ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איזה תיק כדאי לקחת ?

פורום תאילנד
    5
    6
    4937
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rufos
      rufos נערך לאחרונה על ידי

אהלן
      איזה תיק לקחת ליום יום ואיזה תיק לקחת לכל הטיול( חודשיים) על איזה גדלים אתם ממליצים, וחברות וכ'ו לקנות פה לקנות שם .

תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • erez199
        erez199 נערך לאחרונה על ידי

איזה תיק כדאי לקחת ?
        rufos שלום
        אם הבנתי אותך נכון,אז ליום יום אתה צריך לקחת תיק גב סטנדרטי לטיולים חד יומיים.לגבי התיק שנשאר במלון,הוא צריך להיות מספיק גדול כדי לקחת בחזרה את הקניות מתאילנד Laughing .ובכלל,רצוי לקחת כמה שפחות בגדים מהארץ,כיוון שממילא הבגדים בתאילנד הם זולים להפליא.לא לשכוח שיש הקפדה של חברות התעופה[גם בטיסות פנימיות]
        על משקל המזוודה.אם אני לא טועה-כ 20 ק"ג למזוודה שהולכת לבטן המטוס.אם חרגת,רוב הסיכוי שתיקנס.צריך לשים לב,למשקל המצטבר במהלך הטיול.אם אין בעיה כספית,ניתן כמובן לקנות כמה שרוצים,ולספוג את הקנס או לשלוח את הכבודה הביתה דרך האויר\ים.
        לגבי קניית המזוודות-אני אישית קניתי בתאילנד.גם המותגים המקוריים[לא זיוף] זולים משמעותית מהארץ.
        ארז
        • rufos
          rufos נערך לאחרונה על ידי

איזה תיק כדאי לקחת ?
          נגיד תיק של 80 ליטר יהיה בסדר או שזה סתם יהיה מטרד בישבילי?
          עדיף אולי כבר לקנות שם תיק בתאילנד ?
          • נדב הרגיל
            נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

איזה תיק כדאי לקחת ?
            תיק גב רגיל וסטנדרטי לשימוש יום יומי (טיולים, חוויות, ים וכו'), ותיק גדול או מזוודה.
            אם מדובר בטיול שבו המסלול ידוע מראש ובו לא אמורות להיות הסתובבויות רבות, אז אולי כדאי לקחת מזוודה עם גלגלים מאשר תיק גדול.
            אפשר לקנות שם תיקים ומזוודות. יש מגוון של מוצרים זולים וגן מותגים יקרים.
            • heziy
              heziy נערך לאחרונה על ידי

איזה תיק כדאי לקחת ?
              ביום יום כדאי לקחת תיק גב רגיל אין צורך לקחת הרבה בגדים מהראץ Laughing לגבי מזודה כדאי לקחת מהארץ מזודה בנונית אני זוכר שהמשקל המותר לאדם הוא 20ק"ג מעבר ל20 ק"ג משלמים קנס לשיכולכם Surprised כדאי לשקול לערוך קניות בסוף הטיול או לרכז את הקניות לימים האחרונים של הטיולדבר אשר יגרום לכם להיתניד ביתר קלות לאורך כל הטיול Surprised טיול נעים Laughing
              • k_r
                k_r נערך לאחרונה על ידי

אני מעדיף תיק צד
                תיק גב חשוף יותר לכייסים.
                בקשר לחריגה במשקל אני תמיד לוקח את הסיכון שאתפס, עד עכשיו מתוך כ 20 טיסות נתפסתי רק פעם אחת.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון