ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה וטיפים

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    1015
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tommy_3816353
      Tommy_3816353 נערך לאחרונה על ידי

היי , בן זוגי ואני מתכננים לנסוע לתקופה של 3 חודשים בארצות הברית ורוצים לעשות מין טיול מחוף לחוף. אשמח להמלצות מקומות שחובה לבקר וטיפים מאנשים שהיו וביקרו. 

קצת על האופי של הטיול- בעיקר ערים פחות טיולי שטח.. מתוכנן עם מזוודות ומלבד גרנד קניון אנחנו מעדיפים להישאר בעיקר בבילויים עירוניים (גאים עדיף חח) 

תודה לכולם! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

סאן פרנסיסקו חובה Wink

באיזה תקופה אתם מתכננים לטייל? מזג האויר זה פרמטר משמעותי. 

• שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

עוד כמה שאלות מנחות – 

רוצים לעשות רוד טריפ עם מכונית מחוף לחוף או דילוג עם טיסות? 

פארקי שעשועים מעניינים אתכם? מסיבות? פסטיבלים? קוצ’לה? 

• adirgali
            adirgali נערך לאחרונה על ידי

השאלה כללית מדי "המלצות למקומות שחובה לבקר"...זה גם מאוד תלוי עונה, מתי מתחילים, האם הכוונה לטיול רכוב מחוף לחוף או חלוקה לחוף מזרחי וחוף מערבי עם טיסה ביניהם…

ולגבי הגרנד קניון...אם הייתי צריכה לבחור אתר טבע אחד בכל ארה"ב זה לא מה שהייתי בוחרת. וגם חושבת שכדאי קצת לפתוח את הראש לעניין שילוב הטבע בטיול. טיול שכולו עירוני לפרוש על פני שלושה חודשים...זה המון המון כביש/טיסות בין ערים שרחוקות מאוד אחת מהשניה. לא צריך לשלול ביקור באתרי טבע, וממש לא כל ביקור באתר טבע הוא "טיול שטח". אולי אני בעצמי מקובעת/זקנהblush אבל טיול של שלושה חודשים בארה"ב רק בערים נשמע לי ממש בזבוז ופספוס.

בחוף המזרחי תעשו את ניו יורק כמובן, את סצנת הבילויים של וושינגטון אני לא מכירה, ובדכ לא בשבילה נוסעים לוושינגטון…בוסטון יפה. ניאגרה פולז ובעצם טורונטו היא גם עיר שתאהבו. אבל בין כל היעדים האלה הרי תצטרכו לנסוע, אז לא חבל לדלג על כל מה שבדרך בגלל שהוא טבע? (לא רק טבע, גם נגיד כל מיני עיירות קטנות יותר ואטרקציות למיניהן). וזה רק צפון החוף המזרחי.

בחוף המערבי, כמובן סן פרנסיסקו, והעיירות שקרובות אליה סנטה קרוז ומונטריי וכרמל, ואז לוס אנג'לס וסן דייגו, וברור שווגאס...

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון