יעד במרכז אמריקה לזוג + ילד
-
היי,
אני נמצאת באיזור ניו יורק למשך חודש באוגוסט, אנחנו רוצים לטוס מתישהו באמצע למקסיקו או ג׳מייקה או משהו בסגנון, אנחנו זוג עם ילד אז חשוב כמובן מקום בטיחותי.. בנוסף אני מאד אוהבת חופים ונופים יפים, אנחנו לא מטיילים רציניים מאד אבל כן זורמים על דברים פשוטים.
אוכל לא כ״כ רלוונטי כי אנחנו אוכלים כשר. עוד לא סגורים על תקציב. כן אשמח לשמוע גם מה עדיף מבחינת מזג אויר.
התכנון הוא לשבוע בערך אז צריך משהו רגוע אבל ממצה (אם כדאי מאד אולי נאריך טיפה)
ממש תודה!!
-
אוגוסט הוא חלק מהעונה הרטובה במרכז אמריקה. מה שאומר- חם, אבל יורדים גשמים בד”כ חזקים וקצרים בשעות אחה”צ-ערב.. זה התבנית היחסית צפויה… אבל יכול להיות גם שבוע גשום. זה גם כבר חלק מעונת ההוריקנים והסופות הטרופיות שיכולות לקרות…
האם זה אמור למנוע מכם לנסוע? כמובן שתלוי בכם. אני לא הייתי מתחשב בזה באופן אישי. הייתי במרכז אמריקה בכל מיני עונות ולעיתים העונה הרטובה היתה יותר טובה מהעונה התיירותית...זה אזור קצת פחות יציב מבחינת מזג אוויר.
לגבי ביטחון אישי- מקסיקו היא ענקית עם כל מיני אזורים. לשבוע אני מניח שאתם מדברים על החוף הקריבי או על מקומות בצד הפסיפי כמו קאבו סן לוקאס או פוארטו וולרטה. ג’מייקה נחשבת לפחות בטוחה ממכסיקו גם באזורים התיירותיים, שכן מקסיקו מאוד משתדלת לשמור על משאב התיירות ולשמור על יציבות וביטחון בחוף הקריבי למשל.
בפלאיה בחוף הקריבי יש בית חב”ד, מה שיכול להיות גם שיקול טוב מבחינתכם ולהוות בסיס גם לשהות חוף וגם לצאת לטיולי יום בסביבה. ואני הייתי אולי הולך על האופציה הזו. למקרה שמזג האוויר יהיה ממש נורא בשבוע שלכם- הייתי מכין תוכנית מגירה לטוס משם לסן קריסטובל דה לאס קאסס...( מה שאומר רק לדעת עם מי אפשר לטוס ובכללי מה אפשר לעשות שם)