ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בקשת חוו"ד לטיול מעגלי באיזור בוסטון

פורום צפון אמריקה
    3
    8
    10436
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ps
      ps נערך לאחרונה על ידי

אנו זוג שצפוי להיות באיזור בוסטון לשבוע באמצע ספטמבר ומבקשים חוו”ד לתוואי הבא:

- 2 לילות בוסטון

- 1 לילה ניופורט (מיסטיק)

- 1 לילה לונג איילנג (חובה משפחתית)

- 1 לילה אלבני (ביקור בסרטוגה ספרינגס)

- 1 לילה קבוט (מונטפלייר)

- 1 לילה בוסטון 

האם הגיוני? האם יש נקודות שכדאי לוותר עליהם (כמו אלבני למשל)?

אשמח לתובנות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני נערך לאחרונה על ידי

שלום

כעיקרון המסלול מלונג איילנד דרך עמק ההדסון לאולבני וסרטוגה ספרינגס נראה הגיוני.

אם אני הייתי צריך להגיע לקבוט או במילה אחרת למונפליה בצפון וורמונט,הייתי עובר במערב של קונטיקט,במערב של מסצ’וסטס,ועולה  אליה(למונפליה) מבנינגטון שבדרום מערבה של וורמונט .

לפני שמציע אפשרות הנ”ל חשוב לשמוע מהיכן בלונג איילנד אתם אמורים לצאת לאחר ביקור המשפחה?

מוני

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

כדאי מאד שתספרו ימים ולא לילות, כי מטיילים בימים.

מוני שאל איפה הביקור המשפחתי. אני אוסיף – מה מגבלות הזמן שלו? ביקור נימוסים בערב (עם או בלי לינה) – כלומר הגעה ב-7 בערב זה סביר? או משהו מעבר לזה?

וגם – הביקור המשפחתי בתאריך מסויים או שיש גמישות.

לא הזכרתם תאריכים/ימי השבוע. יש לזה השפעה.

טיסות הלוך ושוב לבוסטון למשך שבוע? או שיש פה משהו  מעבר? עבודה / טיול אחר / מגורים לא בישראל…

• ps
            ps נערך לאחרונה על ידי

תודה על תגובתך. בלונד איילנד אנו אמורים להגיע לנסקונסט וחשבנו לקחת את המעבורת מניו לונדון. מנסקונסט אתה ממליץ לעלות צפונה דרך בנינגטון (לילה 1 באיזור), משם למונטפלייה וקבוט (לילה 1) ואחכ לבוסטון?

• ps
              ps נערך לאחרונה על ידי

תודה על תגובתך. אנו נוסעים לשבוע עבודה/טיול. תאריך הגעה 13/9 בבוקר עזיבה 20/9 בלילה.

הגעה 13/9 בבוקר לבוסטון, יציאה לכיוון פרובידנס וטיול באיזור ניו פורט.

לינה פרובידנס.

14/9 בוקר עסקי. המשך אחכ טיול באיזור  15/09 נסיעה לכיוון לונג איילנד (חשבנו על מעבורת מניו לונדון לנסקונסט ).

16/09עזיבה בשעות הבוקר המאוחרות צפונה לכיוון בנינגטון ואגמי האצבעות.

17/09סטו - ביקור במונטפלייר, קבוט וכו.

18-20/09 בוסטון (עסקי+טיול בעיר)

20/9 בלילה טיסה ארצה.

הגיוני?

• מוני
                מוני נערך לאחרונה על ידי

שוב שלום

נתחיל מהרעיון שלך להגיע אחרי הביקור בניופורט,אל המעבורת מניו לונדון ,אל היעד המשפחתי בלונג איילנד, אז למרות שאני לא מדבר מניסיון שייט בקו הזה,אני חושב שבהתאמה לשעת היציאה של המעבורת הייתי הולך על זה, כי מאוד לא אהבתי את הכביש המהיר 95 למרות שעליו נסעתי לא בשעות השיא.

אגב בנוסף לאפשרות של ניו לונדון , ישנה גם מעבורת מברידג’פורט אל פורט גפרסון  שממנו את המשפחה 15 דקות, הייתי משתף את המשפחה בהחלטה.

הנה יום בו תלך על המעבורת מניו לונדון-

https://goo.gl/maps/wGBNkp3REMr

והנה יום בו תלך על המעבורת מברידג’פורט-

https://goo.gl/maps/BaTdWoNUEnz

והנה זמנים ריאליים(עומסי תנועה) יותר לאפשרויות דרך המעבורת  וברכב-

https://goo.gl/maps/WnADd2Tpei12

אני אומנם רשמתי מיפוי מניופורט אבל חושב שמפרובידנס משהו דומה.

לגבי 16/9 ו-17/9 מנסקונסט עד מונפליה לא ידעתי שהיציאה תהיה בשעות הבוקר המאוחרות ,הנה תוואי מוצע ליציאה סבירה יותר בבוקר של ה-16/9 כפי שהצעתי בפוסט הקודם,לדעתי בתקופה שלכם כדאי יותר ליומיים האלו-

https://goo.gl/maps/gRo4NdHCwKK2

אם יהיה רלוונטי אפשר לפרט יותר.

בכל מקרה יש לך טעות בעניין אגמי האצבעות לא מאמין שאפשרי,ובמקרה שלכם לא הגיוני

מוני

• ps
                  ps נערך לאחרונה על ידי

לגבי אגמי האצבעות...כנראה טעות שלי אבל במפה של גוגל מצויין מעל בנינגטון green mountain and finger lakes...בכל מקרה נשמח לעבור ליד כל מאגר,אגם או פכפוך נחלי כלשהו...

לגבי המעבורת- לא ממש משנה לי אם ניו לונדון או ברידגפורט…מה יותר מומלץ או שפשוט נחליט בבוקר בהתאם למצב הפקקים..

לגבי עזיבה מהסקונסט בשעות הבוקר המאוחרות קרוב לוודאי משמע מקסימום 9 או 10 בבוקר...רצוי אחרי הפקקים.

לגבי המסלול המוצע ליומיים של 16-17 - תודה! וואו!

אשמח לכל פירוט אפשרי, הצעות, המלצות וכו.

תודה😊

• מוני
                    מוני נערך לאחרונה על ידי

אז ככה

אם פחות או יותר תיצמד לתוואי הממופה המוצע(כמובן שאתה לא חייבwink)

לפי הספק בזמן אמת ותנאי סביבה-

הפסקה לקפה ראשונה במיין סטריט(על כביש מס’ 7) של העיירה החמודה kent.

קצת לפני העיירה הזאת אפשר לעצור ולהלך לגשר המקורה העתיק

אבל הפעיל Bulls Bridge כך תוכלו לראות את ה-Haustonic River

ולמעשה כל האזור הזה במערב קונטיקט הוא עמק הנהר האוסטוניק.

אם תחשבו שאתם יכולים לעשות סטייה עבור הצצה ב- 

Waramaug lake State park לא יודע אם יכנס ללוח הזמנים אבל הנה מיקום אחרי הגשר המקורה וההעיירה קנט ולפני מפלי קנט  - https://goo.gl/maps/ofvLrSCqicp

במעבר למערב מסצ’וסטס יש את עיירת הדגל סטוקברידג’, עיירת הדגל של הברקשיירס=סטוקברידג',עיירה מלאה אווירה,טיילו במיין סטריט ,ואם תרצו קצת להתחמם תכנסו ללודג' של ה-Red lion Inn ובו אפשר להפשיר לחומה של האח הבוערת בלובי,ואולי תמצאו עניין וזמן לבקר במוזיאון של האומן נורמן רוקוול,היו המלצות עליו בפורום .

בהמשך יש את 

העיירה ויליאמסטאון-בברקשיירס  - בפינה הצפון מערבית של צפון   מערב מסצ'וסטס,שהיא עיירת קולג' (למעשה נבנתה סביבו),אולי תיגשו לראות לפחות לראות את חזיתו של מבנה ה-Williams Collage Museum Of Art,וביום גשום תוכלו להיכנס למכון לאומנות סטרלין ופרנסיס קלארק-אוסף מכובד של יצירות אומנות.

במזג אויר בהיר שאלו בויליאמסטאון על הכביש שעולה לתצפית מהר גריילוק-(mount Greylok) .

עברתם לצד של דרום מערב וורמונט שם בנינגטון- 

בנינגטון ,שם תוכלו לעשות מסלול קצר ל- 3 הגשרים המקורים, הנה מסלול ממופה אליהם מהמוניומנט הגבוה בבנינגטון שממנו תצפית יפה לאזור, הנה המסלול מבנינגטון דרך המוניומנט לשלושת הגשרים המקורים-

https://goo.gl/maps/mPPf6bvPkoo

בהמשך העיירה מנצ’סטר קצת לפניה אחוזת הילדן בנו של הנשיא

לינקולן, ובעיירה עצמה חנויות מותג

אחר כך חנות הכפר הידועה של העיירה weston והלאה על כביש 100 הידוע של וורמונט טיפה צפונית לנקודה hancok סביבות הנקודה גרנוויל ,יש קרוב לכביש הליכה קלה ל- מוס גלן פולס.

מניח שבשלב זה או אחר תעלו ל-stowe שלרגלי הר מנספילד

מהעיירה יוצא מסלול reaction pass רגלית או טוב יותר באופניים,יש את המוס גלן פולס השני טיפה צפונית לסטוה.

יש את הסמגלרס נוץ’ ואת פארק המדינה הנושא את השם הזה-

https://goo.gl/maps/uoRoBtbZckQ2

וכמובן במונפליה את בית המימשל היפה.

ביום בו תרדו לבוסטון הייתי מבקר בדרך בנקודות עניין  סביבות הכפר של קווישי  https://goo.gl/maps/A4Mvy9sv1w72

מוני

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון