ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לגבי vacation to go

פורום קרוזים ושייט
    3
    5
    2760
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • arieh7
      arieh7 נערך לאחרונה על ידי

מומלץ ביותר ניתן להרשם כבר עכשיו ליולי עד 3 חודשים לפני השייט אין דמי ביטול קיים אצלם מונח מחיר יורד כלומר אם עד השייט המחיר ירד תקבלו את המחיר החדש (אני נהנתי מיתרון זה כמו כן באתר שלהם תוכלו לראות עוד מסלולים וספינות וכמו כן את דרוג הספינות .

שייט נעים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נעמי10
        נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

ענין המחיר היורד לא קשור ל vacations to go, זו מדיניות של חברות הקרוזים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • רוניתרונן
          רוניתרונן נערך לאחרונה על ידי

שוחחתי עם נציג שלהם שאמר שאין אפשרות לקבל החזר במידה ומבטלים. ומשום מה המחיר קפץ בכפול ברגע שהנציג שלח לי את ההצעה. ממש כפול ממה שכתוב באתר שלהם.

תודה לכם על התגובות

• נעמי10
            נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

אי אפשר לקבל החזר אם זה פחות מ-3 חודשים לפני הקרוז. זוהי מדיניות של חברות השייט. לא קשור ל- vacations to go. יש הדרגה. עד תאריך מסויים ניתן לבטל, אח”כ לקבל החזר על חלק וכו’. זה גם תלוי מה אתה בוחר. ניתן בחלק מחברות השייט לשלם   פחות, אבל אז לא ניתן לקבל החזר בשום מקרה על המקדמה. לגבי המחיר הוא לא נקבע עי vacations to go, אלא ע”י חברת השייט. המחירים הם אותם מחירים כמו באתר של חברת השייט. מה שאתה כותב לא הגיוני. כנראה שלא הבנת מה כתוב. המחירים הם החל מ.. ותלויים בתאריך, בסוג החדר, לפעמים בקומה וכו’. המחיר גם משתנה כל הזמן, בדיוק כמו בכרטיסי טיסה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • arieh7
              arieh7 נערך לאחרונה על ידי

אינני יודע לגבי מה שנאמר לגבי ההזמנה שעשיתי זה מה שנאמר לי במקרה שלי עקב ירידת מחיר ולא חשוב מי גרם לירידה קיבלתי הנחה נוספת של 250 $

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון