-
שלום
האם מי שהוא ביקר ברוקיס הקנדיים בסוף חודש יוני. אודה על המלצות וטיפים לגבי תאריך כזה. האם יש כבישים או מעברים חסומים ומה המשמעות. האם נעים להיות שם בתקופה כזאת. איך כדי לעשות את הטיול. האם כדאי לעשות טיול כוכב משני מקומות כמו גספר קלגרי.
תודה מראש לכל משיב
משה
-
סוף יוני זה כבר תחילת העונה, לא אמורים להיות כבישים חסומים ( אלא אם יש סופה לא צפויה ) ומזג האויר טוב ( תמיד יכול להיות גשם או קר ברוקיס בכל יום בשנה...אנחנו חווינו שלג באוגוסט )
קלגרי אינה מקום לכוכב ברוקיס. את הכוכב עושים מ 2-3 מקומות ג'ספר באנף ואיזור יהו ( לייק לואיז ) אם מעדיפים לנסוע יותר ולעבור פחות אפשר לאחד את הכוכב של יהו ושל באנף...המרחק לא רב והכבישים מצויינים
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1275516/prevloaded -1/start-80 מהודעה 73
-
אני ביקרתי ברוקיס הקנדיים ובפארק גליישר בקיץ 2014. באותה השנה ירד שלג בפארק גליישר (שהוא דרומי לרוקיס הקנדיים, כמובן) ב- 30/6. אני לא זוכר מה סיפרו לי לגבי הרוקיס הקנדיים.
בקיצור, יש סיכוי שבתחילת הטיול תפגוש שלג שם, אבל יתכן ותפגוש מזג אויר נעים ושימשי. לדעתי, רוב הסיכויים הם למזג אויר טוב, אבל אי אפשר להתעלם מהאפשרות שהאיזור יהיה מושלג גם בסוף יוני. קחו זאת בחשבון.
לגבי איזורי לינה לטיול כובב ברוקיס הקנדיים, אני ממליץ באיזור הצפוני על ג’אספר.
בדרומי (איזור הפארקים באנף, קוטניי ויוהו) אני ממליץ על Banff או Lake Louise או Canmore, בה אני לנתי.