התבלטות לגבי מסלול לירח דבש בארצות הברית
-
שלום לכולם,
יש לי ולארוסתי התבלטות שהייתי שמח לשמוע דעות לגביה.
אנחנו מתכנים מסלול לירח דבש בארצות הברית בחודש ספטמבר (התכנון לטוס ב-16 לספטמבר).
אנחנו סגורים על 2 יעדים שבטוח לא נפספס וחסר לנו יעד נוסף.
התכנון בנתיים הוא להיות בניו יורק שבוע ובווגאס 3-4 ימים (בניו יורק יש לנו משפחה יכול להיות שנשאר יותר).
התלבטות היא האם לסוע למיאמי ולקחת קרוז לקרייבים או לוותר ולסוע ליעד אחר.
בהתחלה הייתי מאוד נעול על קרוז אבל אחרי שבדקתי יותר לעומק גילתי שזאת חודש בעייתי בגלל ההאורקנים ומזג האוויר.
אנחנו מאוד רוצים לעשות קרוז אבל מצד שני מפחדים שכל השבוע של הקרוז נפול על ימים גשומים.
מצד שני חשבו אולי לוותר על מאמי ולסוע במקום ללוס אנגלס, סאן פרנסקיו שזה רעיון שאני פחות מתחבר אליו.
קראתי קצת על האטרקציות והיעדים במערב, תאמת שהייתי גם שם בגיל 15 בערך ואני פחות מתחבר.
מה דעתכם? האם חד משמעית לוותר על מיאמי והקרוז בחודש ספט’-אוק ולסוע ליעד אחר יותר “בטוח”?
-
אני לא הייתי בונה על קרוז מיאמי בספטמבר. סיכון גדול מדי.
אם אתם כבר טסים עד לאס ווגאס (5-6 שעות טיסה כל כיוון), ממליצה לטייל קצת באיזור. זה יכול להיות לוס אנג׳לס וסאן דייגו, זה יכול להיות פארקים של שמורות טבע.
מה אתם אוהבים לעשות? מה זוגתך אומרת?
-
מזל טוב לזוג הצעיר!
אני לא בעד קרוז לקריביים באמצע ספטמבר עקב מזג האוויר.
אם אתם ממש ממש רוצים קרוז ,אז יש גם קרוזים מניו יורק שלא מגיעים לקריביים אבל להבנתי (ולא שטתי משם) ,האוכלוסיה ששטה שם יותר מבוגרת מאשר לקריביים.
-
תודה על העצות!
אנחנו פחות בקטע של טבע יותר אוהבים מרכזי ערים, שופינג, חופים , מסעדות טובות.
-
אז יכול להיות שווה במערב לעשות את השילוש הקדוש – לאס ווגאס, לוס אנג׳לס, סאן פרנסיסקו. שלוש ערים נהדרות, כשכל אחת שונה מהשניה. בכל אחת אפשר לבלות 3-5 ימים בקלות רבה. כשאת המעברים אפשר לעשות ברכב או בטיסה.