עזרה לטיול בברצלונה
-
היי. אני טס בעוד כחודש לברצלונה ורציתי לשאול :
1.מה כדאי לעשות ביום ראשון שם ( הבנתי שרוב המקומות סגורים )
2.ביום הנחיתה ( יום שישי בשעה 13:00 ) עשיתי טיול לרמבלה והסביבה אז השאלה שלי עם זה מקום ששווה ללכת אליו וכמה זמן בערך זה ייקח לטייל שם
( מעדיף עד הערב )
- אפה אתם ממליצים לקנות אינטרנט ( באיזה חנות וקניון)
תודה לעונים
-
בנושא האינטרנט:
אל תיכנס לחנויות של וודאפון - בזבוז מוחלט של זמן. בכיכר קטלוניה נמצא הכלבו הגדול el court ingles. בקומה ה 7 שלו יש נציג של וודאפון ולידו נציג של חב' אורנג'. קנינו אצל נציג אורנג' סים ב 20 יורו שפעל מצויין וענה על כל דרישותינו.
אגב: יש מקומות שדורשים לראות את הפספורט המקורי שלך (לא צילום) לפני מתן השירות.
בהצלחה.
-
היי גם לך,
לגבי ימי ראשון
קודם כל כמעט כל האטרקציות , כולל מוזאונים, כנסיות (גם הסגרדה פמיליה והקתדרלה), פארק גואיי ועוד-פתוחות בימי ראשון. צריך לבדוק נקודתית, כי במקומות מסויימים שעות הפעילות משתנות או מתקצרות.
בנוסף יש שווקים שפתוחים בכל יום ראשון בימי ראשון מסויימים -שוב כדאי לבדוק.
ממליצה ללכת לראות ואולי להשתתף בריקודי הסרדנה-מול הקתדרלה בצהריים. ממליצה לברר בדיוק מתי. בזמן הטיולים שלנו לפני מספר שנים הסרדנה נערכה בצהריים. קראתי איפהשהו שעכשיו זה בערבים.
ה Palau de la Generalitat (בית הממשל הקטלוני) פתוח בחלק מימי הראשון. הכניסה חינם אבל צריך להירשם מראש ולהביא דרכון. הסיור מאד מאד מעניין.
ואם בכל זאת רוצים לקנות-הקניון מרהמגנום פתוח כמו גם אל קורטה אינגלז בחלק מימי הראשון.
וכאן ניתן לקרוא מידע מפורט ועוד רעיונות לימי ראשון.
-
אני דווקא הלכתי לחנות של וודאפון, השירות היה מהיר ומוצלח, רכשתי גיגה וחצי לחודש עם אפשרות למעבר בין ארצות האיחוד האירופאי ב-10 יורו עם קצת שיחות וסמס בתוך ספרד.
מה שסגור ביום ראשון זה החנויות (חוץ מכמה יוצאי דופן). אתרים, תחבורה ציבורית, מסעדות וכו’ – פתוח. בקיצור, יום שלא חסר מה לעשות בו, חוץ משופינג.