איך יודעים אם זו שכונת עוני?
-
היי
אני מתכוון לעלות עם משפחתי למלון ברחוב הזה:
18 Charcot Road Colindale, Edgware, NW9 5WU, United Kingdom
ומצאתי מלון ממש טוב במחיר ממש זול:
איך יודעים אם זה שכונה טובה או עוני?
-
אם הכוונה היא לשהות שם כדי לבקר במרכז לונדון אז זה מאוד רחוק ולדעתי ממש לא כדאי. מדובר על לפחות -30-45 דקות נסיעה לכל כיוון, תלוי איפה בדיוק במרכז לונדון. די כמו לישון בנתניה כדי לבקר במרכז תל אביב. זה באמת קריטי אם השכונה טובה?
-
תקרא ביקורות, גם של לינות סמוכות ותתרשם מה כתבו על האזור.
אתם מתכוונים לטייל משם ללונדון?? אם כן, זה רחוק. ולדעתי לא כדאי.
-
כמו שכתבו, חפש מידע על השכונה.
מקריאה- נראה שזו שכונה ממוצעת, אמנם יש בה קהילה יהודית, אך הדעות חלוקות, אם מסוכן שם או לא בלילה.
היתרון היחיד שנראה הוא, יהיה לכולכם מקום פנוי ב"טיוב" בדרככם בבוקר לעיר.
-
הסיבה שלרובנו אין מושג היא כנראה מכיוון שהמיקום הוא ממש רחוק... אלא אם יש לך משפחה שגרה שם או משהו ספציפי לחפש דווקא שם (ונראה שאין), והמטרה היא ביקור בלונדון, כדאי לחפש מיקום קצת יותר קרוב. בעיניי עדיף להישאר גג באזור 2, או מקסימום על התפר עם אזור 3. -
שכונת אדג’ואר היא שכונה יהודית טובה עם מסעדות והנויות כשרות. המלון נמצא גם ליד תחנת הטיוב. הבעיה היחידה שלהגיע למרכז לונדון לוקח יותר מחצי שעה.
-
לנתי באיזור בעיירה BORHAMWOOD ...חצי שעה ברכבת...לטעמי מאד נח.גם המסעדות זולות יותר...
-
מדובר בשכונת Colindale, לא Edgware. שכונה בינונית, לא מקום כיפי או נחמד במיוחד. המרחק מהעיר גדול. יקח לך בבוקר כ-50 דקות לפחות סך הכל (כולל הליכה מהדירה, המתנה לרכבת, החלפת רכבות כי ה-Northern Line לא מגיע לכל מקום בעיר אז סיכוי טוב שתצטרך להחליף רכבת איפושהוא בעיר).
מישהו ציין פה את Borehamwood, היא נמצאת כ-20 דקות נסיעה מהמלון ששאלת עליו, לא בדיוק ב”איזור”. זה כמו שתשאל על מלון בנתניה ומישהו יענה לך על חדרה.
המלון גם לא נמצא במרחק הליכה מהאזור של המסעדות הכשרות באדג’וור או בהנדון/גולדרס גרין אלא במרחק נסיעה ברכבת של תחנה או שניים.
בנוסף הציון בבוקינג די נמוך. אני בד”כ נמנעת מלקחת דירה/מלון עם ציון שנמוך מ-8 בבוקינג.
שורה תחתונה – לא הייתי הולכת על זה.