ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סוכן טוב - טיול טוב בירדן

פורום טיול לירדן, מצריים והאזור
    5
    16
    10536
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ohri_3339043
      Ohri_3339043 נערך לאחרונה על ידי

העברתי באחמד  -  ahmed mestarehi בתור סוכן לטיול בירדן  והחברה שלוJordan Desert Life

טלפון 962-7-9564-5706 +

https://www.facebook.com/ahmedpetra100

סוכן מעולה. זה היה פעם שלישית שלי בירדן ועבדתי עם סוכנים שונים כי אני מורה דרך בארץ. אחמד מקצועי מאוד. הוא סידר לנו בדיוק את מה שביקשו במחיר הכי טוב שיכולתי למצוא בהשוואה לסוכנים אחרים . הוא הגיע לפגוש אותנו גם בגבול על אף שלא חייב. אני ממליץ מאוד להיעזר באחמד, זה לא כזה יקר וזה שווה את המחיר שהולך לסוכן בתמורה למישהו זמין לשאלות, לבעיות שונות שיכולות להיות ולמישהו שיכול לעזור לכם לתכנן את הטיול. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

יכול להיות שהוא עובד רק עם קבוצות וסכומים גבוהים? או שהוא כועס על המצב בעזה?
        לפני 4 ימים שלחתי לו הודעה, קרא ולא השיב, ולאחר מכן מתעלם מהודעות חדשות...

• ?
          משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

ניסית להתקשר אליו? (אולי ממספר חסום, יפתור את התעלומה?!⁦🕵️⁩).

שתי ההשערות שלך נראות סבירות (אולי עדיף בזמן הקרוב, לפנות לסוכן מעקבה, שאינו ממוצא פלסטיני או מהאזור הצפוני יותר של ירדן).

• gauntlet

אין לי מה לשחק איתו משחקים, הוא בבירור ראה את ההודעה,
            וגם דיברתי עם שותף שלו שהפנה אותי שוב אליו  – וכלום.
            אני מתחיל להיות מודאג כי נראה שהנושא הזה של חציית גבול מעקבה ומעבר בפטרה לטובת טיסה מעמאן מתחיל להראות בלתי אפשרי כמעט, אלא אם אקנה חבילה מופקעת של סיור שאין לו צורך בו בכלל.

• ?

ההצעה לפניה בצורה אנונימית, היתה משום שנראה שרצית תשובה לשאלה שרק בצורה זו ניתן לדעת (אם הוא לא הגיב לפניותך הרבות).

- האם כל הסוכנויות ששמו מופיע בהמלצות באתר, עוסקות רק בהדרכה?

- אופציה נוספת לפנות ל"נזרין טורס",יש להם גם סניף בנצרת, יש להם כל יומיים אוטובוס הנוסע לעמאן בשעה 08:30, ייתכן שאם תזמין דרכם גם לילה/שניים בעמאן, זה יעזור לשכנע את ה"שוטר החוקר" במעבר-הגבול (רצוי לא להתלבש בסגנון "זרוק"). אם עלי, עדיין עובד שם (או סוכן אחר שאכפת לו), אולי יוכל לסייע לך במתן תשובות/עזרה בהעברה - אולי אחד מנהיגים שלהם שם יוכל לזרוק מילה לבוס. https://www.ntours.co.il/contact-us

• gauntlet

תודה רבה על התשובות
                בינתיים אני מחכה להצעות מעוד כמה סוכנים, אף אחד מהם לא ממהר לספק לי הצעת מחיר או הצעה למסלול
                אכן, אם הנושא של עקבה ופטרה יתברר כמסובך מדי, אני אלך על נזרין טורס.
                לדעתך עם אוטובוס של 8 בבוקר אספיק להגיע לשדה של עמאן בסביבות 12:00 ?(הטיסה יוצאת בשלוש ומשהו אחה”צ)

שוב תודה

• ?

אני חוששת שלא תגיע עד 12, מגיעים בסביבות 13:00/13:30 (אם אני זוכרת נכון), יש המתנה ארוכה בגבול הישראלי- בדיקת הרכב+החלפת לוחית-הרכב, בצד הירדני, תור לויזה ול"פקידות", עצירה באירביד(לסטודנטים) ומשם לעמאן, סיפור ארוך. 

הם עובדים גם בשבת מ-09:00 - 15:00, אפשר להתקשר לברר, אם גם יוכלו לעזור.

אם  לא יהיו תגובות מהסוכנויות בדרום, אולי תלון יום אחד בעמאן(?), כדי לא להלחץ יותר מדי.

יש מגוון מלונות זולים (גם ב"דאון טאון"), חלקם אפילו סבירים למדי.

*נסיעה ממקום ההורדה של נזרין, עד נמה"ת עלולה לקחת כשעה, בגלל הפקקים ונהגי-המוניות שמחכים לאוטובוס (יש להם קומבינה עם האחראי בעמאן), תוקעים מחירים הזויים, אפשר לרדת לרחוב הראשי, כחצי דקה הליכה ולנסות לתפוס משם (יש ליד מרכז מסחרי עם סופר "קארפור" ושירותים בקומה העליונה), ממרכז העיר לוקח כחצי-שעה עד לנמה"ת והמחיר יהיה זול יותר (25 דינר, לפני שנה). 

* אבל, אם בנזיקין לא יכולים להבטיח העברה בגבול, אז תהיה בעיה גם בצפון. 

* אולי אם תברר אצל הסוכנים מעקבה, על מלון + העברה, הם יתרצו ויטרחו לענות (אנא עארפה?!). 

• gauntlet

ראיתי שיש סוכנים שמציעים שירות העברת גבול בלבד בעקבה.
                    לדעתי אני אנסה את זה, אם לא יילך, עדיין יהיו לי יומיים עד הטיסה ואלך על נזרין טורס יום לפני או חצייה לבד מוקדם בבוקר ביום הטיסה
                    ואם זה לא יילך, לא אקנה יותר טיסות מעמאן Smile
                    שוב תודה

• ?

אין בעד מה.

מקווה שהכל יסתדר.🎏

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • ?

אולי זו היתה הסיבה להתעלמות מפניותיך (קטע מ"טיפים למטייל", שהופיע היום על אחד המדריכים):

"...בקיצור - מומלץ ביותר! רפאת פועל באמצעות הטל ולכן מעדיף תמיד פניות באמצעות הוואטסאפ ולא במייל."

• gauntlet

חחח דווקא בוואטספ הייתה התקשורת (או אי תקשורת),
                          אבל הבנתי שהוא כנראה לא מתעסק רק עם מעברי גבול
                          כבר סגרתי עם סוכנת מומלצת בשם נרגיזה, הבנתי שזו המומחיות שלה
                          מקווה שיעבור חלק

• ?

חרבו את הספונטניות.

אם המליצו, אני לא יכולה להכות את המומחה.🐴

• yuvalberman
                              yuvalberman נערך לאחרונה על ידי

שלום, יש לך אולי את הפרטים של נרגיזה, לבירור בנושא? ואיך בסוף היה המעבר? שלך?

• ?

קרא כאן  (לא בטוחה שהקישור יפתח- קצת בעייתי להעתיק מלמטייל בסלולרי)

זה הטלפון (מועתק מההמלצה שלו):

"יצרתי קשר עם הסוכנת נרגיזה האילתית (שכבר הומלצה פה) בטלפון 0526545729..."

• avivbs
                                  avivbs נערך לאחרונה על ידי

היי אני ואשתי סגרנו מלון בעקבה ביום חמישי 2/8/18 ,

ממה שאני קורא בפורומים השונים , הדרך לירדן לא פשוטה כ”כ ולכן אשמח אם תוכלו לסדר לנו קצת את המידע –

1. 1. נסיעה ברכב - נוסעים למעבר יצחק רבין ושם מחנים את הרכב ועוברים רגלית ,
                                  2. 2. מה הסיכוי שאם נגיע מבלי לסגור עם מדריך כזה או אחר יעשו לנו בעיות ? אף על פי שיש לנו הזמנה מסודרת מהבוקינג למלון בעקבה ?
                                  1. 3. מה עלות הנסיעה (מונית פרטית )לפטרה  הלוך חזור
                                  2. 4. מה עלות למדריך בחבילה שכוללת כניסה לירדן +נסיעה לפטרה (לא כולל הכרטיס כניסה לפטרה 50 דינר \אדם )

ממש תודה למי שיכול לעזור Smile

• ?

כדאי לפתוח שרשור חדש.

שאלות על מחיר לסוכן, צריך לפנות לסוכנים ולשאול, בד"כ כותבי הטיפים לא מדווחים על מחיר העסקה.

מעולם לא טיילתי עם מדריך, לכן אוכל רק להגיב על השאר:

1. מחנים את הרכב בחניון. 

2. אין לאף אחד יכולת לומר-  מה יחליט הפקיד במעבר עם אישור ההזמנה למלון בעקבה לכמה ימים (לא עברתי בזמן האחרון).

3. מחיר מונית מעקבה לפטרה, לכיוון אחד מ- 35 דינר ומעלה (אין טעם לבקש מהנהג להמתין כל היום). 

• (מהגבול לפטרה, מחיר רשמי: 55 דינר).

• 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון