ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בצפון אנגליה - שאלות ראשוניות

פורום טיולי משפחות
    14
    25
    11519
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמיחי13
      עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אז כבר מתחילים לחשוב על טיול בקיץ 2018 – בצפון אנגליה. שני פתחה דיון דומה בעבר אבל אצלנו הנתונים קצת שונים אז פותח שירשור חדש.

נתונים בסיסיים: משפחה של 2+3 (גילאים בקיץ הבא: 14, 12, 8  ). טרם נרכשו טיסות. מתכננים טיול לשבועיים, טיסות למנצ’סטר, רכב שכור צמוד. הזמן: בין 15 ליולי ועד 15 באוגוסט (גמיש מאוד). אוהבים מאוד אטרקציות כמו מוזיאונים פתוחים, קצת טירות, קצת פארקי חיות (ללא מופעי ראווה או הצקות לחיות), ממש קצת טבע (מסלולים ממש קלילים וקצרים, עדיפות למפלים), פסטיבלים מקומיים (כמה שיותר), ימי ביניים, רכבלים, רכבות, שייט, קצת מוזיאונים.

כרגע יש לנו שלד כזה:

לילה ראשון בשדה (נחיתה מאוחרת)

שבוע באזור הפיק – כוכב

עוד 6 ימים – כוכב. התלבטות. האפשרויות שחשבנו עליהן: או צפון ויילס או אזור האגמים או בכלל יורקשייר.

כמה שאלות לפתיחה:

1. עד כמה צריך להתחשב בתיכנון במחזורי הלינה? למשל אם נרצה 6 ימים באזור האחר ולסיים עם שבוע בפיק, אבל זה לא יסתדר עם המחזורים?
      2. מעדיפים להקטין את כמות מעברי מקום לינה וכן מקומות לינה שהם קוטג’ים עם self-catering. לכן נסתפק ב 2 כוכבים. האם זו החלטה הגיונית?
      3. האם שבוע בפיק יספיק? או אולי כדאי להאריך ע”ח האזור השני?
      4. אולי נרצה לשלב קצת ערים – נניח מנצ’סטר, או ליברפול או יורק. האם אפשרי כגיחה יומית ממקום לינה מרכזי בפיק?
      5. בהתחשב בתחומי העניין שלנו – האזור השני – צפון ויילס או האגמים? אולי הצעות אחרות?
      6. מבחינת טיסות (שבועיים) – חמישי – חמישי או שני – שני?

כרגע בראשית הלימוד של האזור אבל נרצה להתקדם עם הזמנת הטיסות.

אגב – חוץ משני – עוד מישהו מתכנן לטייל לצפון אנגליה בקיץ הבא? יהיה נחמד לשתף מידע בין כולם (בקיץ הקודם היה צוות לעניין עם סמדרולה וריקי).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלון ח.
        אלון ח. נערך לאחרונה על ידי

עמיחי חג שמח!!!
        אני הראשון שעונה???
        אנסה לעשות לך סדר:
        הייתי מסדר אחרת את הכוכבים וזאת מאחר ואיזור הפיק הוא בין הבודדים באנגליה שאתם יכולים ללון בדירה פחות משבוע ולא משבת לשבת או שישי לשישי. באיזור האגמים זה פחות אפשרי אם בכלל. וזאת בעיקר מאחר ויש בפיק את פארק השעשועים אלטון טאוור.
        לכן הייתי קובע את השבוע באיזור האגמים משבת לשבת ולפני כן מס’ ימים בפיק דיסטריקט – ממש לא חייבים שבוע. ביום המעבר הייתי קופץ דרך יורק המדהימה.
        טיסות בהחלט למנצ’סטר. מיקום אידיאלי. לדעתי מונרך כבר פירסמו את לוח הקיץ ואיזיג’ט יפרסמו ביום רביעי הבא (27.09).
        אפשר כמובן גם לעשות את הכוכב של השבוע בצפון ווילס. זה כבר לשיקולכם.
        החלטה של 2 כוכבים מאד הגיונית.
        שבוע בפיק לטעמי מעט ארוך. עדיף את השבוע באיזור האגמים או בצפון ווילס (מניח שג’ני לא תסכים איתי אבל לאור סוג הטיול שתארת אני חושב שעדיף לכם את השבוע במקום אחר).
        לגבי ערים הייתי משלב רק את ליברפול ויורק. את מנצ’סטר פחות אהבתי אבל גם כאן זה עניין של טעם.
        מבחינת טיסות. נראה לי הגיוני יותר שני -שני. ואז אתם 5 לילות בפיק, 7 לילות באגמים ולילה ו 2 לילות נוספים ליברפול למשל לסיום הטיול.
        אפשר גם לחזור עם מונרך בראשון. תבדקו את זה.

אשמח לעזור בהמשך.

מקשט במס’ תמונת מהאיזור הנפלא הזה

אגם באטרמר - לייק דיסטריקטאגמון הרים בלייק דיסטריקטהפיק דיסטריקטדרום סקוטלנדמעבר הרים בלייק דיסטריקט
        • עמיחי13

אלון – הצלחת להפתיע אותי smiley

התחלתי במעברים ראשוניים על החומר. אזור האגמים יפה מאוד וגם “פראי”, אולי דומה יותר לסקוטלנד. אבל כאשר אני עובר על החומר, אני מוצא המון מסלולי טיול רגליים (טבע טבע טבע) ותצפיות ולא רואה הרבה אתרים שמתאימים למשפחה שלנו.

מצד שני אזור הפיק – ככל שאני בודק, מוצא יותר ויותר מקומות מעניינים. מוסיף לזה את שפע הפסטיבלים שיש (בתקווה שהתאריכים יתאימו), אלטון טאואר וכו – וכבר חושש ששבוע לא יספיק. כמו בתמונות, מעריך שגם בפיק אפשר למצוא לא מעט טבע יפה. בנוסף מביא בחשבון שבימי גשם יהיה אפשר להגיע לערים. למשל במנצ’סטר סימנתי את MOSI, את מוזיאון התעופה בשדה, צ’יינהטאון. חשבתי לשלב ביקור בתוך ימי הכוכב. 

אזור צפון ויילס – בעקבות הסיפור של איריס – גם מושך מאוד בעיניי. 

אפילו התלבטתי אם לא מגיע לפיק 9 ימים… כולל גלישה ליעדים אולי קצת מרוחקים כמו פסטיבל רובין הוד? אולי בירמינגהאם? ולהשאיר לצפון ויילס 5 ימים…

עכשיו אתה מציע להקדיש שבוע לאזור האגמים? זה מפתיע. יש לי כרגע ברשימה באגמים (פרט למסלולי הליכה) שייט באגם, אקוואריום, מעגל אבנים קטן מחצבה ומרכז פעילויות אתגרי. 

אשמח להבהרה בעניין.

• מיקהמיקה
            מיקהמיקה נערך לאחרונה על ידי

חג שמח עמיחי,

אנחנו היינו בפיק דיסטריקט. לא היינו בצפון ווילס או באזור האגמים כך שלא יודעת על איזה מבין השניים להמליץ לך לצד הפיק.

התשובות שלי:

אכן מחזורי הלינות הם שבת עד שבת, אבל יש אזורים, כמו הפיק, בהם יש גמישות מסויימת.

עדיף באמת לנסות לתכנן שני כוכבים עיקריים ואולי לילה או שניים בעיר כלשהי.

אנחנו היינו גם ביורק וגם בליברפול ואת שתיהן אהבנו. אפשר להגיע לליברפול מהפיק או ביום המעבר ל/מ צפון ווילס. יורק מסתדרת עם יום מעבר לאגמים.

הפיק אכן מציע גם אטרקציות ופסטיבלים ולא רק טבע. שווה לנסות להתכוונן בתאריכים לאחד הפסטיבלים. ג’ני וג’מוס היו בהרבה מאד פסטיבלים באזור, אנחנו רק באחד – פסטיבל שנות הארבעים בכפר הטראמים שהיה מאד מאד מיוחד ומומלץ.

מצרפת לך את סיפור הטיול שלנו בפיק.

• imeshy
              imeshy נערך לאחרונה על ידי

מודה מראש – לא מנוסה בהכנת טיולי משפחות. הטיולים של באנגליה היו בעיקרם של “כמה ימים פה ושם” שניסיתי לנצל ביעילות. 

באופן אישי – איזור הפיק פחות מושך אותי. אבל לאור קריאת סיפורי טיול כאן בפורום, לדעתי איזור הפיק מתאים לכם מאוד לשבוע ימים (לא חושב שצריך יותר) – הוא משופע בקרנבלים מקומיים ושאר ירקות laugh. לתחושתי תהנו שם. 

את השבוע הנוסף – עדיף לעשות בצפון וויילס ולא באיזור האגמים. שוב – אומר מראש- איזור האגמים יפהפה בעיני. אבל חוששני שמבחינת אתרי טיול משפחתיים – הוא יהיה פחות מתאים עבורכם (לפי ההערה שאתם לא חובבי הליכות במיוחד). האטרקציות הגדולות של המקום הן שני מפלים יפים מאוד (בשני אתרים שונים), מעגל אבנים נידח ויפה, מכרה צפחה ועוד קצת. אני לא חושב שזה “סוגר שבוע” אם אם מרחיבים אותו לטיול בחומת אדריאנוס. 

לתחושתי – איזור צפון וויילס, מורחב, יהיה מתאים יותר. הכוונה היא להתמקם בצפון וויילס ולטייל בכל יום באיזורים אחרים. 

אני מכיר את המגבלה של שבוע באיזור האגמים, אולם לא חוויתי אותה בעצמי, מכיוון שישנתי במלון ולא בדירה. אם זה אפשרי – אולי כדאי לפצל לשלושה כוכבים ולא לשניים. אבל שוב – אני פחות מכיר את המגבלות. 

• אלון ח.
                אלון ח. נערך לאחרונה על ידי

עמיחי, הרעיון שלי לעשות את השבוע לא בפיק נובע בעיקר מכך שהשכרת דירות בצפון ווילס ובאגמים הוא משבת לשבת או שישי לשישי. בפיק יותר גמיש. אבל אם תמצאו אחרת זה בהחלט הגיוני להתמקם שבוע בפיק. אכן, האיזור משופע בפסטיבלים. פסטיבלים יש גם באגמים צריך לבדוק את העניין. 
                באגמים יש את מוזיאון סופרת הילדים פוטר, יכול להוסיף לרשימה. וגם שייט באגם קוניסטון מעבר לפעילות ימית אחרת באגמים כגון קיאקים. יש גם פעילות אתגרית יותר כמו קניוניג, וגם רכבי שטח באיזור אגם אלסווטר.

• Jenny2
                  Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

הי עמיחי,

אני מצרפת גם את סנודוניה שלנו – אולי הקישורים יעזרו בקבלת החלטות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • עמיחי13

תודה לכולם. כאמור טיסות עוד לא הוזמנו ולכן כרגע זה בירור ראשוני. אחרי שיוזמנו טיסות יהיו יותר שאלות blush

אם למדתי משהו מקריאה בפורום זה שיש לאנגליה צוות תמיכה נהדר שתמיד מתייצב לסייע. זה מאוד מעודד. מצד שני – מבחינת מטיילים “חדשים” – מדבר. נדמה לי שהאזור של צפון אנגליה עוד פחות מתוייר מהאזורים של המערב התיכון של גרמניה ששם טיילנו בקיץ האחרון, לפחות מבחינת התייר הישראלי.

מיקה – תודה על הקישור. את הסיפור אני מכיר wink עוקב אחרי הבלוג. כבר טיילנו השנה בעמק המוזל בעקבות הסיפורים שלך ושל ג’ני ומקווה לטייל בעקבות שתיכן אל אזור הפיק.

ג’ני2: את הקישור הזה לא הכרתי. תודה! בהחלט יעזור!

מתוך ההמלצות של כולכם, וגם מקריאה, אני נוטה לוותר על אזור האגמים בטיול הזה. נדמה לי שההיצע שם לא יספק אותנו בשלב הזה של גילאי הילדים. אולי ישתלב בעתיד עם סקוטלנד. אשאר עם אזור הפיק ואזור צפון ויילס.

יש לי עוד כמה שאלות ברשותכם:

• בהנחה שרוצים טיול של שבועיים, האם להעדיף שני – שני או חמישי – חמישי (לפי טיסות איזי)? מתי עדיף, בין 15.7 – 15.8?
                    • אני מנסה להבין אם אפשר לשלב בכל זאת כמה מקומות רחוקים – לדוגמא גיחה ממקום לינה בפיק אל העיר יורק, המוזיאון הפתוח של Black Country ואולי עוד כמה מקומות. ממקום לינה בצפון ויילס אולי להגיע יום אחד לליברפול. בעיקרון אנחנו מעדיפים להישאר במקום לינה אחד כמה שיותר, ובתמורה מוכנים לנסוע יותר ברכב, אפילו שעה וחצי לכיוון. האם זה אפשרי?
                    • בהנחה שלילה ראשון נהיה בשדה, והטיול שבועיים, איך כדאי לחלק את הזמן בין פיק לבין צפון ויילס, ובאיזה סדר? ממש מלחיץ הנושא של מחזורי לינה…

תודה!

• אוליב י
                      אוליב י נערך לאחרונה על ידי

מסכימה עם קודמי לגבי האיזורים – האגמים  פחות מתאים למה שכתבת שמתטים לכם.

לדעתי חמישי-חמישי עדיף לכם מבחינת מחזורי לינה כי הם בד”כ מסופ”ש לסופ”ש, ואם תטוסו בשני אתם מגיעים באמצע השבוע. עם זאת אני יותר אופטימית בעניין הלינה – אנו תמיד מצאנו דירות לפחות משבוע, לפעמים דירה ולפעמים B&B. יהיה לכם קל יותר למצוא דירה ביולי מאשר באוגוסט, כי באוגוסט גם הבריטים בחופש.

• sharonfal
                        sharonfal נערך לאחרונה על ידי

היי, אני פה גם כדי להמליץ על צפון וולס.

חזרנו לפני מספר שבועות מטיול משפחתי(זוג +3 ילדים בערך בגיל ילדיך) מדהים באנגליה.

במהלכו טיילנו 4 ימים בצפון וולס.

בדיעבד, הזמן שהקדשנו לאזור היה קצר מידי, היה חסר לנו שם  עוד יום - יומיים.

ביום הראשון בדרך לוולס טיילנו בליברפול. ליברפול מקסימה ותוססת היה לנו כייף גדול שם, התאכזבנו שנאלצנו לעזוב לאחר מספר שעות.

לפי תיאורך את העדפות משפחתך, צפון וולס בהחלט עונה על הדרישות.

טירות יש בשפע, הנופים מרהיבים אומנם לא נופים אלפינים אבל המון המון ירוק והמון המון מיים, אנחנו מאוד אוהבים. יש מסלולי הליכה בכל רמות הקושי, עיירות מקסימות גם לא חסר. גן חיות, לדעתי הגדול ביותר באנגליה יש בצ׳סטר הגובלת עם צפון וולס, שעה נסיעה מהמקום בו לנו.  אנחנו שילבנו ביקור בצסטר(לא בגן החיות) עם ביקור בעיירה Llangollen.

אטרקציות לילדים יש בלי סוף. יש מגלשות הרים, פארק חבלים, זיפליין, שייט, גלישה, קוסטרינג, רכיבה על סוסים ועוד.

יש שם המון אטרקציות סביב מכרות נטושים, החל מסיורים ״רגילים״ המסבירים על תהליכי הכרייה, העבודה במכרה, האנשים שעבדו במכרה וכו׳, ישנו סיור במכרה בנושא אגדות המלך ארתור, דרך סיורים אתגרים יותר של כמה שעות עד ליום שלם במכרה הכוללים שייט טיפוס סנפלינג ועוד, וכלה במסלול אומגות ופארק טרמפולינות בן 6 קומות בתוך המכרה. אנחנו בנוסף לסיור רגיל במכרה עשינו את שתי האטרקציות האחרונות. החוויה הייתה מדהימה, אלו הן אטרקציות ייחודיות לצפון וולס.

אפשרויות לשייט גם לא חסר, ניתן לשוט בים בנהרות ובתעלות. אנחנו שטנו בסירת מרוץ לאי הפאפינים(מכיוון שהגענו באמצע אוגוסט לא ראינו אפילו פאפין אחד...).

רכבות קיטור יש המון, הרכבת הכי פופולרית היא זו שעולה להר הסנאודון, ההר הגבוה ביותר בוולס והשני בבריטניה.  ישנן עוד רכבות קיטור תיירותיות הפועלות בכמה מקומות באזור.

בפסטיבלים מקומיים לא היינו כי לא היו כאלו שהסתדרו עם הלוז שלנו בתאריכים שהיינו, אבל בהחלט יש.

בזמן שהיינו התקיימו ארועים בנושא ימי הביניים(לילדים) בטירות. לא יצא לנו להיות בהם, האמת שגם לא התעקשתי כי היה מתוכנן לנו לאחר וולס יום בטירת ווריק עמוסת האטרקציות לילדים.

בנוגע ללינה, התחלנו לחפש בנובמבר כעשרה חודשים לפני מועד הנסיעה והיה לנו מאוד קשה למצוא דירה. חלק מהדירות כבר היו תפוסות לתאריכים שרצינו והרבה מהדירות בתקופת הקייץ אכן מושכרות לתקופה של שבוע לרוב משבת עד שבת.

אם תחליטו לטייל באזור זה אשמח לסייע.

בהצלחה

שרון

• yaelkline
                          yaelkline נערך לאחרונה על ידי

הצלחתם לעניין אותי.

אפשר לקבל מושג על עלויות באזור?

זוג עם 4 ילדים.

עלות לינה בדירה, אכילה במסעדות (לא מבשלים בחו"ל... מכינים סנדויצים למשך היום ומסעדה פעם ביום). וכמובן עלויות של אטרקציות. יש כרטיס אטרקציות מקומי?

אני מאוד אוהבת את לונדון (4 פעמים עד היום) אבל היא מאוד יקרה.

עד עכשיו חשבתי על רומניה לשנה הבאה גם בגלל המחיר וגם כי שונה מאוסטריה, אבל עוד לא הצלחתי להיכנס להתלהבות ממנה... אנגליה קוסמת לי הרבה יותר. אולי אני טועה?

• noabu
                            noabu נערך לאחרונה על ידי

הי שרון,

איזור צפון ווילס נשמע  מעניין מאוד. תוכלי להרחיב לגבי המסלול שלכם? נחתתם/המראתם ממנצ’סטר?

תודה, נועה.

• Niv3267314
                              Niv3267314 נערך לאחרונה על ידי

היי, 

לטובת המתעניינים והמתכננים מצרף את סיכום הטיול שלנו לויילס בעיקר מיולי 2016:

https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&a mp;a mp;a mp;url=http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4315627/s rch-%25D7%25A1%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%2598%25D7%259C%25D7% 25A0%25D7%2593&ved=0ahUKEwjd2-Wo-r_WAhUEzxQKHZNvAWsQFggk MAA&usg=AFQjCNFwaXasMown0PrWit92ZMsmH8aEDw

בסיכום מעט מאוד תמונות יחסית לתיעודים הרבים מהטיול. אם יהיה ביקוש אצרף לכאן בשמחה תמונות נוספות מהיעד הכה מדהים ומיוחד הזה, אליו אנו מתגעגעים ממש wink, וכמובן - אענה לשאלות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                              • אוליב י
                                אוליב י נערך לאחרונה על ידי

בצפון ויילס טיילנו בעיקר בטבע, דגמנו כמה מקומות שם וגם טירות פה ושם. אבל אהבנו יותר דווקא את דרום ויילס, לשם חזרנו כמה פעמים. מצרפת קישור לסיפור טיול כאן בפורום. בסיפור הטיול הזה יש גם עלויות [של טיול משפחה בגודל דומה, דרום ויילס+לונדון]. 

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4173283/srch-%D7 %9C%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%9F

בליברפול היינו [בפעם אחרת] שלושה ימים. לרוע המזל תפס אותנו מזג אויר גרוע, אז לא שוטטנו בעיר - רק ביקרנו במוזיאונים

הילדים מאד אהבו את world museum

http://www.liverpoolmuseums.org.uk/wml/

היינו גם בmerseyside maritime museum והיה נחמד, יש שם כל מיני חפצים ששימשו יורדי ים, חלקם ממש מהטיטניק וחלקם אחרים, אומנות שקשורה לים, הרציף העתיק של ליברפול - קל לדמיין שם

http://www.liverpoolmuseums.org.uk/maritime/visit/old_dock_tours.aspx

http://www.liverpoolmuseums.org.uk/maritime/

בשבילי, נכנסנו גם למוזיאון העבדות, לי היה ממש מעניין, לילדים פחות

http://www.liverpoolmuseums.org.uk/ism/

לגבי פארקים, היה כל כך גשום שפשוט ויתרנו על זה. אז פארקים בליברפול, באמת אין לי נסיון אישי. אני רק יודעת שיש כמה שיכולים להתאים במזג אויר סביר.

מה שכן יכול להיות מעניין לילדים זה סיור תת קרקעי. בלפחות אחד מהם יש מגבלת גיל 10 או משהו כזה. אנחנו היינו ב

http://www.dayoutwiththekids.co.uk/family-fun/Williamson_Tunnels/707

הילדים שלנו אהבו. זה מה שעשינו במקום השיטוטים בחוץ...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                • מיקהמיקה
                                  מיקהמיקה נערך לאחרונה על ידי

אני יכולה לענות לך בנוגע לנסיעות חד יומיות.

ארוך אך אפשרי להגיע מהפיק ליורק. אנחנו נסענו מיורק לשדה התעופה במנצ’סטר וזה לא היה נורא בכלל.

כנ”ל לגבי ליברפול. אבל ליברפול אידאלית ליום המעבר בין הפיק לווילס או ההיפך.

נראה שעדיף חמישי-חמישי (תלוי כמובן בפערי המחירים בטיסות) כי יותר נח מבחינת הלינה העיקרית, שמן הסתם תהיה משישי-שישי או שבת-שבת.

הטיסה למנצ’סטר, אגב, הייתה הטיסה המשפחתית הכי טובה שלנו עד כה. המטוס היה חצי ריק וכמעט נטול ילדים….שזה דבר נדיר באוגוסט…:-)

ולגבי צוות אנגליה, חלקו עובר בקיץ הבא לאירלנד...אז יהיה מעניין בפורום...

• sharonfal
                                    sharonfal נערך לאחרונה על ידי

היי נועה לבקשתך ולשאר המתעניינים wink פירטתי קצת על מסלול הטיול שלנו.

טיילנו בצפון וולס במשך 4 ימים (5 לילות). נחתנו במנצ'סטר.  

ביום הראשון טיילנו בליברפול ומשם המשכנו לצימר  בסנודוניה בצפון וולס. 

מווילס נסענו לאלטון טאוור, פארק השעשועים הגדול  באנגליה הנמצא באזור 

הפיק דיסטריקט. יום נוסף טיילנו בטירת ווריק, בטירה יש המון אטרקציות לילדים - מופעים, הפעלות, מבוך וכו'. משם המשכנו לסטרטפורד אפון אבון,  עיירת הולדתו של שייקספיר, ולאחר  מכן 

טיילנו 5 ימים בלונדון.

בווילס ביקרנו בעיירות Llandudno טיילנו בטיילת ועל המזח(הארוך ביותר בוולס). המזח עמוס בדוכני אוכל ומתקני משחק לילדים. משם עלינו בדרך נופית לגרייט אורם  שהוא צוק גבוה המתנשא לגובה  של 225 מטרים מעל פני הים, ניתן לעלות  גם עם רכבת קיטור או רכבל. בתכנון  היו גם מגלשת הרים אבל היה קר וגשום אז ויתרנו.

בעיירה Conwy ביקרנו בטירת Conwy, ראינו את הגשר התלוי של טלפורד, ואת הבית הקטן ביותר באנגליה. 

ביקרנו בפורטמרין הכפר האיטלקי, טיילנו בעיירה המקסימה בה לנו Betws-y-coed  בעיירה Llangollen  הלכנו לאורך הנהר ועל אמת המיים Pontcysyllte,  ביקרנו גם בעיר צ'סטר. 

ביקרנו במפלי Swallow, אגם Idwal, Fairy Glan, Beaumaris באי אנגלסי משם יצאנו לשיט, ובטירת  Caernarfon, בתכנון היה גם לעלות ברכבת להר סנאודון,  ההר הגבוה ביותר בוולס ולרדת 

ברגל, אבל זה לא יצא לפועל בגלל מזג  האויר.

שטנו בסירת מרוץ לאי הפאפינים, היינו  בסיור במכרה צפחה לאחר מכן התפצלנו  למסלול אומגות ופארק טרמפולינות בתוך מכרה.

היה טיול מושלם!!

portmeirionswallow fallsllyn idwalfairy glen
                                    • noabu
                                      noabu נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה שרון! עזרת מאוד.

מכיוון שלנו יש בין 6 ימי טיול נטו למקסימום 9 , אצטרך לבחור מוקד אחד בצפון אנגליה (פיק דיסטריקט, צפון ווילס, וכו’). הבחירה קשה…..

• איריס ס.
                                        איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

עמיחי כבר הזכיר ואני מצרפת את הטיול שלנו לויילס שהיה חלק מטיול גדול יותר שכלל את לונדון וקוטסוולדס.

היינו 4 לילות, אפשר יותר והזכרתי בבלוג גם אפשרויות שלא הספקנו

http://family.lametayel.co.il/טיול+משפחתי+לצפו ן+וויילס

איריס

• עמיחי13

תודה רבה לכל העונים. בימים האחרונים קראתי לא מעט על היעדים וגם העזרה כאן עוזרת מאוד.

הכל תלוי עכשיו במחירי כרטיסים… את זה נגלה בקרוב.

אם נשיג כרטיסים – הכיוון שלנו זה לחלק את הזמן בין אזור הפיק ואזור צפון ויילס. מבטיח לחזור עם שאלות נוספות אם יהיה רלוונטי. צוות אנגליה שולטטט, גם אם חלקו מכוון לאירלנד...

• עמיחי13

שוב תודה רבה לעונים. המידע ששיתפתם כאן הוא עכשיו רלוונטי מאוד. השבוע נקנו כרטיסי טיסה למנצ’סטר לסוף יולי, שבועיים. הנטיה שלי היא לחלק את הטיול חצי בפיק וחצי בצפון ויילס. 

לטובת אחרים שיגיעו ליעד משתף כאן סיפורי טיול לאזורים האלה.

צפון ויילס:

Jenny2:פורום משפחות Snowdonia

ניב: לא קרוב, פראי ולא מטויל…

הבלוג של Tulip123: טיול משפחתי עם ילדים באנגליה - כולל צפון ויילס

הבלוג של איריס ס.: טיול משפחתי לצפון וויילס

פיק:

אוגוסט באנגליה, מתחילים....

אנגליה בקיץ - עזרה בתכנון

מיקה: טיול בעקבות אלינור ריגבי, מיסטר דארסי ורובין הוד

מיקה: ליברפול – העיר והאגדה

מיקה: גאווה ודיעה קדומה - שבוע משפחתי בפיק דיסטריקט, אנגליה

מיקה: רובין הוד, שווקים ועתיקות - שווקי פשפשים ובילוי משפחתי באנגליה הכפרית

מיקה: צפון מרכז אנגליה – פיק דיסטריקט. קישורים

אורנה (אנשי הצפון): חזרנו מהפיק תרתי משמע…

ג'מוס: חזרנו משבועיים נפלאים באנגליה

טיול jenn לפיק: come fly with us לאנגליה: ל York ו Peak District

ציידת ערפדים: ארבעת המופלאים - ביקור בארץ הביטלס

אלון ח: סיכום הטיול שלנו בפיק ובלייק דיסטריקט - אנגליה

ד"ש מהפיק דיסטריקט - אנגליה

רוני: מסלול מומלץ באנגליה - תנו עצה קבלו מצה.…

Hilad34: סיכום הטיול שלנו באנגליה - בשני סרטונים

יש עוד 10 חודשים עד הטיול… הרבה זמן לקרוא ולהתכונן… אשמח לדעת אם יש קישורים נוספים.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון