אתר ההזמנות אגודה
-
שלוםשאלה אולי טפשית קצת
האם האתר אגודה אמין ורציני (יש לו מחירים הרבה יותר זולים מבוקינג)
האם אני יזמין ולא יהיו פאדיחות עם החדרים
האם קרה שמישהו הזמין מהם והגיע למלון ולא היו חדרים?
האם אפשר אחרי ההזמנה מאגודה לבדוק עם המלון האם החדרים יהיו שלי?
תודה
-
ניתן להזמין בביטחה.
תמיד להשוות מחירים ולוודא שההשוואה נעשית לגבי אותו סוג חדר כולל את כל המיסים שבחלק מהאתרים ניתן לראות אותם רק בשלב האחרון של ההזמנה.
-
בדקתי ואפילו דרך חברות שנמצאות בתאילנד ויש הבדליםבמיוחד בחברות מהארץ
האם לאחר ההזמנה מקבלים אישור מהמלון על ההזמנה?
או רק מאגודה
תודה
-
האתר אמין לחלוטין ולא תמיד הוא הזול ביותר.
את האישור תקבל רק מהם וברגע שיש אישור יהיה חדר.
-
אתר Amoma יותר זול.
-
איתן - שאלה בקשר לאתר Amomaמלבד המחיר הכל עבד חלק עם האתר הזה? הזמנת ממנו יותר מפעם אחת?
תודה ושנה טובה!
-
אורן, עבדתי עם האתר יותר מפעם אחת … ללא דופי !
-
אילן – ברגע שיש לך אישור הזמנה מאגודה אתה יכול לפנות למלון ולוודא שיש הזמנה על השם שלך. אני בדרך כלל עושה את זה רק כדי שיהיה לי אישור גם מהמלון עצמו
ואגודה אתר מאוד אמין ומוכר
-
אתם מדברים על אתרים גדולים ואמינים
לא משחקים משחקים ולכן אין צורך לבדוק שום דבר עם המלון ולא צריך לוודא כלום
מדפיסים את ההזמנה וזהו
ולגבי המחיר קח בחשבון שאגודה מפרסם מחירים לפני מיסים ובוקינג מפרסם עם מיסים כבר כלולים
כך שכדי להשוות בין האתרים תצטרך להתקדם עם ההזמנה עד שיופיע המחיר עם המיסים ואז תוכל להשוות
יש הרבה אתרים שנוהגים בשיטה הזאת כדי לקפוץ במיקום בגוגל
-
Agoda ובוקינג נמצאים שניהם באותה בעלות של חברת Priceline האמריקאית. זוהי קבוצת התיירות הגדולה או השניה בעולם. אז כן, מדובר באתר אמין.
מצורף ראיון עם מנכ"לית בוקינג שהתפרסם לאחרונה בגלובס שממפה את שוק הזמנת מוצרי תיירות.
-
משפט מעניין מהכתבה
“
לא פעם קורה, שאם לקוח מתקשר לבית המלון ישירות, הוא יוכל לקבל מחיר נמוך יותר מאשר דרך בוקינג.
"אני לא יודעת איפה נתקלת בזה, אבל במדינות רבות יש רגולציה שלא מאפשרת את זה".
לא הבנתי את הרגולציה שאוסרת על מלון לתת מחיר יותר זול מבוקינג
-
ואף על פי כן יש לעתים הפרשי מחיר ביניהם. הזמנתי דרך בוקינג ב 960 באט ללילה. עם אפשרות ביטול. מספר ימים לפני הנסיעה בדקתי שוב והמחיר זהה. באגודה מצאתי את אותו חדר ב 820. כמובן שהזמנתי באגודה ואחרי זה ביטלתי את בוקינג ללא תשלום.