי היה?
-
היי
אשמח לקרוא סיפורי טיול של מי שהיה באיסלנד.
מי היה?
תודה רבה
אחוה
-
-
היה מקסים

-
-
-
תודה רבה לכולם ועוד שאלהאני אשמח מאוד אם משהו יוכל לתת לי הערכה גסה של עלויות.
תודה רבה
אחוה
-
-
קשה מאד להעריך כי כל אחד בונה את הטיול שלו אחרת.
אנסה לתת לך כמה עזרים
ככלל איסלנד מאמינה גדולה באינטרנט והכל ניתן לההעשות דרכו.לבדוק מחירים, להזמין ,לשלם ולסגור עניין.
טיסות-כרטיס זול צריך לעלות כ550$ לנוסע. הכי טוב זה להכנס לאתרי כרטיסים ולעשות הזמנה עד שלב התשלום ואז יש תמונה אמיתית של המצב
שכירת רכב- כנ”ל. לשוטט באתרי ההזמנות של החברות האיסלנדיות ולעשות הזמנה וירטואלית למה שמתאים לך. ככלל המחירים בחברות הבינלאומיות יהיו גבוהים בהרבה ותנאי ההשכרה נוקשים יותר. בכל מקרה גם באלו וגם באלו המחירים גבוהים והחשיפה במקרה נזק מאד גבוהה עד מאד.
לינה- בהזמנה מוקדמת קחי 100 אירו לחדר זוגי כקו מנחה. ככל שתקדימי תוכלי למצוא חדר שיתאים לך במחיר יותר נוח. שוב המקומות הטובים מתמלאים די מהר. בעיקר אם מחפשים לשיא העונה.
אוכל- בסופרים דומה לארץ. כאן גם קשה להעריך כי אחד הוא דן חסכן והשני גורמה ללא פשרות. אוכל במסעדות הרבה יותר יקר מבארץ.
אטרקציות- מספר מנחה 150 אירו לאדם באטרקציה יקרה (נסיעה לאסקיה,טרקטרוני שלג) כמחצית מזה ופחות באטרקציות זולות יותר כמו רחצה בברכה טרמית ( הלגונה הכחולה) . הכניסה לשמורות הטבע פרט לאחת חינם וגם לזו שבתשלום זה זניח.
כל האטרקציות היקרות משווקות בעיקר דרך האינטרנט כך שכניסה לאתר חברה כזו תיתן מחיר מדויק לכמה זה עולה.
אם אני זוכר נכון אז יצא לנו לפני שלוש שנים כ4500 אירו לזוג ל14 ימים כאשר הצאות הרכב נחלקו בין שני זוגות. לבד היינו משלמים עוד כ500 אירו יותר.
לא נסענו לאסקיה כי עדין היה חסום ולא טיילנו בטרקטרויני שלג כי לא בא לנו.
אם זה בתכנית אז אתרי החברות המבצעות יתנו לכם בדיוק כמה זה יעלה.
רנצי
-
תודה רבה -
אחוה שלום רב
זוכרת את הטיול שלך סביב העולם שנסעת לפני עידן ועידנים כשהילדים היו קטנים.
אני אמנם נסעת לאיסלנד ללא ילדים אבל מצרפת לך את הטיול שלי. שימי לב בסופו מעבר לחלק השני.
ואם תצטרכי עזרה אל תתביישי.
שנה טובה
רחל לבון
-
ומהשנה, בניגוד לעבר, יש טיסות ישירות של איסלנד אייר
שנה טובה
-
ואם יעניין אותך טרק לנדמנאלוגר - תורסמוק
אז יהיה לי מה להוסיף לך.…
שנה טובה
מוטי
-
גם אנחנו טיילנו באיסלנד המופלאה (עדיין מתגעגעים...)- כאן (יש כמה פוסטים)
מסכימה עם מה שכתב RANCHY על המחירים. כלל המפתח זה להזמין כמה שיותר מוקדם (עכשיו לקיץ הבא- בהחלט לגיטימי) כי ההיצע קטן והמחירים רק עולים. אנחנו הזמנו גם רכב בשלב מאוד מוקדם.
אתר מאוד נוח לתכנון- ICELAND.CO.IL . של סוכן ישראלי שחי באיסלנד ומציע גם בניית טיולים בתשלום, בעיני אין צורך כי קל מאוד לתכנן ולנו יצא יותר משתלם עצמאית.
בהצלחה!