ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאילנד-יפן-פיליפינים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    3185
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dor_3728327
      Dor_3728327 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם
      אני וחברה שלי מתכננים טיול לתאילנד ומשם לפיליפינים 

חשבנו על להוסיף באמצע הטיול מבנגקוק לטוס לטוקיו ושם להישאר 8 ימים
      כרטיס טיסה לא עולה כלכך יקר (בסביבות 2000 שח לבן אדם הלוך חזור)
      חשוב להגיד שהטיול כולו אורך חודש וחצי.

רציתי לדעת:
      1.האם 8 ימים מספיקים בטוקיו או שאולי אפשר לקצר?
      2.מה התקציב שמספיק ל8 ימים בטוקיו?
      3.איך המלונות שם? מצאנו מלון 3 כוכבים שלכל התקופה בטוקיו ייצא לנו בסביבות 1000 שקל לבן אדם
      4.מה יש לעשות בטוקיו ב8 ימים? מקומות מומלצים ואם יש פארקי שעשועים אז זה גם נחמד.

תודה רבה וחג שמח!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

1. 2000 שח להלוך חזור ליפן זה לא הכי זול, אפשר למצוא גם בפחות מאלף שקל, תחפשו בטייגר אייר או ג’ט סטאר, ותשקלו להשאיר חלק מהציוד בבנגקוק אם תרצו זול יותר ללא מטען
          2. שמונה ימים זה הרבה לטוקיו, אפשר לעשות טיולים מחוץ לעיר לפוג’י, ניקו ועוד כפרים
          3. אם תיקחו רכבת מהירה, תוכלו להגיע לכל מקום ביפן כמעט תוך שעתיים. לא זול, אבל משתלם אם תרצו לראות הכול בזמן קצר. אישית, אהבתי את קיוטו מאוד, בשילוב עם אוסקה, נארה ואולי נאגויה
        • Chen0487
          Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

האם מדובר ב-8 ימים מלאים שאתם מתכננים? יש מה לעשות בטוקיו גם חודש, תלוי מה מחפשים. אם אתם רוצים לחוות קצת מיפן, אז תצטרכו לצאת מטוקיו, לקיוטו למשל (נסיעה על השינקאנסן בין טוקיו לקיוטו תעלה בסביבות ה-230 דולר לאדם הלוך-חזור) . לחלופין, תוכלו להשאר בטוקיו ולצאת ממנה לטיולים יומיים להאקונה/פוג’י/ניקו. מפאת הזמן המאוד מוגבל שלכם, לא הייתי מבקר בערים כמו יוקוהמה, נאגויה ואוסקה שלדעתי אין בהן משהו יוצא דופן. 

אני לא יודע איזה מלון ראיתם ובאיזה אזור בטוקיו. לפחות ברוב מלונות שאני ישנתי בהם ביפן, החדרים היו נקיים ומאוד קטנים (להוציא את הקראון פלאזה בהירושימה ועוד מלון באוסקה שהחדרים בהם היו קצת יותר גדולים מהמקובל). 

• leucistic9724
            leucistic9724 נערך לאחרונה על ידי

יש הרבה מאוד מה לעשות בטוקיו אבל 8 ימים רק בתוך העיר זה הרבה זמן. 5 ימים מלאים בטוקיו זה מצויין. ואז ישארו לכם כ-3 ימים למקומות מסביב לעיר. אני לא רואה סיבה לטוס הלוך וחזור לבנגקוק, זה בזבוז זמן וכסף.עדיף לכם כיוון אחד לטוקיו ומשם כיוון אחד למנילה בפיליפינים. SCOOT ואייר אסיה טסים יחסית בזול מבנגקוק לטוקיו. משם יש כל מני אפשרויות, CEBU PACIFIC למשל.מנגד ניתן לקחת טיסה ליפן עם קונקשן ארוך במנילה (ארוך מאוד- כל תקופת השהות שלכם) ואז להמשיך על אותו כרטיס ליפן. אפשרות זאת עדיף לעשות דרך סוכן נסיעות. חדרי מלון ביפן הם קטנים מהממוצע כי הנדלן יקר. אבל לרוב הכל נקי ומתוקתק. אני מציע לכם לקרוא על טוקיו כי יש הרבה מה לעשות. פרקי שעשועים לא חסר, יש אפילו דיסנילנד... תראה כאן: https://www.tripadvisor.com/Attractions-g298184-Activities-c 52-Tokyo_Tokyo_Prefecture_Kanto.html

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון