ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בולגריה- סופיה בסוכות

פורום אירופה
    7
    89
    21317
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meravshaked
      meravshaked נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם
      אנו זוג שנוסעים לבולגריה בסוכות אנו נוחתים בסופיה ונשהה 4 ימים מלאים.
      אלונה המליצה על המקום הזה http://www.redenka.com
      מה דעתכם?
      האם מקום זה יכול לשמש לנקודת יציאה לטיולים?
      האם בדרך לשם מסופיה וחזרה לסופיה יש איפה לטייל?
      האם משהו מכיר מקומות בסגנון זה - מלון ספא קרוב יותר לסופיה?
      אודה לתשובותיכם.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • glasha
        glasha נערך לאחרונה על ידי

בולגריה- סופיה בסוכות
        מירב, בואי תראי את זה. יותר קרוב - כשעה נסיעה מסופיה. קצת יותר יקר אבל נראה מפואר ומפנק לאללה:
        http://www.villastresov.com
        אלונה
        • meravshaked

בולגריה- סופיה בסוכות
          היי אלונה
          המקום הקודם נראה קורץ יותר כיון שיש בו גם בריכה, בכלל הוא נראה מזמין יותר.
          מה המרחק מסופיה לאתר הנופש שאת רוצה שאני אבדוק? Very Happy
          האם יש מה לעשות בסביבה?
          האם המחיר אמיתי? או שלא הבנתי נכון Crying or Very Sad
          • glasha

בולגריה- סופיה בסוכות
            את מתכוונת למה שכתבתי לך בפורום המשפחות? זה אותו אתר בורובץ שהוילה המפוארת הזאת נמצאת בו. המרחק כשעה נסיעה מסופיה. כעקרון 70 ק"מ אבל זה הכבישים של בולגריה. אם הכוונה לאתר ההוא - מה שנקרא וילות מלינה-יאגודה - גם שם אין בריכה. זהו אתר סקי טיפוסי שקצת מנומנם בקיץ אם כי משמש נקודת יציאה להמון טיולים וטרקים בסביבה. יש רכבל שמעלה אותך על ההר לטיול, יש אפשרות בבורובץ לקחת טיולים מאורגנים (בדרך כלל מארגנים אותם מבתי המלון הגדולים באתר, לפעמים אפשר לקחת נהג פרטי) הטיולים הנהוגים מבורובץ זה מנזר רילה או טרק - טיול ג'יפים לאזור שבעת אגמי רילה. ליד בורובץ שוכנת עיר בולגרית טיפוסית סמוקוב עם מסעדות מעולות. בנסקו (הכפר נופש "רדנקה") נמצאת כשעתיים וחצי מסופיה. המלצתי לך עליה משתי סיבות - האחת היא שאפשר "לשבת" בכפר הזה את כל חמישה ימים מבלי לצאת החוצה ולהתפנק. והסיבה השנייה הייתה המלצה של בחורה בשם מיכל ב- 1001 טיפים על המקום. אני מסתכלת על "רדנקה" כבר זמן רב לחופשת קיץ. אפשרויות טיול מבנסקו כוללות את כל הכפרים הטיפוסיים בסביבה. ואת שמורת הטבע פירין. באתר של "רדנקה" ראיתי שהם מארגנים טיולי ג'יפים, טיולי דיג ועוד. לאיזה מחיר את מתכוונת? רדנקה - אני ראיתי את הבקתות בסביבות 60 יורו. בוילה המפוארת זה 99 יורו, בבורובץ האתר של הוילות מעץ בסביבות 48 יורו. אני אישית נדלקתי על "רדנקה". אבל אל תקחי את זה כתורה מסיני כי טרם ביקרתי בה.
            אלונה
            • אמה
              אמה נערך לאחרונה על ידי

בולגריה- סופיה בסוכות
              הי מירב,
              אני מסתכלת על מפת בולגריה.קשה להמליץ ל4 ימים היכן לטייל.
              לדעתי את צריכה להחליט מה נראה לך.
              1.לינה אחת וטיול כוכב
              2.טיול מתגלגל,כל לילה בעיירה אחרת, כאשר את היום האחרון תעשי בסופיה בגלל טיסה חזרה מוקדמת.
              מתגלגל לא בעייתי כי יש שפע מלונות/צימרים ואין בעיה לשכור ללילה אחד.מכיוון שזה קצר מאוד ממליצה ללכת על מלונות או צימרים איכותיים אולי עם ספא/בריכה מקורה.
              אציין עיירות שמאוד מומלץ לזמן הקצר:
              1.בנסקו-מאוד חמודה ויש בה "מליון" מקומות לינה מכל סוג.נהוג להיכנס לראות חדרים (פובידט-)povidat)אם מתאים לך.
              2.קופרישטיצה-koprivshtitza חמד של עיירה עם כמה מוזיאונים פתוחים עד 17.00וצימרים נעימים.
              3.ולינגרד-velingrad עיר קטנה של מלונות ספא-חברה שלי היתה במלון
              http://complex-rim.hit.bg/en.html
              אין בה משהו מיוחד במינו,טיילת במרכז,פארק אגם קטן ביציא מהעיר, אבל תהיה נוחה ללינה עם ספא,והמשך דרך לבוקר.
              הייתי ממליצה את עיר העתיקה של פלובדיב אם יהיה זמן.
              התיעצתי כרגע עם בעלי :lol:נראה לי לחלק לטיול מתגלגל כך:
              נחיתה בסופיה,לקיחת רכב ויציא לכיוון מנזר רילה,המשך לכיוון בנסקו ולינה בעיר.סיור בוקר בבנסקו והמשך לפלובדיב לינה בעיר סיור ערב ובוקר בעיר העתיקה,האמפי הרומי,כנסיות ומרכז העיר.המשך ךקופרישטיצה לינה בעיירה.בבוקר יציאה לסופייה יום טיול בעיר לינה בסופיה ומוקדם בבוקר מה,נגמר כבר?הביתה.
              ניתן כמובן לעשות טיולי כוכב מסופיה .בטיולי ברון תוכלי לראות מסלולים כאלה.אני מעדיפה לישון בעיירות ולא לחזור כל יום באותה הדרך.
              *אם עמוס לך מידי לחפש באתר אני יכולה להעביר לך את מקומות לינה שלנו ושל אחותי ממאי השנה.לא רוצה להכביד.
              אמה
              • meravshaked

בולגריה- סופיה בסוכות
                היי אמה
                אנחנו מעוניינים בטיול כוכב הקלאב שאלונה המליצה נראה מעניין והם גם שלחו הודעה שיש להם מקום העלות 40 ארו ללילה לא כולל ארוחת בוקר.
                יש בריכה בחוץ ובפנים. במלון נמצא באזור RAZLOG . מקומות באיזור מומלצים שניתן לטייל אליהם? אנחנו רוצים לנוח וגם לטייל.
                • אמה
                  אמה נערך לאחרונה על ידי

בולגריה- סופיה בסוכות
                  RAZLOG נמצאה קרוב מאוד לבנסקו,כ8 ק"מ לפי מפה של ברון טורס.זה יתן לכם אפשרות לטיול בבנסקו.את הלילה האחרון לדעתי כן כדאי לעבור לסופיה.אומם שדה תעופה קרוב לעיר אבל די מרוחק מרזלוג.והטיסה מקדמת מאוד. מבחינת טיול כוכב,העיירה בורובץ נוחה יותר.נמצאת יותר במרכז.אבל לא נוראה,אי אפשר הכל ב4 ימים,תשארי עם טעם של עוד לטיול הבא. Laughing לאגם דוספט נוח להגיע גם מרדינקה,פלובדיב רחוקה קצת יותר.
                  הדרך מבנסקו לדוספט מאוד יפה ,קצת אחרי דוספט יש את מערת יגודינה,לגרון השטן לא ממליצה,נחמד,אבל מעייפת וחסר לכם זמן. אולי קפיצה לסנדנסקי,עיר ספא ונופש הטובלת ביערות
                  הנסיעה בלילה קשה,לא כדאי.הכבישים צרים ומפותלים.תבקרו ב"מחנה" מסעדה בולגרית אוטנטית,תשתו בירה טובה ,"פרין"-PERIN.ואל תשקחי לפנק את עצמך בקוסמטיקה מקומית
                  http://www.rubella.bg/products.php?w=skin
                  http://www.aroma-bg.com/index.php?lg=en&ok=1
                  מוצרים נהדרים במחיר אפסי,כמעט.
                  דרך אגב,ראיתי ב1001 טיפים המלצה לרדינקה.
                  יש ב1001 טיפים חוברת טיפים מורחבת של דפנושית ,לא מצאתי כרגע אבל לפני זמן מה היא הציע בעצמה את החוברות ושלחה אותן ברצון.כדאי לפנות אליה לגבי חוברת בולגריה.
                  אמה
                  • הטיול שלנו- לעיון
                  • מתוך סיפורי גולשים
                  • אמה
                    אמה נערך לאחרונה על ידי

בולגריה- סופיה בסוכות
                    לא צירפתי את דםנושית Embarassed
                    http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2973999/srch-%D7 %90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94#msg_2973999
                    אמה
                    • meravshaked

בולגריה- סופיה בסוכות
                      החלטנו לפנק את עצמנו בג'יפ בנסיעה הזו.
                      טרם קיבלנו תשובה מחברת השכרת הרכב שאלונה הפנתה אותנו אליה- לדעתכם האם יש צורך להתקשר אליהם טלפונית או לתת להם זמן לחזור במייל?
                      • אמה
                        אמה נערך לאחרונה על ידי

בולגריה- סופיה בסוכות
                        אני התקשרתי,אבל זה היה לאחר שמאוד הפחידו אותנו מחברות השכרה מקומיות.דבר שהתגלה כלא נכון(לא שחסר שרלטנים בבולגריה גם,אבל לא החברות הגדולות)הזמנו מ
                        http://www.mcautorent.com/en/?page=usloviq
                        קיבלנו גם תשובה למייל. הצעה בקשר לגודל הג'יפ. לבדוק האם הרוחב כמו רכב רגיל? או גדול יותר. בהרים הכבישים צרים והמפרסים בצידי הדרך לעצירה למעבר רכב שני צרים
                        אמה
                        • meravshaked

בולגריה- סופיה בסוכות
                          היי אמה
                          אודה לך אם תתני לי קצת יותר פרטים על החברה שממנה השכרתם את הרכב- האם ניתן לקבל את הרכב בשדה התעופה של סופיה? האם הם מגיעים לקחת את הרכב מהמלון בערב בסופיה?
                          האם יש צורך גם ברשיון בינלאומי או שמספיק הרשיון הישראלי?
                          • אמה
                            אמה נערך לאחרונה על ידי

בולגריה- סופיה בסוכות
                            אנו תמיד עושים רשיון בינלאומי,לכל יעד. לא לוקחת צ'נס.
                            ותמיד לוקחים רכב אטומטי (רשיון לאוטומט )
                            ביקשנו לקבל את הרכב למלון בסופיה,מלון סווטה סופיה במרכז,ולהחזיר מהמלון.נחתנו ב21.00 בערב ולא רצינו לקבל בשדה ולהיכנס לעיר בלילה,לחפש רחוב(לא היה לנו GPSבזמנו)הרכב הגיע בשעה מדוייקת ב11.00 ללא תוספת תשלום.הבוקר נועד לסיור רגלי בעיר.החזרנו את הרכב ביום ההגעה לסופיה,לילה לפני טיסת חזור.בחורצ'ק בא לאסוף את הרכב בשעה 10.00במדוייק,בדק ונסע לדרכו ללא תוספת תשלום.טיסת חזור שלנו היתה ב24.00 בלילה ושוב לא רצינו להסתובבת עם הרכב לשדה.מונית עלתה בזמנו,5 לבה=13 ש"ח!!! לכם אולי כן כדאי לקחת רכב בשדה ולצאת מהעיר לתחילת הטיול.
                            היה לנו פנצ'ר פעם אחת בדרך בין שני כפרים,סודר מיידית ע' פנצ'ר מכר מקומי בעלות 3 לבה ובמבות וסוכריות לילד שהסתובב עלידו Laughing
                            אחותי שכרה איביזה במאי,שעברה בכבוד את מסלול ההרים.ג'יפ אולי עובר קל יותר את בורות הכביש.לכם אין הרבה כבישים מיוערים.לא נורא.
                            אמה
                            • meravshaked

בולגריה- סופיה בסוכות
                              היי אמה
                              תודה על התגובות והמידע.
                              אנחנו כן היינו רוצים לעשות קצת טיולי יער יש לך המלצות.
                              נתקלתי בשיטוט באתר במקום שנקרא חיז'ה ויחרן האם יש לך מידע על המקום?
                              עד כמה נפוץ בבולגריה העניין של אתרי תיירות שיש להם אתרי אינטרנט?
                              האם גם אחותך הזמינה רכב מהחברה שאתם הזמנתם?
                              • glasha

בולגריה- סופיה בסוכות
                                הי מירב, "חיז'ה" זה מה שנהוג לכנות בקתות בהרים. לרוב מדובר במבנים גדולים עם חדרים להרבה מאוד אנשים. בחיז'ה ויחרן ספציפית שירותים ומקלחות במסדרון. הם מיועדים לאלה שעושים טרקים ובסוף יום עמוס מגיעים לשים את הראש לא ממש חשוב לאן. זה נקי, מסודר, סימפטי בדרך כלל אבל ללא ג'קוזי Cool אתרי אינרנט נפוצים יותר ויותר חלקם אפילו באנגלית. לרוב בינתיים בבולגרית. אם יש משהו שמצאת בו עניין ,אנסה לחפש לך אתר שיהיה זמין גם באנגלית. זה ספציפית לבנסקו ולחיז'ה ויחרן:
                                http://bansko.org/Vihren_hut
                                אלונה
                                • meravshaked

בולגריה- סופיה בסוכות
                                  הי אלונה
                                  תודה על התשובה המהירה וההפניה.
                                  מה דעתך על ג'יפ כרכב לארבעה ימים? האם באזור יש גם מסלול לטיול קצר בשטח? אני הולכת לבדוק את המקום שביקשת Very Happy Very Happy
                                  • glasha

בולגריה- סופיה בסוכות
                                    אם הכוונה לסביבת בנסקו - יש את הפארק הלאומי של פירין:
                                    http://www.visitpirin.net/?l=1

ועוד אחד:
                                    http://www.bgglobe.net/index.php?l=1&s=-503

באנגלית שניהם, אל תדאגי. לגבי ג'יפ - פינוק אמיתי, הכול שאלה של מחיר, את יודעת.
                                    אלונה
                                    • meravshaked

בולגריה- סופיה בסוכות
                                      כיון שאת כרטיסי הטיסה קנינו באלעל עם נקודות של הנוסע המתמיד Surprised והמלון שהמלצת לנו יוצא ממש זול Grin אנחנו נעמוד בתקציב (7000 ש"ח) ואפילו ישאר עודף לנפוש בארץ בתאריך המקורי של יום הנישואין (נובמבר)- בכל זאת 10 שנים לא הולכות ברגל Smile
                                      כמה לדעתך ולפי נסיונך עלות עיסוי במלון ספא?? האם שווה?
                                      אמא שלי כבר הודיעה לי שהיא תיתן לי רשימה של קרמים לקנות (ממש ממש זול שם שווה ואיכותי)
                                      • אמה
                                        אמה נערך לאחרונה על ידי

בולגריה- סופיה בסוכות
                                        הי מירב,
                                        אלונה הסבירה יופי על הבקתות.לצערי אני עברתי את גיל הטקרים,לא שבגיל צעיר יותר עשיתי אותם Laughing .חייבת את המקלחת ושרותים שלי.לא חייב פאר אבל נקי ונעים.נזכרתי שלפני כמה ימים התפרסם טיול של שתי נשים צעירות ברוחן ביערות בולגריה.אולי יהיה לך מעניין לקרוא.הוא ארוך יותר אבל בכול זאת....
                                        אפשר לעשות טיול כוכב,להגיע לדוספט,לשבת במרפסת של מלון פנורמה על כוס קפה או ארוחה(הגלידה לא טעימה).בבית יש לי אתרים של הרי בולגריה לא זוכרת עם באנגלית בכל מקרה אולי ניתן לתרגם בגוגל.המודעין בבנסקו יעיל ונותן שרות טוב.גם בקופרישטיצה ואפילו בכפר בוז'נצי(לצערי לא תוכלו להגיע עליו)יש מודעין.אני מבינה את הרצון שלך לג'יפ,אחרי טיול מלכת המדבר,אז לכו על זה.למה לא?
                                        אמה
                                        • טיול בולגריה לפני שבועיים
                                        • glasha

בולגריה- סופיה בסוכות
                                          מירב, אין לי מושג כמה עולה עיסוי והאם הוא שווה. אני יודעת בוודאות שאם את נוסעת להתפנק כן שווה לעשות עיסוי גם אם הוא יקר. לגבי הקרמים - מה שאת צריכה זה קרם מלפפונים שעליו כתוב באותיות קיריליות: креставица
                                          או קרם גזר. זה שני הדברים שכל אישה צריכה בבית. זה בא בקופסה ירוקה (מלפפונים) או כתומה (הגזר) המחיר בסביבות 2-3 יורו בסופרמרקטים ופארמים בעיירות. בסופיה יקר יותר. עוד קרם שיעזור לך לעבור את החורף זה כזה שעשוי על שמן וורדים - על הקופסה מצויר מן הסתם ורדים. לא לקנות קרמים בחנויות של מזכרות, רצוי לא בסופיה.
                                          אלונה
                                          • mulismadar
                                            mulismadar נערך לאחרונה על ידי

בולגריה- סופיה בסוכות
                                            עיסוי אמור לעלות כ 30 לווה- פחות מ 100 שח
                                            יש אישה נחמדה בשם פפי0889339342 בסופיה לא מאוד רחוק מ סווטה סופיה הוטל
                                            מולי
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 1 / 5
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון