טיול עצמאי בסין לזוג בן 80
-
שלום רב
מתכננים טיול לסין בחודש אוקטובר למשך 12 - 14 יום,
נשמח לקבל המלצות מניסיונכם האישי לגבי מדריכים, מסלול ותחבורה מבייג’ין ליעד אחד או שניים,
תודה נחמה
-
שבוע טוב
אין פרוט האם 12 יום או 15 יום נטו או כולל את הטיסות? אם 12 יום אזי תגיעו לבייג׳ין תטוסו לשנגחאי וחזרה ארצה.
אנו טסנו לפני שנים אחדות שעדיין לא היו טיסות ישירות ישירות לבייגינג. טסנו דרך מוסקווה הלוך ושוב. הלוך בחרנו קונקשן ארוך לשנגחאי והספקנו ״על הדרך״ לבקר במוסקווה.
אני מציע בהלוך לבייג'ין וחזור דרך שנגחאי, או ההיפך. אם עומדים לרשותכם יותר ימים אני מציע להוסיף את גווילין.
אין לי המלצה למדריך. עניין של הרבה שעות הכנה. בגווילין שכרנו מונית. לאחר ך שבמלון רשמו לנו בסינית את היעדים וסיכנו עם נהג מונית. אפשר גם דרך המלון אך יעלה יותר.
בהצלחה.
-
שלום;
הרבה תגובות אין אזהרה מה שאני מציעה: יש מספר רב של טיפים בכל נושא שנדון באתר ובפורום זה או אחר; חלקם מנסיון טוב של מטיילים ;
http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=292-5535-0-tip
תסתכלי כאן ותראי מה מתאים!
כיתבי מייל ל3 סוכנויות או המלצות ותראי מה תקבל- בתור תשובה ;
בביגינג הייתי לוקחת מדריך/כה אולי אפילו בלי רכב; התחתית שם זולה ומעולה.
הייתי מחפשת לינה בהוטונג בשביל האווירה וההיסטוריה;
טיול לחומה
מחוץ לביגינג יש את סין …………
️ מה מענין אתכם וכמה אנרגיה יש !אני טיילתי מספר ימים רגלית לבד בעיר והזמנתי לבד לינה .
אחר כך המשכתי דווקא למונגוליה – ביקור נוסף סיבוב נוסף בעיר באתרים ידועים וטיסה לשיאן לפני טיול בדרך המשי – ד א טיול מדהים בפני עצמו!
בהצלחה
צילה
-
תודה רבה על תגובתכם המהירה
אנחנו גימלאים וגמישים מבחינת מספר הימים.
בגדול חושבים על משך זמן של כשבועיים.
נשמח לקבל המלצה לגבי מספר ימים נטו שכדאי לשהות בביגין וכן בחבל ארץ נוסף שהוא בעדיפות ראשונה אחרי ביגיין
תודה ולהשתמע, נחמה
-
תודה רבה
-
נחמה ערב טוב
כל המלצה שתקבלי כמה ימים לשהות במקום תהיה לא רצינית. שמעתי את זה ממדריך מנוסה. לכל אחד עם ההעדפות שלו.
אם בכל זאת את רוצה לקבל המלצה במקום מסוים, יש בלונדי פלנט תוכנית לפי ימים. האם הכל יעניין אותך? האם תספיקי הכל? התשובה תהיה שלילית.
עד היום כמעט כמעט ולא הצלחתי למצוא מסלול שמישהו ״תפר למידותיו ״שהתאים ב100%.
-
בוקר טוב נחמה,
אנסה לעזור מעט, אבל יש לי שאלות שיעזרו לי לעזור

קודם כל אמרת אוקטובר – מקווה שאתם יודעים שמומלץ לצאת אחרי 7/10, ע”מ לא להיות שם בחג הלאומי.
השאלות הן: מה מעניין אתכם? האם תרצו לראות רק ערים או גם טבע? (אני מניחה שטרקים לא באים בחשבון אבל אני חושבת על אבא שלי שהוא בגילכם – הוא כן יכול לעשות טיול הליכה סבירים)
האם היסטוריה וארכיאולוגיה מעניינות אתכן? (אני חושבת על שיאן)
האם אתם חושבים על טיסות פנים?
לפני התשובות, בכל זאת אשאיר אתכם עם הצעה:
בייג’ין – בערך 4 ימים. הייתי לוקחת נהג צמוד כדי להקל עליכם. אמנם התחתית מצויינת אבל יש מרחקי הליכה גדולים אפילו בתוך התחנות, למיטב זכרוני. עם נהג (ומדריך?) החיים קלים יותר.
משם רכבת מהירה או טיסה לשנחאי. בשנחאי הייתי לוקחת נהג צמוד ועושה סיבוב שכולל:
שנחאי עצמה (בערך יומיים, למרות שאם רוצים בנחת אפשר גם יותר. הייתי שם שבוע ולא מיציתי), סוג’ו, איזשהי עיירה מים (צריך לבחור), ומשם לחאנג-ג’ואו (Hangzhou) שהיא עיר מקסימה עם אגם גדול. הייתי מקדישה לה לפחות יומיים. סה”כ הסיבוב באיזור שנחאי יכול להיות כשבוע.
אם תרצו עוד מקום אז אפשר טיסת פנים לשיאן, אני מאד אהבתי אותה ומאד התרשמתי מחיילי הטרהקוטה.
אני לא מכירה מדריכים אבל ראיתי המלצות פה באתר. אחרי שתאתרו מדריך תוכלו להתייעץ איתו גם כן בפרטי המסלול.
-
ענתנת תודה.
תשובתך המפורטת קידמה אותנו צעד
אנחנו בשלב ראשוני של תכנון הטיול, וכל מידע יבורך.
יש לנו את היכולת לטיול רגלי ברמה נאה יחסית לגילנו.
היינו רוצים לשלב טיולים בעיר ובטבע.
אנו מתכננים לקחת מדריכים עם רכב.
סין גדולה ואנו מעדיפים ליהנות בשניים-שלושה איזורים.
נשמח להיעזר בך בהמשך
בברכה, נחמה