ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קירגיסטן שינאנג והודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    1148
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עידן11223355
      עידן11223355 נערך לאחרונה על ידי

היי אנשים,

אני וחברה שלי מתכננים טיול לקיץ 2018 (סוף יוני עד אמצע אוגוסט), הטיול עדיין בשלב הרעיוני וכרגע אנחנו רוצים לראות אם יכול להסתדר מבחינת טיסות/לוז וכוי.

אנחנו רוצים להתחיל בקירגיסטן ומשם לעבור למחוז המוסלמי בסין (שינג'יאנג) ולסיים בהודו (ניו דלהי או מומבי).

1. כיצד עוברים את הגבול בין קירגיסטן לסין? 
      2. מה הדרך הטובה/זולה ביותר להגיע מקירגיסטן/שינג'יאנג להגיע להודו? (מומבי או ניו דלהי) והאם זה בכלל ריאלי.
      3. האם כדאי להתחיל משינגיאנג ולעבור לקירגיסטאן ומשם להודו?

טיסות לקירגיסטאן ומהודו יש (ביחד 650 דולר +/-), מצאתי טיסה מקירגיסטאן להודו (לא היו הרבה) בקרוב במחיר יחסית גבוה, 300 דולר, הבעיה שהתאריך לא היה נוח, יש אלטרנטיבה אחרת? 

תודה לעוזרים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • zvikamr
        zvikamr נערך לאחרונה על ידי

מקירגיסטאן (אוש) לסין (קשגאר) עוברים במעבר אירקשטאם, צריך להוציא מראש ויזה סינית בארץ. וויזה לקירגיזסטאן ניתן לקבל כשנוחתים בבישקק.

אם עוברים בכיוון ההפוך צריך להכין מראש וויזה קירגיזית, זה קצת יותר מסובך כי אין שגרירות קירגיזית בארץ.

באחרונה הקירגיזים יצרו פרוצדורה של ויזה דרך האינטרנט, אך כמדומני שהיא עדיין אינה תקפה במעברי הגבול היבשתיים.

מידע עדכני אודות ויזות ומעברי גבול במרכז אסיה אפשר למצוא באתר caravanistan.com

לגבי טיסה ממרכז אסיה/מערב סין להודו – מה שתמצאו במנועי החיפוש זה מה שיש (אם כי אולי עכשיו זה קצת מוקדם לחפש טיסה לקיץ 2018).

זמנכם קצר יחסית, אני הייתי שוקל לוותר על הודו בטיול הזה, ולהוסיף אולי את טאג’יקיסטאן אם הקצב שלכם מהיר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון