סיור בסביבת ניו יורק
-
היי אני נוסע באחד מן הימים לקניות ב woodbury outlet
ואני מחפש יעד קטן שאפשר לטייל בו כמה שעות בבוקר לפני הכניסה לאאוטלט
( לפני כשנתיים הייתי בהרימן פארק ובהר הדובים אז אשמח למקום אחר בסביבה)
תודה
-
אם אתה מגיע ממנהטן, ממליץ על סכר נהר קרוטון (Croton Gorge Park)
אפשרות אחרת היא ביקור בווסט פוינט.
-
אני לא אמליץ על יעד, אבל אציע לך לשקול שנית את התוכנית כולה. אני לא יודע מה אופי הנסיעה,האם היא רק ניו יורק, למה דווקא וודברי וכו’.
אבל לישון במנהטן זה מאד יקר. לשכור אוטו ליום אחד כדי לצאת לטייל זה יקר בעלות הרכב, אגרות וכו’.וגם הנסיעה ממנהטן לוודברי וחזרה לוקחת הרבה זמן.
האם זו הדרך הנכונה לנצל את היום? אני בכלל לא בטוח.
-
קודם כל תודה רבה על העזרה
אז ככה ניו יורק היא היעד האחרון בטיול ובגלל זה עיקר הקניות יהיו שם
אנחנו מאוד אוהבים את וודברי ותמיד מוצאים שם מה שאנחנו מחפשים
הרכב יהיה איתנו גם ככה כי במהלך השבוע אנו נוסעים לוושינגטון וביום אחר לבוסטון ככה שאני לא מחזיר את הרכב עד שדה התעופה
וכמובן שלקחנו בחשבון את כל היוצא מכך שזה חניה כבישי אגרה וכדו’
השאלה שלנו הייתה לגבי הבוקר של אותו היום כי אין לנו מה לעשות בוודברי מהבוקר ואם גם ככה יוצאים לא רצינו לחזור שוב להארימן והר הדובים
ככל הנראה נאמץ את ההמלצה של עמיחי וניסע לסכר שנראה מקום ממש יפה ובדיוק מה שאנחנו מחפשים מקום יפה להעביר שעה שעתיים עד הנסיעה לקניות
תודה רבה בכל מקרה על הדאגה
-
טיול שלכם.
אבל באופון אישי אני לא רואה את ההגיון לנסוע לטיול יום בוושינגטון ו/או בוסטון מניו יורק. בטח שלא עם אוטו. אם כבר אז טיול ברכבת. אתם לא נוהגים, הרכבת יותר מהירה ונוסעת ממרכז למרכז.
שופינג – לא רואה סיבה להשאיר את השפוינג דווקא לסוף הטיול. באופן אישי אני בעד לעשות שופינג יחסית בתחילת הטיול. כי אם משאירים לסוף יש עם זה שתי בעיות – האחת – לא נקנה כל הטיול? והשניה – ואם לא נמצא מה שרוצים (כולל מידות/דגמים מדוייקים)? עם עושים שופינג יחסית בהתחלה תמיד אפשר לעשות השלמות בהמשך. ויותר מזה, ברוב המקרים תוכלו גם להחזיר דברים שאחרי זה התחרטתם.
-
תראה אחי כל אחד והעדפות שלו בשבילנו חלק מההנאה בטיול זה גם הנהיגה לכל היעדים...ולגבי השופינג תסכים איתי שאין הגיון שאני “חוסך” סכום מסויים על בגד נניח לעומת קניה בארץ אבל צריך לשלם עליו משקל או לחילופין מחיר מזוודה נוספת בנוסף בשתי טיסות פנים ומכאן נובעת העדפה שלנו לקניות בסוף הטיול ואולי אתה צודק ואנחנו מסתכנים בזה שלא נמצא משהו מסויים אבל זה לא סביר שנמצא משהו נניח בווגאס אבל לא יהיה אותו לא בוודברי ולא בג’רזי ואם כן לא קרה כלום...בקיצור מזל שלכל אחד יש דעה שונה אחרת לא היו כל כך הרבה אנשים מעניינים בעולם
וכמובן תודה על העזרה -
אני מסכים איתך שחבל לשלם על מזוודה נוספת בטיסת פנים (30 דולר?)
מצד שני – העלות של יום שופינג מתחילה בעלות של מלון ואוטו. באיזור לאס וגאס גם המלון וגם האוטו הרבה יותר זולים מאיזור ניו יורק. וההפרש יכול להיות גם 200 דולר.
ומכאן שיום שופינג בלאס וגאס כולל העלות של המזוודה בטיסה מלאס וגאס לניו יורק עדיין הרבה יותר זול מהעלות של יום שופינג בניו יורק.
ואגב – המחיר של המזוודה הנוספת דומה למחיר של כבישי האגרה

אני מסכים שסביר שמה שיש בוודברי יהיה גם בוגאס ולהיפך (בגדול). דווקא בגלל זה אני מעדיף לעשות שופינג איפה שהמחייה זולה. העלות הגבוהה של מלון בניו יורק מוצדקת כי אני רוצה לבקר בניו יורק. למי שרוצה לישון במנהטן אין ברירה אלא לשלם הון. וגם אם ישנים לא במנהטן המחירים עדיין גבוהים. אבל זה מוצדק כדי לראות את מנהטן. אבל מה הטעם לשלם מחירים כאלה כדי להתרחק מהעיר?
חלק ממהנאה זה גם הנהיגה. מקובל עלי לחלוטין. אבל דווקא קרוב לניו יורק הנהיגה פחות מהנה. כשקרובים לעיר הכל צפוף, פקוק והנהגים פחות אדיבים. במערב לעומת זאת הנהיגה יותר קלה ויותר מהנה.
אבל אני גם מסכים שכל אחד וההעדפות שלו. תהנו בכל מקרה