דיג וקניות באורלנדו
-
רוצה באחד הימים לשלוח את הבעל ליום דיג ולנצל את היום לעשות קצת קניות
האם למישהו יש המלצות על מקומות לדיג?
המלצה לאן אפשר ללכת לבלות יום בקניות?
-
מישהו.....? על הקניות לפחות..... -
לפחות לגבי הקניות, חיפוש בגוגל מעלה 3 אופציות עיקריות –
The mall at millenia
Pointe Orlando
Orlando International Prime outlets
-
דיג לא ניסינו... אבל קניות כן.הקניות הכי שוות שלנו בסופו של דבר לא היו בפרימיום אאוטלט אלא באאוטלט ישן יותר דווקא שהגענו אליו בשביל חנות של נייקי שראינו…
זאת הכתובת של החנות של נייקי ולידה יש עוד חנויות
2573 Old Vineland Rd, Kissimmee, FL 34746, ארצות הברית
אם אני זוכרת נכון היה שם גם CONVERSE TOMY HILFIGER BEALS ועוד חנויות שלא בדקנו וגם DOLLAD TREE (מקום מעולה לילדים שקנו מתנות לחברים בבית ואני קניתי קישוטי כריסטמס בזול. זה גם היה מקום טוב לקנות מרכך כביסה שבדיוק נגמר לנו ועוד דברים דומים).
עשינו גם לא מעט רכישות מוצלחות בוולמארט וחנויות עודפי מותגים.בעיקרון נראה לי שאורלנדו מלאה במקומות קניות בכמות שמסובבת את הראש וגם שזה הרבה עניין של מזל (היו חופשות בארה”ב שמצאנו המון דברים והיו פעמים שלא מצאנו דברים שאהבנו...). בסופו של דבר כאמור עשינו את הקניות שהכי שימחו אותנו ביום הלפני אחרון באאוטלט ישן שהגענו אליו במקרה. ודווקא ב BLACK FRIDAY אמנם קנינו דברים טובים בסופו של דבר, אבל החוייה הייתה הרבה פחות טובה (לא עזר שהייתי ממש חולה ושנחתנו בחצות והלכנו לישון רק לפנות בוקר כמובן).
תנסי לחשוב איזה קניות את רוצה לעשות
(אנחנו הבנו פתאום שלא הגענו בכלל ל OLD NAVY, שאנחנו מאוד אוהבות, ומניחה שאם היינו עולות על זה קודם כנראה שהיינו יותר מרוצות כי ביום האחרון נאלצנו להסתפק בקצת שכן מצאנו כשהלכנו לשם במיוחד).
יש אנשים בפורום שעושים קניות ברשת מראש ובביקור עצמו עושים רק “השלמות” אנחנו לא יכולנו לשלוח דברים לוילה ששכרנו, אז האופצייה הזאת ירדה.
יעל