ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחפשים יעד לטייל עם ילדים

פורום טיולי משפחות
    10
    10
    3494
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נדב237678
      נדב237678 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו משפחה עם 5 ילדים בגילאי 6-12.

מחפשים יעד לטיול של 10 ימים במאי-יוני (גמיש)

המטרה הראשונית – טיסה ראשונה של הילדים. האטרקציה המרכזית תהיה כנראה הטיסה עצמה…

תוכן בין הטיסות – טבע, אטרקציות לילדים שגם אנחנו נהנה מהן (לא גני שעשועים), מוזיאונים (שמתאימים גם למבוגרים), טירות וכד’.

האופציות שעלו בינתיים הן צפון איטליה-שוויץ או הולנד ובלגיה, כל אחד מההורים לפי זכרונות הילדות שלו...

בעקבות מחירי הטיסות והלינה (X7...), חשבנו גם על רומניה או סלובקיה, אבל נראה הרבה פחות אטרקטיבי.

נשמח לשמוע ממי שכבר ניסה על היעדים שלעיל עם ילדים, או הצעות ליעדים אחרים (מלבד דרום צרפת ויוון, שכבר היינו לאחרונה)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 9099765
        9099765 נערך לאחרונה על ידי

הולנד מתאימה מאוד לטיול ראשון בחול עם ילדים, שטוחה, כבישים נוחים, שפע אטרקציות לילדים וטבע שקט .

• hadas2308
          hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

הי- סלובקיה יכולה להיות מאוד אטרקטיבית ומאוד נוחה לטיול.

גם הולנד כמובן יכולה להיות יעד ראשון מעולה לילדים. בעיני מבחינת הטבע סלובקיה מנצחת את הולנד...אבל מבחינת אטרקציות- הולנד מפוצצת באטרקציות...וכמובן גם במוזאונים שמתאימים לכל המשפחה. הטבע פחות מרשים בהולנד (לא שלא ירוק שם ומלא אגמים ונהרות...אבל המדינה שטוחה...)

צפון איטליה – אזור האגמים משלב בתוכו גם טבע וגם אטרקציות לילדים וגם אוכל טעים...Smile אפשר לשלב גם גיחה לדולומיטים. לא הייתי מרחיקה לשוויץ בטיול ראשון של עשרה ימים עם 5 ילדים- הייתי מסתפקת בטיול כוכב...

מבחינת מחירים- איטליה והולנד יקרות. סלובקיה הרבה יותר זולה. אפשר למצוא טיסות זולות גם להולנד ואיטליה אם מתגמשים בתאריכים וטסים בחברות לואו קוסט.

• adirgali
            adirgali נערך לאחרונה על ידי

מה לגבי אוסטריה? עונה על כל הקריטריונים שציינת, במחיר יחסית לא גבוה.

• rubit
              rubit נערך לאחרונה על ידי

היי נדב,

לטיול ראשון עם ילדים מומלץ להגיע ליעד עם נסיעות קצרות וכבישים נוחים. 

הולנד היא אופציה נהדרת אך הטבע שם פחות מרשים. 

ממליץ לקחת בחשבון את היער השחור בגרמניה (6 לילות) שמלאאאא באטרקציות ולשלב 3 לילות במרכז שוויץ (האלפים הברניים) שם הטבע wow!!!! 

רובי

• ענתנת
                ענתנת נערך לאחרונה על ידי

אם זה טיול ראשון של הילדים בחו”ל, עוד יש לכם את ההזדמנות לא להרגיל אותם להעמסת אטרקציות angel

אם אתם מחפשים משהו יותר תקציבי, סלובקיה היא אופציה נפלאה לטעמי. יש לה טבע יפהפה, מסלולים בנחלים, הרים, מפלים, מערת קרח, מערת נטיפים. יש מינון סביר של אטרקציות, בפרט מגלשות הרים, פארקי מים אם רלוונטי לכם, נדמה לי שיש גם ראפטינג. יש טרמפולינות בהמון מקומות שזה נחמד. נדמה לי שיש לה גם טירות אם כי אני לא הייתי שם בטירות אז לא זוכרת ספציפית.

ב-10 ימים אפשר לשלב אותה עם מקום נוסף שיוסיף את הפן התרבותי שחיפשתם, כמו מוזיאונים. אמנם יש היום טיסות ישירות לקושיצה אבל עד לא מזמן, כשלא היו, הרבה אנשים שילבו את סלובקיה עם טיסה לבודפשט או לוינה ואם נגיד טסים לוינה אז לא חסרים מוזיאונים וארמונות.

בתקציב טיפה יותר גבוה אפשר לנסוע לאוסטריה. אם נניח טסים למינכן אז יש שם מוזיאון מדע מצוין (הייתי שם מזמן, אני מקווה שהוא עדיין נחשב. במיוחד שדוד של סבא שלי היה ממקימיו...) ואטרקציות תרבותיות רבות אחרות. אפשר גם לבקר בזלצבורג. טבע כמובן זו גולת הכותרת שם.

• שרי 86
                  שרי 86 נערך לאחרונה על ידי

מצטרפת בחום להמלצות על סלובקיה – יעד נהדר, לונה פארק של הטבע, המון מסלולים בכל דרגות הקושי, מגלשות הרים, פארקי מים ועוד

גם אוסטריה יעד מעולה, לדעתי יהיה יקר יותר אבל פחות מהולנד

הולנד – יעד משפחתי מעולה אבל לדעתי יקר מאד (כל האטרקציות שם בתשלום, בניגוד לסלובקיה שהטבע בחינם לגמרי ומספק ים אטרקציות) 

בכל בחירה – מאחלת בהנאה רבה

• chenRoz
                    chenRoz נערך לאחרונה על ידי

הולנד בהחלט מתאימה וגם אוסטריה.

אנחנו נחתנו במינכן וביקרנו גם בלגולנד ובפארק פליימוביל לפני שנסענו ברכב לאוסטריה.

• אמה
                      אמה נערך לאחרונה על ידי

אני מבינה שתקציב אינו מאפשר את טיול שוויץ או צפון איטליה.

כטיול ראשון ל7 אנשים,הייתי בוחרת דווקא טיול מינורי יותר. הילדים גם לא גדולים ולא חייבים פארקי אקסטרים עדיין.

רומניה,לא אפשרית לטיול ארוך מלינת כוכב. מעבר לינה ל7 אנשים יהיה לא קל. אפשרי אך ידרוש חיפוש  והכנות. יש טיסות לערים שונות ברומניה,ואפשר לבחור אזור מסוים. ל10 ימים בקייץ אולי לחשוב על 5 באזור ברשוב וכוכב נוסף במאמאיה 

סלובקיה,גם היא לדעתי 10 ימים מלינת כוכב תהייה קצת מסורבלת ל7 אנשים. נסיעות רבות. מערות ומסלולי הליכה בסלובקיה יש לרוב,אך רובן לא קל. לא יודעת כמה הילדים יכולים מוכנים יהיו לזה. עדייו אפשר לטייל בסלובקיה ללא מסלולים ארוכים. עיירות קטנות,פסטיבלים מקומיים. הרבה טבע,פארקי מים. לא נפגשתי(לא חיפשתי) מוזיאונים וטירות במושג שונה מטירות צרפת או גרמניה.

לדעתי היער השחור ייתן מענה נוח ביותר. תבדקו טיסות לבאזל(איזי ג’ט) ,באדן באדן(רינאייר) מינכן..רכב ל9( מקום למזוודות)יהיה קל  יותר לקבל בגרמניה.שפע אפשרויות לינה. כרטיס היער השחור האדום ושחור,יוזילו עלויות כניסה. חופשה שממש נראית מעניינת.

או חופשה של פחות זמן יותר עירונית(בודפשט) או שילוב. אפשר לבלות למשל בבודפשט כמה ימים(5) עם שפע אפשרויות בילוי,שפע אפשרויות לינה מותאמת למשפחה,ללא רכב,בתחבורה ציבורית נוחה וקלה. ולהמשיך ל5 ימים לאגם באלטון למשל לחופשה כפרית יותר. קל ונוח.

קל למצוא טיסות סבירות ,לינה,אוכל ופעילויות.

• Oded R
                        Oded R נערך לאחרונה על ידי

מצטרף להמלצה ליער השחור

גם נוחה וגם זולה

קחו בחשבון שטיסה למרות ההתלהבות הראשונית מאוד מייגעת לילדים וגם להורים צריך להגיע כמה שעות לפני לשדה ולהמתין בתורים ארוכים ואם הילדים לא מורגלים בטיסות כדאי לקחת טיסת צהריים מוקדמת ככול האפשר ולא לנסות להרוויח את היום הראשון עם טיסות בוקר 

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון