ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבות ורשה ברלין

פורום אירופה
    4
    12
    15449
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • סיון25
      סיון25 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!
      אני נוסעת לחתונה בורשה נכון לכרגע טיסה לפולין עולה יותר מהתקציב שלי ולכן חשבתי על טיסת צ'רטר לבלרלין ומשם לנסוע ברכבת.
      אני אשמח אם מישהו יודע לענות לי
      1.האם ניתן להזמין כרטיסים ברשת
      2.מה מחיר של רכבת מברלין לורשה(יכול להיות ששילוב של רכבת וטיסה לברלין יותר יקר מטיסה לורשה)
      3.מה האמינות של הרכבות הללו?האם זה כמו טיסות סדירות שהן יחסית אמינות מבחינת שעות (זה קריטי בגלל שאני חייבת להיות בחתונה בזמן)
      תודה לכל העונים!
      יום טוב
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tamrur
        tamrur נערך לאחרונה על ידי

רכבות ורשה ברלין
        חפשי פה

http://www.bahn.de/international/view/en/index.shtml
        • elig99
          elig99 נערך לאחרונה על ידי

רכבות ורשה ברלין
          אמינות??? ראית יותר מדי סרטים של שפילברג! ילדונת, את נמצאת באירופה (כן, גם ורשה) ויש רכבת אקספרס סדירה ברלין-ורשה. יש יותר סכוי שטיסת השכר שלך תפשל. מחיר כרטיס הלוך ושוב 100 אירו (פלוס/מינוס). את יכולה להזמים באתר הרכבת הגרמני, או בפולני - מה שיותר נוח:
          http://rozklad-pkp.pl/?q=en/node/143

http://www.bahn.de/international/view/pl/prices/europe/berli n_warszawa_express.shtml
          • סיון25

רכבות ורשה ברלין
            תודה לעונים!
            אני הרבה יותר רגועה עכשיו:)
            השאלה שלי האם יש אפשרות להזמין כרטיסים ישירות ומה המחיר הבנתי רק משהו 29 יורו(לא הצלחתי להגיע לקישור ששמתם באנגלית רק בפולנית)
            שאלה נוספת כמה זמן זה נסיעה ברכבת מוינה לורשה וכמה זמן זה מברלין לורשה.
            תודה שוב1
            • nitsansh
              nitsansh נערך לאחרונה על ידי

רכבות ורשה ברלין
              אם תסעי ברכבת כמו שאת מתכננת זה יאריך לך את הנסיעה ביומיים, וצריך לקחת בחשבון גם את ההוצאות הנוספות (לינה, ארוחות וכו') שיהיו לך ביומיים הנ"ל.

זמני נסיעה אפשר למצוא באתר של הרכבת הגרמנית.
              • סיון25

רכבות ורשה ברלין
                אז מה ההמלצה?
                החתונה היא ביום שישי ה7.8 וטיסות לורשה מאוד יקרות כי אני צריכה לחזור לארץ עד יום שבת בערב.
                הענין שביקרתי כבר בפולין שנה שעברה (הייתי 3 שבועות) אז חשבתי לנצל את הנסיעה ולטייל במקום אחר.
                • nitsansh

רכבות ורשה ברלין
                  אם את נוסעת לטייל אז הזמן הוא לא מבוזבז... אבל את כותבת שהחתונה ביום ששי ואת רוצה לחזור בשבת אז איפה יש לך זמן לנסיעה ברכבת?
                  אם לא תספיקי לרכבת הלילה אין מצב שתגיעי לברלין, וינה או כל עיר בירה אחרת באזור לפני שבת בערב...

בדקת טיסות עם קונקשן? למשל את אייר-בלטיק? (חברה מלטביה, הטיסה דרך ריגה שאומרים שהיא עיר יפה...)
                  • סיון25

רכבות ורשה ברלין
                    אין לי שום בעיה עם קונקשיין זה אפילו מעולה הבעייה שלא מצאתי עדיין חברה שיש לה טיסה חזרה לישראל בשבת בערב(חוץ מלוט שעולה איזה 900 דולר!) לגבי אייר בלטיק רשום באתר שלהם שטיסות מת"א מתחילות רק מספטמבר (זה הגיוני או שלא הבנתי נכון?)
                    • nitsansh

רכבות ורשה ברלין
                      צודקת... הם יתחילו לטוס ב-17 בספטמבר...

אני מבין שיש לך בעיה בגלל שתעריפים זולים מחייבים מינימום ימי שהייה או שהייה בשבת, והלו"ז שלך לא עומד בתנאים האלה...

אפשרות שכדאי לבדוק היא חיבור של טיסה מישראל ליעד הביניים מאירופה עם טיסה זולה משם לורשה...
                      את יכולה לבדוק באתר http://www.ahichbudget.com איזה חברות מהסוג הזה טסות לורשה ומאיפה, ולראות אם הזמנים והמחירים מתאימים לך...
                      • nitsansh

רכבות ורשה ברלין
                        תיקון:
                        האתר הוא whichbudget.com
                        • elig99
                          elig99 נערך לאחרונה על ידי

רכבות ורשה ברלין
                          חתונה בוורשה ביום ששי, טיסה לארץ מברלין ביום שבת: אני שם 100 זלוטי שלי מול 10 לך שלא תספיקי להגיע!!! זמן הנסיעה נטו כ- 7.5 שעות. תוסיפי את כל הבלאגן מסביב, ויצא לך יום עבודה. את מחפשת לעצמך כאב ראש מיותר. הבחירה הטובה ביותר עבורך זה לחזור מוורשה. תתאמצי לטוס אחרי שבת - יש סכוי טוב שזה יוזיל את מחיר הכרטיס מוורשה. כל התוכניות האחרות שלך נראות לי לא ריאליות.
                          • nitsansh

רכבות ורשה ברלין
                            יש רכבת ישירה מוורשה ב-7.35 שמגיעה לברלין ב-13.27. מתאים לך?

אם זה מאוחר מדי, יש אפשרות לצאת מורשה ב-00.45 (קרי: רבע ל-1 בלילה של יום ששי) ולהגיע לברלין ב-11.27. האפשרות הזו דורשת 2 החלפות בדרך.

לוינה אפשר לנסוע ברכבת ישירה שיוצאת ב-6.25 ומגיעה ב-14.02.

תוכלי גם לצאת באותה רכבת ולהגיע לפראג ב-14.54 (יש החלפה אחת).

באותה רכבת גם ניתן להגיע לברטיסלבה ב-13.47.
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון