מגבלת תיקים בריאנאייר
-
בחיפושים קודמים שערכתי, המדיניות של כרטיס בסיסי בריאנאייר הייתה
תיק עלייה למטוס עד 10 ק”ג במידות 55X40X20 ובנוסף תיק אישי קטן שנכנס למושב הקדמי…
אממה, אחרי ביצוע צ’ק אין, כתוב שבגלל מגבלות בטיחות בישראל, מותר להביא רק תיק קטן למושב הקדמי.
מרגיש קצת מרומה, מן הסתם הייתי לוקח את זה בשיקול המחיר אם הייתי יודע מראש, ולא מובן לי מה הקשר שיקולי בטיחות דווקא בישראל…
מישהו בעל ניסיון בנושא? -
לפני שבועיים טסנו עם ריינאייר לקרקוב. מה שקורה זה שהם נותנים להעלות רק 90 טרולי למטוס ואת כל השאר שולחים עם המזוודות. להבנתי ללא תוספת תשלום. רשום באתר שלהם שרק מי שמשלם על periority יכול להבטיח שיעלה עם טרולי למטוס. לא הקפידו על המידות של הטרולי שנכנסו ואנשים בקושי הצליחו לדחוף אותם לתא העליון. זה לא אומר שצוות אחר ינהג באופן דומה. מקווה שזה עוזר.
-
כנראה שזו מגבלה שנועדה מראש להזהיר את הישראלים לא להגזים

תודה רבה על העזרה. -
מענין, אני לא ראיתי את ההודעה הזאת. אפשר לקבל קישור.
-
-
מה שצורף זה כתבה בעתון. היתי מעדיף את אתר של החברה.
-
מעניינת הכתבה דווקא, למרות שבכרטיס המצורף כתוב שזה בגלל אילוצים ישראליים. בכל מקרה כרגע זה לא מעניין אותי, בנהלים של החברה באינטרנט בקניית הכרטיס (ועכשיו גם) כתוב במפורש שני תיקים, 10 ק”ג +תיק קטן.
פניתי לצ’אט של ראיינאייר ושאלתי במפורש, האם בניגוד למה שכתוב בכרטיס אני יכול להביא שני תיקים, והנציג ענה שכן.אני מתכוון להגיע לשדה עם התכתובת מודפסת כדי להימנע מבעיות.
בהצלחה לי
-
שמתי לב בכתבה לשורה –
From November 1 customers will only be able to carry a bag no larger than 35cm x 20cm x 20cm on board, with larger bags being placed in the hold free of charge
כנראה שבגלל העיכובים בניסיון לדחוף יותר מדי תיקים מעל המושבים, החברה החליטה שכולם יעברו מראש לבטן המטוס. לדעתי זה אומר שפשוט במקום בדיקת היקף התיק, יעברו לבדיקת המשקל שלו.