ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול 3 שבועות

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    1254
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alex_el
      alex_el נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לטוס לטיול של 3 שבועות בערך לארגנטינה עם שילוב של צ’ילה ובסוף ל 3-4 ימים לריו דה ז'נרו, (אני יודע שזה מעט זמן).

אופי הטיול הוא בעיקר נופים,טיולי יום,בטן גב. ללא טראקים.

לתקופה זו על איזה מסלול הייתם ממליצים ומתי עדיף לטוס בנובמבר או דצמבר?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Casa3258711
        Casa3258711 נערך לאחרונה על ידי

היי אלכס הייתי ממליץ לך להתחיל בחודש נובמבר מבחנית מזג אוויר לטיולי יום זה יושב אחלה ,

מתחיל בארגנטינה עובר שלושה ימים  בבואנוס איירס משם מדרים עד לאל קלפטה (הקרחון ) שוהה שם יומיים וממשיך לצ’ילה צ’יקו שזאת העיר המקבילה בצד הציאלני , ממשיך לפוארטו ריו טרנקילו משם לוייה סרו קסטייו , משם מטפס עד לפוטליפו , אחרי שהיית מרגיש שמיציתי את הקרטרה הייתי ממליץ לחתוך לברילוצה להתפנק קצת ולעלות לכיוון מנדוסה ומשם לאיגווסו  משם הייתי עובר לצד הבראזלאי של המפלים ומתחיל לנוע בברזיל לכיוון ריו 

בכל אופן להמצלצה יותר מסודרת ויותר אישית אתה מוזמן לפנות בפרטי 🙂 

• rmatarasso
          rmatarasso נערך לאחרונה על ידי

הי אלכס

טיול של 3 שבועות על שטח כל כך גדול יצריך המון טיסות, אני מקווה שאתה לוקח את זה בחשבון.

אני מבינה שאתה פחות בעניין של טרקים, אבל חשוב שתבהיר לעצמך איזה נוף מעניין אותך לראות?

קרחונים ואגמים – אם כן אז דרום ארגנטינה מתאימה ביותר, ואכן התקופה היא נובמבר דצמבר.

אם מדבר, הרים צבעונים, כפרים אינדיאנים אוטונטים מעניינים אותך – אז הצפון מתאים, ואז העונה פחות אקטוטית

בטיול של 3 שבועות לא הייתי נכנסת לקרטרה כמו שהציע קודמי.

בהנחה שתתחיל מאל קלפטה ואינך חובב טרקים, יש כמה אופציות להמשך:

1 אל צ’לטן, בדרכ המסלולים היפים שם ארוכים וקשים, אבל יש מספר מסלולים קצרים וקלים. אין שם כלכך טיולי תיירים מסודרים.אם אין בכוונתך ללכת בכלל אני חושבת שאין לך מה לחפש שם.

2. לנסוע לפורטו נטלס ולקחת משם טיולי יום לטורס דל פיינה. למי שאינו חובב טרקים יש שם אופציות לטיולי תיירים, שאני באופן אישי פחות מתחברת אליהם, אבל פגשתי אנשים שטיילו כך ומאד נהנו. 

אפשר לקחת שם שייט על לאגו גריי ולראות את הקרחון שהתנתק לאחרונה.

אם תלך על האופציה הזו ממליצה לישון לילה אחד בפארק.

בחלק השני ממליצה לטוס לברילוצה, לטייל סביבה, להגיע לפורטו וארס היפה, ולהר הגעש אוסרנו (אפשר לעשות את זה בשייט תיירים של 11 שעות מברילוצ’ה, או 4-5 שעות באוטובוס)

מברילוצה אפשר להקדיש יומיים לסן מרטין ולטייל בפארק לאנין (יש טיולי תיירים), יש תצפית יפה, אפשר לשוט לשמורת Quila Quina, אם זה יום יפה אפשר לעשות שם בטן גב על האגם שבגלל ההרים חסום מהרוחות שיש באגם בסן מרטין.

אופציה שונה לחלוטין היא בכלל לטייל בצפון ארגנטינה באיזור של סלטה וחוחוי.

השכרת רכב באיזור הזה גם זולה מהותית מהדרום.

אפשר להקדיש לאיזור עד שבוע.

משם אפשר להמשיך לאיגאוואסו , ואחריו לחצות לצד הברזילאי שממנו תוכל לקחת טיסה לריו דה זנירו

בהצלחה

• alex_el
            alex_el נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה!

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון