כביש D918 בפירנאים הצרפתים
-
שאלה למי שמכיר את האזור,ובאמת מקווה לקבל תשובה.כשאני מודדת מרחקים באזור הזה הגוגל לא משתמש בכביש הזה ,יש סימן שסגור וזה מאריך לי את המסלול.יכול להיות שזה כביש שבקיץ פתוח?
מאוד אודה לתשובה
-
חלקים מהכביש סגורים בחורף , בעיקר מעברי ההרים כמו col du tourmalet או col d’aubisque.
מהו מסלול הנסיעה שחיפשת?
-
הי נירית,בדקתי את הדרך מless לכיוון pont d'espagne הוא עושה עיקוף ארוך מאוד מלעלה בלי ה918.תודה רבה לך.
-
בגוגל מאפס את יכולה לשנות את מועד הנסיעה ואז הוא”יפתח” את הכבישים הסגורים

-
תודה ריקי, לא ידעתי על האפשרות הזאת בגוגל מאפס, בהחלט מועיל!
ניסיתי לחפש עכשיו ולא הצלחתי להכנס לאופציית שינוי תאריך, אשמח להדרכה למוגבלת הטכנית

-
מסלול בגוגל מפותאכן רעיון מצויין של ריקי.
ניסיתי ואיננו קיים בגירסה העברית אלא רק כשמשנים שפה לאנגלית.
אבל, אין אפשרות להוסיף יעדים נוספים מעבר ל-2 שביניהם עושים את המסלול, או שאני לא הבנתי איך לעשות זאת...
-
אני עובדת תמיד בגרסא האנגלית כך שלא הייתי מודעת לעובדה שאי אפשר לעשות את זה בגרסא העברית.
וכן, אפשר לעשות את זה רק קטע קטע.
מה שאני עושה במקרה כזה, לצורך תכנון אני עושה מפה נפרדת רק של הקטע הסגור ואת היתר עושה עם ברירת המחדל של כביש סגור. לפני הנסיעה, כאשר נפתח הכביש הסגור,אני משנה את המפה הכוללת בהתאם (בעצם היא משתנה לבד ברגע שהכביש פתוח). -
תודה ריקי
-
אצלי עובד גם בעברית
בבחירה ברכב או בתח”צ (לא ברגל)
כתוב צא עכשיו ולידו חץ, נפתחת האופציה לבחור צא ב..

-
אכן כך, תודה רבה, פספסתי את זה.
-
באתר viamichelin גם אפשר לקבוע תאריך נסיעה וגם להוסיף נקודות במסלול. בנוסף לכבישים נופיים ואטרקציות תיירותיות במסלול וביעד. מהניסיון שלי-בדרך כלל מדייק יותר בזמנים.
-
ריקי
תודה
למדתי משהו חדש.