טיול בפבואר
-
היי,
אני טס עם חבר לטיול בתאילנד לכל פברואר.
התכנון הוא לטוס לבנגקוק ומשם ישירות לצפון לסביבות החמישה ימים ומשם לדרום לרוב הזמן בטיול ואז משם לדרום, שזה היעד המרכזי בטיול ואז קצת קניות לבנגקוק והביתה.
עכשיו ההתלבטות הכי גדולה היא האם לסגור מלונות לפני, אנחנו ממש רוצים להיות ספונטנים אבל לא באלי להיסחב בין הרחובות בתאילנד בחום כדי לחפש מלון כל פעם מחדש.
עכשיו התכנון הוא שבצפון לסגור טיול מאורגן – טאנה / RedBrick ומשם לדרום לסגור מלון אחד ולזרום, עכשיו אני יודע שאני נוסע בתקופה מאוד לחוצה ולכן רציתי להתייעץ אתכם איך הכי כדאי לי לתכנן את הטיול וכמה באמת העומס בתאילנד ישפיע על תפוסת המלונות ( ב Booking ראיתי כבר שיש מלונות שבתפוסה מלאה ואנחנו ארבעה חודשים לפני.
תודה רבה

-
ראשית, לא להתייחס במלוא הרצינות לאתר בוקינג. הם תמיד מנסים להלחיץ שלא נשארו חדרים. תמיד ניתן לפנות ישירות דרך אתר המלון ולבצע שם את ההזמנה.
שנית, אתם צריכים להחליט. לא ניתן גם להיות ספונטניים וגם לרצות לסגור מראש.
להסתובב בחום ובלחות של תאילנד ולחפש מלון תענוג גדול זה לא בלשון המעטה.
-
מאוד תלוי בכם… אם יש לך כבר טיול מסודר ויודע כמה ימים אתה רוצה לשהות בכל מקום, לא רואה סיבה לא להזמין מראש.
כמו שאמרת, זה מאוד נחמד להיות ספונטני אבל זה גם לוקח זמן מהטיול. מלונות פנויים תמיד יהיה, אבל נראה לי חבל לבזבז על זה זמן.
מה שאנחנו עשינו – אם היה יעד שלא ברור כמה זמן נהיה בו אז הזמנו רק לימים הראשונים. ככה למשל הזמנו מלון ל-4 לילות בקופנגן, וכשכבר היינו שם נשארנו עוד לילה וחיפשנו מלון בקוסמוי.