מחפש פעילויות לילדים באזור הדולומיטים
-
מטיילים באוגוסט עם הילדים בצפון איטליה והדולומיטים. באזור גארדה יש המון פעילויות מותאמות לילדים, באזור הדולומיטים פחות.בנוסף לטיולי הטבע באזור מחפש לכל יום פעילות שמותאמת לילדים כדי לגוון.אשמח להמלצות!
-
הדולומיטים אזור מאוד תיירותי עם תשתיות מעולות לטיול משפחתי. אין טעם לפרט את כל האטרקציות לילדים כי זה אזור גדול. כדאי להתמקד באזור מצומצם במיוחד בטיול עם ילדים ולהמנע מנסיעות בכבישים המפותלים.
באיזה אזור חשבתם להתמקדם? כשתבחרו אזור אפשר להכנס לאתר של העיירות הקרובות ולראות פירוט אטרקציות לילדים.
-
השנה גם אנחנו נוסעים עם הילדים לדולומיטים
בינתיים הצלחתי למצוא מספר אטרקציות מצוינות :
פארק חבלים מעולה (ביקרנו בו בעבר ללא הילדים) צמוד לרכבל לסשדה באורטיזיי מצרף לך את האתר שלהם http://www.coldeflam.it/
בנוסף אנחנו נוסעים יום אחד למפעל לואקר בגבול אוסטריה , כבר הזמנתי לנו סיור באנגלית במיוחד (לרוב הסיורים בגרמנית או איטלקית) וזה נמצא ב Loacker Konfekt GmbH - Werk Heinfels
בקאנזיי יש פארק מים לא גדול אבל נחמד מאוד ויש בו ספא מצויין !!!
הוא נקרא Dolaondes
כמובן שרוב הזמן מוקדש לטיולים רגליים ורכבלים , שבהם יש גם גני משחקים ואטרקציות לילדים כמו למשל באלפ דה סיוזי
אני רק חייב לציין שהילדים שלי בני 6 ,9, ו 10 טיילנים מלידה ואנחנו נמצאים בדולומיטים המערביים והמזרחיים : אנחנו לנים גם בקורטינה וגם בקאנזיי
-
אנחנו גם מתכננים לטייל באזור.
האטרקציות שסימנתי לנו הן:
מגלשות הרים – Alpine Coaster Gardoné – ליד paredazzo
אומגת כסאות ליד ויגו די פאסה.
פארק חבלים – Civetta Adventure Park
פארק חבלים ומגלשות הרים – FunBob Auronzo – ליד אגם מיזורנה
מגלשות הרים – fun bob – בסן קנדידו
פארק חבלים ואומגה – Emozion Col de Flam – באורטיזיי
אבל לדעתי נתמקד בעיקר בשלל הרכבלים שיש באזור ובמסלולי טבע.
-
מרכז מערב,כי נישן באזור הזה. את הטיולים אשלב בהתאם לאטרקציות.
-
תודה רבה, גם אני מתכוון להגיע למפעל לואקר- טוב שעדכנת שנדרש להזמין סיור!
-
היינו בדולמיטים לפני כמה שנים. רוצה להוסיף גם המלצה לבקר בזירת החלקה על הקרח. אצלנו מאד נהנו שם. יתרון נוסף שמתאים לכל מזג אוויר. אנחנו ביקרנו שם בקיץ ותפש אותנו באותו יום מזג אוויר סוער… לא זוכרת את המיקום של הזירה אבל הייתה סמוכה לקאנזיי. תהנו!