למכירי מועדון Emerald של National
-
אני מנסה להזמין רכב שכור דרך האתר. הם מציעים לחברי המועדון לשלם עבור רכב מיד סייז אבל לבחור מתוך הרכבים הזמינים באותו רגע גם אם הרכב משודרג.
האם התנסיתם בכך בעבר? כדאי לאור העובדה שמדובר בשלושה נוסעים ארוכי רגליים? בקיצר, יש סיכוי אמיתי לרכב משודרג? לא נוסעים בתקופת שיא.
ואם יגיעו ואין רכב משודרג, האם מקובל לשדרג בתשלום או שהם חונקים בעלות לשדרוג במקום?
תודה
-
ממנסיון דומה בהרץ גולד
הגעתי לשדה וחוץ מרכב מידסייז (שחיכה לי עם שם) הייתה שורה של רכבים שיכולתי לבחור כל אחד. במקרה הזה שידרנו באמת לפול סייז.
לא הייתי בונה על זה
ולדעתי סביר ששדרוג במקום יצא יקר.
היותר ובהשכרה מראש ההפרש בין מיד סייז לפול הוא לרוב לא דרמטי – לא הייתי מהמר.
-
ההפרש בין מיד לפול הוא 20 דולר, אבל בפנטזייה חשבתי על SUV
שם ההפרש יותר מ – 150 דולר -
בפעם האחרונה, לפני שבועיים, היה לי יום "חינם" (שילמתי על הביטוחים) בנשיונל לוס אנג'לס.
במגרש של חברי האמרלד היה שפע של רכבים, מכל הסוגים, אבל בקושי הספקתי להסתכל ועובדת ניגשה אלי ואמרה "יש לכם הרבה מטען" ואז שידרגה אותנו ל-suv גדול ומפואר.
בדרך כלל אין בעיה לבקש שידרוג ללא תוספת תשלום. רק שהביטוח עלה לי עוד 8 דולר, החזרתי בוגאס ללא קנס.
השירות בנשיונל הוא לדעתי השירות הטוב ביותר בארה"ב, בעיקר לחברי האמרלד. לא פעם שילמתי על מיד סייז וקיבלתי אפילו מיניואן. רק דבר חשוב: להזמין את מיד סייז בלי להכניס פרטי האמרלד, אחרת המחיר מרקיע שחקים. להודיע בתחנה עצמה שאתם חברי אמרלד.
-
עוד משהולפני כמה ימים לקחתי suv מאלמו בוגאס. שילמתי על הדגם הקטן.
היה תור ארוך מאוד. ניגשתי לקיוסק ותוך 5 דקות היה לי חוזה.
במגרש ניגשתי לסדרן, דיברתי איתו יפה (בספרדית, שפה מנצחת), הבחור הוביל אותי למגרש של נשיונל ונתן לי suv עם 7 מקומות Nissan Armada עם מנוע v8, סיריוס, הכל חשמלי, בקיצור: טנק עם כל השכלולים האפשריים ו-288 מייל על השעון, זולל דלק (פחות מ-8 קמ"ש לליטר) אבל למי איכפת !! רכב סופר דופר. חבל שמחר צריכים להיפרד ממנו.
-
ראובן תודה רבה.