ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פיליפינים - אפשר לבד???

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    3524
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • astar22
      astar22 נערך לאחרונה על ידי

הי,
      אני מתכננת טיול של חודש עד חודש וחצי באיזור דצמבר והלאה ונורא מתחשק לי לנסוע לפיליפינים. However, אני קצת סקפטית ביחס לסיכוי שלי למצוא שותפים...

זה בטוח לטייל שם לבד? זה פרקטי?
      (נא לא לשכוח שבנוסף לכל הצרות אני בחורה...)

תודה לעונים:)
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אריק הישן
        אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים - אפשר לבד???
        הי,
        ואני גבר בנוסף לכל הצרות ותאמיני לי - לגברים בפיליפינים יותר מסוכן מאשר לבחורות. כל הזמן יש הצעות מפיליפיניות....ממש נורא.
        ובקיצור: אין בעיה לטייל שם לבד.
        ואני לא מבין את השאלה "זה פרקטי". שותף פרקטי, להערכתי, זה אחד שעושה את כל הסידורים בשביל שניים וגם משלם על הטיול שלך. לא קוראים לדבר כזה "בעל"????.... Laughing
        תסתכלי בספר/אינטרנט כי מסביב לדצמבר/ינואר/פברואר זה זמן פסטיבלים. לא לפספס.
        בעיר הבירה מנילה תשני אצל "פרנדלי" (תזמיני מקום מראש כי הוא ממש מבוקש) ואולי שם תמצאי שותפים.
        • astar22
          astar22 נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים - אפשר לבד???
          אכן, בעל זה פתרון פרקטי בטווח הקצר (עד השלב שבו את מוצאת את עצמך מטופלת בשלושה ילדים...), אבל הכוונה שלי היתה קצת פחות נרחבת:)

בסך הכל רציתי נשמע לי כאילו חלק גדול מהפעילויות כוללות השכרה של סירות ומדריכים באופן פרטי (בניגוד לקבוצות גדולות שמתארגנות בטיולים אחרים) ותהיתי עד כמה הרושם הזה נכון, ואם כן, עד כמה העובדה שאני מטיילת לבד תייקר לי את הטיול...

תודה Razz
          • אריק הישן
            אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים - אפשר לבד???
            טוב....נעזוב את נושא הפרקטי.

לטייל בזוג או בשלישיה צמיד יוצא יותר זול ליחיד שבחבורה המוקטנת. יש בעיקר שני תחומים שזה מתבטא: שכירת חדר כאשר ישנים ביחד ושיתוף הוצאות על מוניות. אם את לבד - זה מחיר שעליך לשלם ולהערכתי זה מייקר לך (או יכול להוזיל אם תקחי שוף) בערך ב-20%. אבל באמת בערך...כי לא עשיתי אומדנים מדויקים.
            אשר לסירות: בצפון בלוזון ממש לא לןקחים סירות כי הטיול הוא בעיקר יבשתי. נסיעות בין האיים עושים או במעבורות גדולות או בטיסות. את ממש לא רוצה להיות בסירה קטנה (נאמר יום שלם) גם אם זה בחינם.
            אני נסעתי בסירה פעם אחת לאגם שנמצא לא רחוק ממנילה (לא זוכר את שמו) וזו היתה נסיעה קצרה וגם באי הכי דרומי ששמו פאלאוואן (לא לפספס. נוף מדהים) ושם הסירות משותפות לעשרה איש בערך וזה טיולי סירה של יום שלם עם עצירות לצלילות או שנרקולים ולאיים.
            בלוזון טיילתי בלי מדריך (חוץ מספר) ובדרום - נהג הסירה הוא גם המדריך.
            תהני.
            • talbrk
              talbrk נערך לאחרונה על ידי

פיליפינים - אפשר לבד???
              אני דווקא לא מסכימה עם מה שנכתב...
              חזרתי לפני כשבוע מחופשה בפיליפינים, אליה נסעתי עם חבר שלי. אני נוטה להסכים שמבחינת בטיחות זה כנראה כמו בכל מקום אחר (תמיד יותר קשה לטייל בחורה לבד) אבל מבחינת אטרקציות קשה שם ללא שותפים. אפילו לנו היה קשה כשהיינו רק שניים, והיינו צריכים להתחבר עם עוד מטיילים כדי שנוכל לטייל שם בנוחות ולא ביוקר. רוב האטרקציות שם אכן מצריכות ואן/ סירה/ מדריך ולבד (וגם בשניים) זה מאוד יקר. גם אין להם בדרך כלל את היוזמה של לצרף אותך לקבוצה קיימת, ככה שאם את לבד את צריכה או לאגד אנשים או לשלם הכל לבד. בקיצור - למרות שהמדינה מדהימה וכיפית, בעיני זה לא היעד האידאלי לטיול לבד.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון