עזרה בטוסקנה
-
שלום לכולם

לאחר התלבטות החלטנו שישר אחרי הנחיתה (8 בבוקר ברומא) נשכיר את הרכב ונטייל באיזור טוסקנה, ולאחר מכן נסע בחזרה לשדה להחזיר את הרכב וניקח מונית למלון.
ממה שקראתי עד עכשיו רוב האנשים שמטיילים בטוסקנה סוגרים לינה במקום אחד ועושים טיול כוכב, אך מכיוון שאנחנו זוג בלי ילדים חשבתי אולי לגוון ולסגור לינה במקומות שונים, למשל את הלילה הראשון להעביר בסיינה, 2 לילות באיזור הקיאנטי ועוד 3 לילות בארזו. או שעדיף לי להרחיק וללון בלוקה במקום בסיינה?
בנוסף נצטרך סים מקומי עם חבילת גלישה על מנת לנווט, איפה אפשר לקנות סים במחיר נורמלי ? (בשדה אני מתאר לעצמי שזה יותר יקר )
תודה.
-
תמיד כדאי לצרף את השתלשלות העיניינים
כזוג- ממש לא צריך ללון בלינת כוכב, אלא אתם לגמרי יכולים להתקדם עם מסלול הטיול וללון בכל לינה שתבחרו לאורך המסלול.
-
היי ,
המרחקים לרוב לא מאד גדולים.
אני ממליץ ללון בפירנצה שהיא המרכזית בטוסקנה ובה אפשרויות בילוי רבות יותר מערים אחרות.
-
טיילנו בטוסקנה לפני 3 שנים יצאנו מרומא בבוקר מוכרים שם sim מקומי במחיר רגיל, אלו חברות סלולאר איטלקיות, המחירים והחבילות זהים בכל מקום. מומלץ על חבילה שתכלול גם שיחות מקומיות, לשאול במודיעין איזו חברה עדיפה מבחינת כיסוי, מהירות גלישה ומחיר ולקנות במקום. לא כל החנויות בשדה פתוחות בבוקר, ייתכן שתצטרכו לחכות עד 09:00. תגמרו קודם עם השכרת הרכב בלי לצאת מהחניון.
לינה עדיפה במספר מקומות כדי לא להגביל את מסלול הטיול, אנחנו טיילנו ללא תכנון מוקדם ומצאנו את עצמינו בכפר בו נערך קרנבל מקומי ונשארנו 2 לילות. הגמישות מאוד חשובה ואנחנו אוהבים לזרום עם הטיול, אם אתם מזמינים בבוקינג מראש אפשר ליצור קשר עם מקום הלינה ולבקש לשנות את יום ההגעה.