זלצבורג אוגוסט 2018
-
חג שמח לכולם. אשמח לסיוע בשאלות הבאות:
בשל ארוע משפחתי אנחנו (אני ובן זוגי, גילאי 40פלוס) צריכים להיות בזלצבורג לשהות מאוד קצרה, סביב התאריכים 3.8-5.8.
בדקנו מחירי טיסות והאופציה הכי נוחה וקצרה(ויקרה רצח) היא לטוס עם אוסטריאן איירליינס לזלצבורג עם קונקשיין בוינה (עולה סביב 550 דולר לאדם לשני הכיוונים). לא הצלחנו למצוא משהו זול יותר ולא ארוך מדי.
השאלות:
1. הטיסה הלוך היא עם פער של 55 דקות בשדה התעופה בוינה עד לטיסה לזלצבורג.האם זה סביר? נראה לי קצר ממש.
2. יש למישהו המלצה על בית מלון חביב ולא יקר בזלצבורג שיהיה קרוב לאזור של הפסטיבל ואוניברסיטת מוצרטיאום (מירבל פלאצה)?
תודה מראש לעונים.
-
פער של 55 דקות הוא באמת קצר מאד.
מתי כן הייתי לוקחת את הטיסה הזו?
אם במהלך היום יש מוינה לזלצבורג טיסות נוספות-ככה שאם תפספסו את הטיסה הזו חברת התעופה תעלה אתכם אל הטיסה הבאה.
אם הקונקשיין הוא של אותה חברת תעופה כמובן ולא שילוב של 2 חברות שונות.
אם רוצים את השילוב הקצר ביותר- הוא לא יהיה הזול ביותר.
ככל שיש לכם יותר זמן להתמרח בדרכים, אפשר למצוא טיסות אולי זולות יותר -ולטוס יומיים כדי להיות יומיים בזלצבורג.
לינה-היות ומדובר גם על סופשבוע וגם על תקופת הפסטיבל- לא יהיה למצוא מלון “חביב ולא יקר”- מה עוד שההגדרה של לא יקר היא מאד סובייקטיבית. נסו למצוא במנועים המקובלים עם חוות דעת והגדרות זמינות לתאריכים אלו, חבל על הזמן לחפש המלצות של X או Z על מלון שהתגוררו בו- ולהתכתב עם המלון לבדוק אם זמין/ומה המחיר וכו.
-
יש עוד חברות שהקונקשן שלהן קצר כמו שעה וחמש דקות או שעה ו-10 דקות. הן לא לוקחות את זה בחשבון כשהן מציעות טיסות כאלה?
-
בדקתם טיסה למינכן ורכבת לזלצבורג?
-
זמן קונקשן של 55 דק בוינה הוא לחוץ אבל אפשרי. במיוחד אפשרי אם תכירו מראש את הדרכים לעמוד בקונקשן קצר.
באופן אישי הייתי טס אל מינכן או וינה, שוכר רכב ומגיע לזלצבורג. מבחינת זמנים אין הבדל גדול, אבל יותר בטוח ולדעתי גם יותר נחמד.