הזמנת מלונות בהוטלס. Com
-
הי,
משתף בחוויה מהשבוע: הזמנתי את novotel שדה"ת מינכן, ליולי. חדר 1,זוג+2 ילדים.
לאחר ההזמנה, שלחתי מייל לשירות הלקוחות של הוטלס כדי לשאול מה גודל הספה-נפתחת, במטרה להבין אם נצטרך גם rolaway bed או שהספה לבדה תספיק לנו.
התשובה היתה שאין ספה נפתחת בחדר.
כאשר שאלתי איך ואיפה הם מצפים שהילדים ישנו, הם ענו ש"באמת שמנו לב שציינת שאתה עם ילדים, החדר הזה לא מתאים לילדים ולכן אנחנו ממליצים לך לבטל כל עוד אפשרות הביטול חינם עדיין בתוקף".
לא המשכתי ושאלתי מה היה קורה אם הייתי מזמין ללא אפשרות ביטול...
בקיצור ולשורה התחתונה: החיפוש באתר hotels.com אמנם מבקש לדעת את ההרכב המשפחתי, אך לא בהכרח יציג לכם חדרים מתאימים, ויציף בתוצאות מלונות שאינם מתאימים בעליל (דרך הוטלס). לעומת זאת, בבוקינג הזמנתי באותו המלון חדר ורשום בבירור שהחדר כולל מיטה+ספה נפתחת, כך שבבוקינג החיפוש מתאים את עצמו להגדרות.
לידיעתכם.
-
נקודה חשובה, תודה על העדכון!
אכן, פלטפורמת החיפוש וההשוואה של בוקינג היא בעיני הטובה ביותר ללא תחרות, ואני תמיד משתמשת בה גם אם לא בהכרח מזמינה דרכה בסוף.
בכל מקרה, תמיד מומלץ לעבור בקפידה על פרטי ההזמנה לפני שסוגרים אותה – מפרט החדר, תנאי התשלום והביטול, המחיר הסופי ומה הוא כולל וכו’ – לפי התיאור שלך של תגובתם ייתכן מאוד שאם היית מזמין חדר ללא אפשרות ביטול היית אוכל אותה...
-
אם יש אפשרות מומלץ מאוד לברר לפני הזמנה גם באתר של המלון עצמו.
-
ראשית, טוב שבדקת ושמת לב …
אבל … למיטב זכרוני במרבית ה”נובוטלים” יש מיטה נפתחת
מעיון באתר המלון – https://www.accorhotels.com/gb/hotel-6711-novotel-munich-air port/index.shtml#section-rooms
נראה כי יש ספה נפתחת – ראה תמונה
בנוסף באתר המלון כתוב …
- 191 family rooms
- Crib on request
הזמנה אקראית שעשיתי לזוג +2 (14+15)
נותנת לי אפשרות לחדר
STANDARD ROOM WITH 1 DOUBLE BED AND SOFA
From 236 ft2Max : x 4
אני הייתי מציע לך לפנות טלפונית למלון ולשאול …
-
הי,
גם אני ראיתי את החדר הזה, אבל תשובה רשמית מהוטלס גורסת שבחדרים שלהם אין ספה והמליצו בצורה מפורשת לבטל את ההזמנה.
לא לקחתי סיכון, הזמנתי מבוקינג..