פריז - ברצלונה -פריז
-
שלום
מישהו כאן התנסה\מכיר מסלול בן עד 9 ימים שמתחיל בפריז, יורד לכיוון ברצלונה, חזרה דרך פיוטצ’רסקופ וסיום בפריז?
נשמח לתובנות\ רעיונות
זוג + 3 (15-6-3) אוגוסט 2018
-
למה לחזור לפריז? נראה יותר הגיוני מסלול קווי, וחזרה מברצלונה.
לא מעירה לגבי השילוב, כיוון שגם אני בעד שילובים וגיוון בטיול.
רק תשקלו אם יש לכם מספיק ימים לפריז, ברצלונה והדרך ביניהם, בהתחשב בשעות הטיסה ומה שתכננתם לכל מקום.
-
אין טעם לנסוע הלוך-חזור, בטח לא בזמן קצר כל כך. ותכלס, אישית ב-9 ימים בלבד הבחירה שלי היתה לחלק את הזמן בין שתי הערים, עם טיסה ביניהן, ומקסימום אם אתם ממש חייבים אז לקפוץ לטיולי יום מחוץ לעיר. אבל בסופו של דבר, 9 ימים ברוטו זה זמן קצר לשתי ערים כאלו גם ללא תוספות.
-
תודה
הזמן הוא נטו כשלפריז, דיסני ואסטריקס יש מספר ימים, גם רעיון לטיול מעגלי בתוך צרפת (למעט גזרת דרך היין/היער השחור) , כשברצלונה היא בחזקת “על הדרך” לטובת ביקור בקאמפ נואו ואולי באקווריום (אישית, לא מחזיק ממנה כיעד לילדים קטנים)
-
אם מדובר בנסיעה ברכב אז זה נשמע לי ממש לא לעניין.
המרחק בין שתי הערים הוא מעל 1000 קילומטרים. לנסוע אותו הלוך וחזור עם ילדים נשמע מאוד מייגע במיוחד שהמטרה היא בסך הכל קמפ נואו והאקווריום.
תמצאו עוד דברים מעניינים לעשות מסביב לפאריז. לא חסר. -
ביננו –
בתשעה ימים הייתי מסתפק בפריז (כשלעצמה שווה לפחות 4-5 ימים טיול)
פארקי השעשועים סביב פריז (דיסני, אסטריקס, Futuroscope) – עוד 3 ימים
וכמו”כ אתרים שווים נוספים – ארמון ורסאי, יער בולון , יום טיול בעמק הלואר – עוד 3 ימים
בקלות מרכיבים 9 ימים.. ואפילו חסר קצת..
-
בעיניי לא חסר מה לעשות בברצלונה עם ילדים קטנים, אבל אם באמת התכנון שלכם הוא ממוקד צרפת – תוותרו על ברצלונה. אין טעם לנסוע יבשתית את כל הדרך המפרכת לשם בשביל שעתיים באצטדיון כדורגל כפי שאתם מגדירים את זה. מקסימום אם אתם ממש מתעקשים, טוסו לשם, ואז משם תטוסו ארצה במקום לנסוע יותר מאלף קילומטר לכל כיוון בזמן כל כך קצר.
-
כפי שכבר ציינתי, 9 ימים נטו אחרי פריז, דיסני, אסטריקס, ארמון ורסאי, צ’ארלס דה גול ונתב”ג
.ברצלונה מקבלים, יורדים מהעניין גם כשרשמתי את שורת הפתיחה הרגשתי שזה מעט יומרני בטח עם קטנטנים
בהנחה שאת היער השחור ושוויץ עשינו עם חלק מההרכב והבנים הגדולים שלא מצטרפים, איפה הייתם מתמקדים בצרפת, חשבנו להתחיל ב מספר ימים כוכב באזור דרך היין ומשם… או דרומה ? פתוחים לרעיונות, כן היינו רוצים לשלב איזה יומיים בפיוטצרסקופ אבל לא חובה
-
אלזאס היא קצת רחוקה מפאריז (אתה מתכוון לדרך היין באלזאס?)
המחוזות היפים שקרובים לפאריז הם הלואר, נורמנדי וברטני.
הלואר ידוע בעיקר בשל הטירות היפות.
נורמנדי וברטני הם בשל החופים והעיירות שסמוכים אליהם.