הנחה על סקי פס בחרמון
-
משהו יודע אם מוכרים השנה קופונים/שוברים לסקי פס עם ציוד וכניסה השנה לחרמון במחיר מוזל ? או שעדיין לא התחילו את המכירות של זה
-
תמיד יש הנחה רק שצריך לדעת לנצל אותה, מגיעים ב-7:30 לפני כולם גולשים עד 12 (כי בחיאת אחרי שמפרקים 8 פעמים ורטיקל 400 מטר באוף פיסט של שיאון כבר עייפים והסיכוי להפצע במצב כזה מזנק אז צריך לחתוך) לכן מוכרים סקי פס למישהו אחר ב-100\120 ש”ח במקום שהוא יקנה סקי פס חצי יומי ב-150 ש”ח, אחרי שעולקים אותנו בסקי פס יומי שעולה 250 ש”ח עבור אתר פצפון יותר יקר מסקי פס יומי ב-Val Thorenes ועוד מוסיפים לזה כניסה בנפרד (WTF!) במחיר 40 ש”ח סך הכל 290 ש”ח אני מרשה לעצמי לקמבן

לגבי הציוד שלהם לא הייתי מאחל לאויביי

-
כנראה שמשהו מסניף משהו בחגיגות סוף השנהוזו הסיבה ש:
- 1) חושב שבמיקרו חורף הזה….. יפתח המיקרו אתר…
- 2) כל מה שנכתב עד-כה נכון:
- א) מחירים הזויים לפראיירים.
- ב) ציוד – בן שנים רבות, בשימוש “זונתי” ליום בודד, נושא תחזוקותו – לא ברור
- להוסיף את נושא נסעיה במעליות המהירות, הרחבות, ללא תור, עם חימום וכיפה….., שנקודת הירידה ממנה נוחה….
- או
- מעלית 2 פרה-היסטורית,איטית,חשופה, שאם אני זוכר נכון (מהעשור הקודם…..) הירידה ממנה עם מגלשיים – סכנת נפשות + ועל התור/הידחפות לעלות עליה פס מלדבר
יונתן
-
לא מכובדלדעתי קומבינות מהסוג הזה אינן ראויות.
יקר ? לא מוצדק ? הציוד לא טוב ? אפשר פשוט לא להגיע.
-
מסכים.
ד”א זכור לי איך בסולדן גרמני אתד רוצה למכור לי סקי פס שלו בזול כי הוא היה חייב לצאת. ופתאום הגיע שוטר! התברר שקופאית במקרה ראתה אותנו והזמינה משטרה: מכירת סקי פס אסורה וזה כתוב עלו ד”א. הכל נגמר בנו -נו-נו אבל לגרמני היה ממש לא נעים. ולי גם למרות שבתור “קונה” לא עברתי על החוק...