ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ציון פארק

פורום צפון אמריקה
    7
    8
    1977
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meir K
      meir K נערך לאחרונה על ידי

הי

אשמח לקבל המלצה ל 2-3 מסלולים בפארק נגישים והמתאימים  לאנשים מבוגרים 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני נערך לאחרונה על ידי

שלום

בטיפ המושקע של הגולש גולן ש תמצאו לדעתי את מה שאתם מבקשים

http://family.lametayel.co.il/%D7%94%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7 +%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99+%D7%A6%D7%99%D7%95%D7% 9F+zion

אם הפוסט הזה לא מספק ,ניתן ללחוץ על לכל הטיפים על פארק ציון ,ולהשלים מידעים עליו

מוני

• sd_love_nature
          sd_love_nature נערך לאחרונה על ידי

היי,

לא יודעת אם מתוכנן גם ברייס קניון בטיול,

אבל אם לא – אני אישית הייתי מחליפה את ציון בברייס – 

שם יש נגישות מדהימה לתצפיות.

אם מדובר על נגישות ברמה של שביל סלול וללא מדרגות – לדעתי האפשרויות בציון ממש דלות. 

בנוסף (שוב, אינני יודעת מה רמת הנגישות הדרושה) יש לזכור שבציון יש שאטל שאיתו מגיעים מנקודה לנקודה (כלומר צריך לעלות ולרדת מאוטובוס). לא אמרת אם הנגישות היא לכסא גלגלים או לא. אני מניחה שיש אפשרות לעלות לשאטל עם כסא, אבל יתכן וזה מורכב מאוד.

(אגב כנראה גם בברייס בתקופות מסוימות יש שאטל. כשאני הייתי לא היה)

בכל מקרה ניתן לגלוש לאתר של הפארק הלאומי ולחפש שם מידע על מסלולים נגישים.

תהנו!

• imeshy
            imeshy נערך לאחרונה על ידי

מסכים עם SD… אם צריך לבחור בין שני הפארקים – ציון וברייס (שסמוכים יחסית זה לזה) – הייתי הולך על ברייס.. 

שני המסלולים היחידים בפארק ציון שבאמת שווים את הפארק כולו הם angels landing ו the narrows ושניהם  קצת אתגריים ולא לכל אחד. במידה ולא עושים אות – הרי ששאר המסלולים בפארק הם סבירים ולא הרבה מעבר לזה.

ככל שהקיץ מתקדם כך אמרה זו מתחזקת. 

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

נראה לי קצת קיצוני לציין שללא שני המסלולים שציינת אין טעם לבקר בפארק ציון.  יש מבקרים רבים שלא עושים את המסלולים האלו שנחשבים מסלולים קשים ואפילו מסוכנים (לפחות Angel’s Landing).

מסכים לגמרי שברייס קניון פארק הרבה יותר ייחודי מפארק ציון ולכן אני די מתפלא על מי שדוקא דבק בפארק ציון על חשבון ברייס קניון.

• ranchy
                ranchy נערך לאחרונה על ידי

קניון ברייס יותר מרשים אבל לא עליו השאלה.

אפשר לטייל בערוץ הציון גם בלי לטפס לAngel’s Landing . הדרך ל the narrows אינה קשה והאם ללכת זו החלטה אישית צריך לקחת בחשבון שזמן ההליכה הלוך וחזור הוא פונקציה של כושרו האישי של ההולך.

מעבר לכך יש אפשרות לצאת מהקניון מערבה לכביש העולה אל מאגר המים שמעל הגדה המערבית של ציון. הכביש קרוי kolob terrace road .מטפסים עימו עד לפניה ל lava point  פונים לשם ובlava point תצפית יפהפיה על כל הרכסים הסוגרים על פארק ציון.

רנצי

• dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

בפארק ציון יש הרבה מסלולי הליכה, אבל השאלה המקורית היתה לגבי אנשים מבוגרים שכנראה מוגבלים ביכולת ההליכה שלהם.  לגבי אנשים אלו, עדיף להשקיע את הזמן בברייס קניון על פני הטיול בפארק ציון, לדעתי.

• dafna589
                    dafna589 נערך לאחרונה על ידי

כסא גלגלים על השאטל

במקרה הייתי נוכחת בסיטואציה של העלאת כסא לשאטל, ומאד התפעלתי: יורדת רמפה לגובה המדרכה, הכסא עולה עליה והרמפה מתרוממת לגובה האוטובוס. הכסא נכנס ונחגר בחגורות מיוחדות במקום המיועד לו. כך בעליה וכך בירידה. הנהג עוזר בכל התהליך ולמותר לציין שהנוסעים מחכים בסבלנות וללא תלונה. מקסים!

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון