מלון בקופנגן, מה מומלץ יותר?
-
הי,
מגיעים לקופנגן לא בפולמן, מחפשים מלון טוב ומפנק בהדרין, מה מומלץ יותר: Sarikantag או Bayshore resort?
תודה
-
שניהם טובים, שימו לב שהביישור נמצא ממש על רצועת החוף המרכזית של האדרין , וסאריקאטנג נמצא בחוף טיפה רחוק יותר ויש לעבור עליה יחסית תלולה (או כמובן לקחת מונית)
-
Bayshore resort- לטעמי אינו מפנק.
הייתי שם לא בפול מון וכל החדרים ליד הבריכה היו עם צעירים ישראליים קולניים שלא חשו כל בעיה להוציא רמקולים ולשמוע את מיטב שירי ארץ ישראל החדשה.
יש כאלה שיתאים להם , לי פחות. אבל בוודאות זה לא מלון שקט.
בנוסף, חדרי הבונגלו ישנים ומקלחות בכלל לא “מפנקות”, באמצע הלילה (בשתי לילות שונים) נכנסו אלינו לחדר בנות ישראליות שיכורות שחזרו מהמסיבה (פעם ממסיבת האף מון), הדלתות היו נעולות אבל זו דלת הזזה וניתן לפתוח בקלות יחסית ..ארוחת בוקר מתפריט וסתמית לא משהו שהיה שווה לקום בשבילו.
צוות המלון (הנהלה/קבלה-מדובר בבני משפחה אחת) היו מתחת לכל ביקורת, לא הגיעו לאסוף אותנו בהגעה למרות ששולם, תואם ואושר במייל מראש כך שנאלצנו להסתדר לבד ובעזיבה עוד יותר חצופים דרשו תשלום נוסף של מאות בהט לאדם (במעמד העליה לוואן..) וזאת למרות שהיה אישור כתוב בוואצ’ר על גם נסיעה חזרה למעבורת, והדבר אף אושר יום קודם עם מנהל הקבלה כולל מועד בו הוואן יוצא בבוקר ( בשאלה אליו למה יום קודם אמר שזה מאושר-גלגל עיניו ונאלם דום), מדובר על מעבורת לקו סמוי-כלומר, מדובר בנסיעה של גג 3 דקות והוואן גם ככה עמד לצאת ולקחת עוד תיירים (לא ישראלים) והיה הרבה מקום פנוי ורק לאחר התעקשות לקיום ההזמנה הכתובה “ויתרו” ועלינו על הוואן. זה לא שירות של מלון מפנק.
אכן, המלון על החוף וזה יתרונו.
תבלו.
-
בביישור בהחלט יש יותר ישראלידה, לא הייתי בחדרים. אבל הייתרון העצום שלו זה שהוא ממש על החוף.
הייתי פעמיים בסריקטנג, מקום מאוד חמוד.
החסרון העיקרי זה ששמו לאחרונה שובר גלים וכל הים נהיה ירוקת אז ממש לא נעים להיכנס אליו. יחד עם זאת, בשביל לצאת ולהגיע אליו צריך לעלות עלייה יחסית תלולה, אבל כן יש הסעות בשעות מסויימות של המלון למרכז.
מעבר לכך, החדרים נהדרים והצוות ממש נחמד ומנסה לעזור.
אם תבחרו ללכת עליו, ממליצה לכם לקחת את החדרים שליד הבריכה החדשה (חדר על הבריכה או חדר עם נוף לבריכה).
-
אני בכלל הייתי בוחר בpalita lodge