ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כבודת יד בריינאיר

פורום אירופה
    4
    4
    819
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Iris3334131
      Iris3334131 נערך לאחרונה על ידי

היי,אשמח להבהרות בנושא.

לא קניתי כרטיס פריוריטי ובבורדינג פס כתוב שאני יכולה להביא תיק עד 10 קג ולשלוח לבטן המטוס. לא צויינו המידות. האם אפשר להביא טרולי הרוחב שלו גדול מ20 סמ? 

קראתי איפהשהוא שבנסיעות אל ומישראל הם בכלל לא מאפשרים טרולי למי שלא רכש פריוריטי וגובים 50 יורו לשליחת הטרולי לבטן המטוס.

שאלה נוספת- אני טסה לפולין, האם אני יכולה להביא משם קרמים ולאחסן אותם בטרולי? אם הטרולי נשלח לבטן המטוס אז אין עם זה בעיה,נכון?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • boazr
        boazr נערך לאחרונה על ידי

עם רכישת כרטיס טיסה הבסיסי בריינאיר וללא שום תוספת מחיר את זכאית לטוס עם 2 תיקים.

תיק אחד (שבדר”כ מכנים אותו “טרולי” – אבל אפשר גם תרמיל, תיק יד וכד’) בגודל שלא יעלה על 55 ס”מ גובה, 40 ס”מ רוחב ו-20 ס”מ “עומק” ומשקלו לא יעלה על 10 ק”ג. תיק זה יילקח ממך (לכל המאוחר) ע”י הדיילת בכניסה למטוס ויוחזר לך אחרי הנחיתה במסוע, עם שאר המזוודות.

תיק שני שמידותיו לא יעלו על 35 ס”מ גובה, 20 ס”מ רוחב ו-20 ס”מ “עומק” ללא מגבלות משקל. תיק זה ישאר ברשותך במהלך הטיסה.

הניסיון שלי (וטסתי איתם לא מעט) הוא שבטיסה מישראל הם מאפשרים להשאיר (אם מבקשים ואם המטוס לא מלא) את 2 התיקים איתך ולעומת זאת בטיסה חזור לישראל צקפידים על שליחת התיק הגדול לבטן המטוס.

https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/help-centre/terms- and-conditions/termsandconditionsar_368204930#section-articl e-termsandconditionsse_53683541

• ענתנת
          ענתנת נערך לאחרונה על ידי

תוספת קטנה לדברים של בועז:

הם עשויים לקחת ממך את הטרולי רק לפני העלייה למטוס ולא בצ’ק אין. ככה היה בטיסה שחזרתי מקפריסין. בצ’ק אין הם הסכימו לקחת תמורת תשלום בלבד.

במקרה הזה יש לך בעיה עם קרמים.

עם זאת, שימי לב שאם מדובר בקרם פנים וכו’, בד”כ האריזות שלהם קטנות מ-100 מ”ל, ומותר לך להביא עד 10 אריזות של 100 מ”ל. רק תוציאי אותן מהקרטונים ושימי בשקית שקופה ואפשר לקוות לטוב..

את יכולה לוותר על שמפו, סבון נוזלי ודברים כאלה (אם את לנה במלון יהיה לך שם, אחרת תביאי כמות קטנה ותשאירי בסוף שם) כדי שלא תתבזבז לך המכסה Smile

• norha1
            norha1 נערך לאחרונה על ידי

טסתי אתם ולא עשו בעיות לטרולי רגיל. גם הוא הולך לבטן המטוס זה ללא עלות.

קרמים בטרולים אין בעיה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון