ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

היער הבווארי

פורום טיולי משפחות
    5
    9
    4428
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liora42
      Liora42 נערך לאחרונה על ידי

היי,

עדיין מחפשים את היעד לטיול בקיץ הבא….

מישהו כאן טייל עם ילדים קטנים ביער הבווארי?

נהיה עם ילד בן 5.8 ובן 2.5. נשמח לשמוע קצת המלצות על האיזור.

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rubit
        rubit נערך לאחרונה על ידי

היי ליאורה,

אנחנו טיילנו עם 2 ילדות בגיל 3.5, 5.5 והיה טיול נהדר surprise

מצרף את הטיול שלנו

רובי 

• telo
          telo נערך לאחרונה על ידי

באוסטריה כבר טיילתם? היא מתאימה גם לילדים שלכם.

עברנו כמה פעמים בבוואריה בדרך ממינכן לאוסטריה בחזרה, והנופים יפים ודומים לאוסטריה, אבל באוסטריה הרים הרבה יותר גבוהים ומרשימים. בקיץ אפשר לעלות לקרחונים ולראות שלג וזה חוויה אדירה. אפשר לשלב את בוואריה אבל לא הייתי מטייל רק בבוואריה בקיץ.

• קרן_3400936
            קרן_3400936 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו ה 2015. נחתנו בפראג ומשם נסענו ליער הבווארי. למעשה נסענו קןדם לנירנברג -פלימוביל משם ירדנו דרך הדרך הרומנטית ללגולנד ומשם ליער הבווארי. 

ישנו בבודנמיס. יש כרטיס מעולה (כבר כתבו עליו בפורום) שניתן חינם. מליון אטרקציות בחינם כגון מגלשות אלפניות פארקי מים ועוד. 

זה אזור מאד יפה ומתאים לקטנים. 

היתרון שהוא זול כי גם הטיסה לפראג זולה. החסרון פחות מתויר במוזיאונים למשל אין תרגום לאנגלית. 

חסרון נוסף ביחס לאוסטריה זה שאוסטריה  הרבה יותר בונבוניירה. 

אם תחליטו לנסוע אז ארחיב. ובכל מקרה אני חושבת שכתבתי סיכום והכנה לטיול. 

• Liora42

תודה רבה על התגובות.

רובי, אם אני מבינה נכון טיילתם בבאווריה אבל לא בחלק של היער הבווארי (אזור יותר מזרחי על גבול צ’כיה)? הטיול נשמע נהדר, שקלנו גם את החלק הזה של בוואריה וכרגע מתלבטים לגבי היער הבווארי בעיקר כי כרטיסי הטיסה לפראג (וגם לנירנברג) זולים יותר מאשר למינכן… הקטן שלנו שונא נסיעות לכן מחפשים איזור שיש בו מספיק מה לראות ולעשות ולהימנע מנסיעות של מעל שעה.

לגבי אוסטריה- לא היינו ועדיין שוקלים. עוקבים אחרי מחירי הטיסות… עברה לי מחשבה לטוס לנירנברג (אנחנו גם חובבי פליימוביל כך שבטח נהנה בפארק פליימוביל הקרוב) ומשם לנסוע לאוסטריה (איזור מזרח טירול). לפי גוגל מדובר בכשלוש שעות נסיעה. מישהו עשה את זה במקרה ויכול להגיד כמה זמן לקח בפועל? אם אכן מדובר בשלוש שעות אז נהיה מוכנים לעשות זאת למרות ההתנגדות הצפוייה של הקטנצ’יק…

קרן-אם יש לך סיכום כתוב אני ממש אשמח לקבל. הסתכלתי באתר של הכרטיס האזורי ואני מתלבטת אם יש מספיק דברים אטרקטיבים באיזור ממוקד כדי שלא נצטרך לנסוע הרבה… אנחנו מחפשים נופים יפים בשילוב אטראקציות לילדים, עיירות נחמדות וטיולים קלים שמתאימים לעגלה, לא משהו ארוך. מעדיפים לא להיכנס לאוטו הרבה פעמים במהלך היום אלא להגיע למקום שיספק תעסוקה לכמה שעות טובות ומקסימום עוד עצירה אחת אח”כ.

שוב תודה,

ליאורה

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לא היער הבווארי, אבל אני כותב בפורום את סיפור הטיול שלנו למערב התיכון של גרמניה – נדמה לי שזה טיול באופי שדומה למה שאתם מחפשים.

• קרן_3400936
                  קרן_3400936 נערך לאחרונה על ידי

אני די בטוחה שכבר העלתי את הסיפור בקצרה אבל אני לא מוצאת אותו ( לפני כשנתיים היוזר שלי השתנה באורח פלא ואני לא רואה הודעות קודמות מהיוזר הנוכחי). 

יש הרבה הרבה מה לראות עם עלדים קטנים. אנחנו בילינו כשבועיים וחצי. 

יום הראשון הוקדש לנסיעה לכיוון פלימוביל וביקור בנירנברג. 

יום שני פלימוביל מדהים וגם העיר העתיקה יפה. 

יום שלישי הדרך הרומנטית: יש באזור הרבה פסטיבלים ובחרנו עיירה נוספת עם פסטיבל וכמובן רוטברג אן טבור. 

יום רביעי לגולנד 

יום חמישי מסיעה לבודנמייס בדרך יש עיריות יפות כמו אוגוסטוס ( אני כותבת מה זכרון אז יתכן שזה לא השם במדוייק ). 

ואז עשרה ימים של איולי כוכב כל יום נסיעה של כחצי שעה. 

זאת דרך הזכוכית ואין ספק שביקור בגינות זכוכית ובכפרי זכוכית הוא מקסים. 

יש שם גם שמורות טבע ופארק לאומי רבים. הכרטיס מקנה כניסה חינם למסלול צמרות עצים בית הפוך מוזיאון מדע ועוד ועוד. אפילו כניסה ללונה פארק הכי גדול באזור. בקיצור לא חסר מה לעשות. 

רק שם אגב התנסנו באומגות ענק בשם fly fox  והכל כאמור חינם. הקטנים יכולים להיות באבובים או מחווים עם מבוגר במגלשות אלפניות. 

ביום האחרון נסענו לכיוון פראג. מאד מאד מאד ממליצה לעצור במוזיאון המדע בפילזן. כזה מוזיאון מושקע אינטרקטיבי ומעניין לא ראינו והיינו בהרבה מוזיאונים דל מדע בעולם. 

מציעה שתכנסי לעיירות באזור ובעיקר לבודנמייס. אגב בעירה שישנו יש מסלול טבע מקסים וקל למפל לאורך הנחל. מאד מומלץ. כל ערב סיימנו בפארק מים שכאמור גם הם בחינם. 

• rubit
                    rubit נערך לאחרונה על ידי

ליאורה, 

שימי לב בסיפור הטיול שגם אנחנו נחתנו בפראג והמראנו מפראג.

בלילה הראשון היינו בנירנברג וביומיים האחרונים היינו ביער הבווארי.

שנה טובה,

רובי 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • Liora42

תודה רבה על הפירוט!

אחרי הרבה בדיקות ומחשבה בימים האחרונים, כנראה שבכל זאת נלך על אוסטריה השנה. בכל מקרה אני שומרת את הטיול ואת כל ההמלצות לגבי היער הבווארי לשנה אח”כ Smile

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון