ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון חופשת סקי במרץ

פורום סקי וסנובורד
    4
    4
    1373
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mt 411
      mt 411 נערך לאחרונה על ידי

שבוע טוב.
      אני חייל וכנראה אקבל רגילה בתחילת מרץ ובגדול אני רוצה לצאת לסקי פעם ראשונה.

1. האם באופן כללי תחילת מרץ היא תקופה טובה לסקי, או שיש סיכוי שאגיע לאתר, גם אם הוא אמין יחסית ולא יהיה מספיק שלג בשביל גלישה?
      2. האם יש אתרים מסוימים שיותר מומלצים מאתרים אחרים?
      3. האם יש סיכוי לסגור חופשה של ראשון עד חמישי בתקופה הזו של השנה באתרים טובים במחיר של 800 יורו כולל ציוד, בהנחה שאת הטיסות סבתא התנדבה  לשלם על החייל האהוב שלה?
      4. האם עדיף להזמין חופשה כוללת באחד האתרים המוכרים, או שעדיף להזמין לבד (לא אכפת לי לעשות את זה גם אם זה לוקח יותר זמן)
      5. האם כדאי לקחת כמה שיעורים בסימולטור סקי לפני?
      6. והאם יש סיכוי שאספיק גם לגלוש באמת ולא רק ללמוד ולהתרסק במהלך חמישה ימים של גלישה?
      7. תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • bazzik
        bazzik נערך לאחרונה על ידי

מלא שאלות… בגדול אם היית עושה חיפוש כאן, היית מוצא תשובות לרובן. אבל מכיון שאתה חייל… נפרגן לך

1. כן, תחילת מרץ זמן טוב. רוב האתרים יאפשרו סקי, בטח ברמה של מתחיל. אין לך מה לדאוג בקטע הזה
        2. אם אתה מתחיל , כדאי שתגיע לאתר שמותאם יותר למתחילים. תצטרך הדרכה כל השבוע. יש אתר גדול שמרכז את התכונות של כול אתרי הסקי בשם skiresort . גוגל יעזור לך.כללית יש הדרכה בכל מקום, אוסטריה מאד יקרה בתחום ההדרכה.
        3. כן, אפשר אם מישהו שילם לך את הטיסה. סע לבנסקו בולגריה, לא הייתי שם אבל שמעתי שבשביל מתחיל לחוץ בכסף זה המקום
        4. חופשה כוללת זה לדעתי כדאי רק בקלאב מד. על סקי דיל יש ביקורות רעות בזמן האחרון. אבל זה מחוץ לתקציב שלך. אולי תמצא משהו של הרגע האחרון. אז תרכיב לבד
        5. סקימולטור – שמעתי שזה עוזר. 
        6. כן , אחרי 3-4 ימים תגלוש כמו גדול ותהנה
        7. בהצלחה
        • ldude
          ldude נערך לאחרונה על ידי

קודם כל- קיבלת אחלה תשובות מקודמי.  אז אקצר

1] פעם ראשונה? לך על “דיל” . ז”א חופשה מאורגנת. עד שלא תבין מי מה מו ומי נגד מי אין לך מה לנסות לארגן חופשה לבד. יותר מדי דברים שלא חשבת עליהם , פשוט כי אין לך נסיון וידע מה צריך ומה אתה רוצה, יכולים להתחרבש. חבל.

התקציב נשמע מספיק.

אכן, בפורום זה יש מעין תמימות דעים שבנסקו מקום מצוין למתחילים [לא מחווה דעה כי לא הייתי]  א-ב-ל כדאי להביא בחשבון שזה אתר נמוך.  מרץ זה כבר שיפולי העונה אז זה יכול להיות הימור. אם יהיה קצת חם מצב השלג על הפנים [אלא אם תצא בתחילת מרץ.] 

אז אני הייתי מנסה לחפש אתר יותר “גבוה”.  תביא בחשבון שזה עלול ליקר קצת את החופשה.

סקימולטור? לא בטוח. זה משהו שיותר מתאים למי שכבר גולש ורוצה לשייף את הטכניקה. חבל על הכסף- בעיניי.

תחפור קצת בפורום- יש פה שפע אינפורמציה טובה שתעזור לך. קצת סבלנות ועבודת אצבעות.

וכן,,, תהנה ובהצלחה.

• Barryg
            Barryg נערך לאחרונה על ידי

אנסה להוסיף עוד קצת מידע:

​​​​​​- תחילת מרץ זה בסדר ברוב האתרים, אבל בנסקו שבאמת מומלץ למתחילים, יכול להיות קצת מסוכן מבחינת כמות השלג. אם סבתא משלמת על הטיסות, שזה נניח 300 יורו, אז אתה בעצם יכול להזמין חבילה שכוללת הדרכה במחיר של 1,100 יורו. במחיר הזה, נראה לי שהחבילות הזולות לואל טורנס נכנסות לתמונה, ושם אין שום סיכון של שלג במרץ.

- חופשה “סטנרדטית” היא שבוע שלם, בדר”כ שבת לשבת- כך מקבלים 6 ימי גלישה מלאים. ראשון עד חמישי, חוץ מזה שיהיה לך קשה יותר למצוא חבילה כזאת, זאת גלישה של 3 ימים מלאים, או 4 אם הטיסה בחמישי מאוחרת. לשבוע ראשון כדאי מאוד לקחת 6 ימי גלישה כדי שתגיע לרמה מינימאלית שבה תתחיל לגלוש ולהנות מזה. זה גם מתחבר לשאלה 6 שלך.

- כמו שאמרו לפני, לשבוע ראשון כדאי להזמין חבילה מלאה כי אתה לא יודע מה חשוב ומה צריך להזמין. חבילה גם תכלול הסעה לאתר במקום לשכור רכב, שבגיל שלך יכול להיות בעייתי ויקר.

- הערה נוספת לגבי שאלה 6- אתה צריך לבחור אם ללמוד סקי או סנובורד. בדר”כ בסקי הימים הראשונים קלים יותר אבל עקומת הלמידה אחרי ההתחלה יותר מתונה- קשה להגיע לרמה גבוהה. בסנובורד הפוך, הימים הראשונים הם סיוט מלא נפילות אבל אחרי זה עקומת הלמידה עולה מהר. בכל מקרה, כאמור, לחופשה ראשונה מומלץ 6 ימי גלישה מלאים.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון