שני חברים יצאו לדרך
-
נוסע עם חבר ( שנינו בני 60 אבל ילדים..)בסוף יוני. התכנון הראשוני הוא יומיים שלושה אסטוניה,מעבורת להלסינקי וכחמישה ימים בפינלנד.
עברה בראשי המחשבה להמיר את פינלנד בנורבגיה.
צמא לתובנות ,רעיונות וכו.
תודה
אורי
-
מעבורת מאסטוניה לנורבגיה זה לא משהו שהוא קיים, אלא רק קרוזים, וגם במקרה הזה נדירים ויקרים הקרוזים שמשלבים את אסטוניה ונורבגיה ביחד. אסטוניה נכללת בדרך כלל בקרוזים בים הבלטי, ולנורבגיה קרוזים ייחודיים ונפרדים בפיורדים הנורבגים. לעומת זאת, את אסטוניה תוכלו לשלב בעזרת מעבורת עם: הלסינקי, טורקו, שטוקהולם, סנט פטרסבורג, ריגה, קופנהגן ומרייהאמן.
מצד שני, אם אתם לא נעולים על אסטוניה, אני הייתי מחלק את החופשה בין שטוקהולם והלסינקי בעזרת מעבורת, מפני שבעיניי אלה הן הערים היפות והמעניינות ביותר בכל איזור הים הבלטי.
כמו כן, את כל אותם יעדים שביניהם ניתן להנייד בעזרת מעבורות (הלסינקי, טורקו, שטוקהולם, סנט פטרסבורג, טאלין, ריגה, וקופנהגן) אפשר לשלב במספר ווריאציות.
אתם יכולים לשלב כל יעד מהרשימה הנ"ל עם יעד אחר מהרשימה הנ"ל.
-
אני לא מתכוון לקרוז אלא לטיול ברכב שכור. חשבתי אולי לקחת טיסה מטאלין למערב נורבגיה ,למשל, לעשות מסלול במשך כמה ימים ולחזור עם הרכב או לאוסלו או לנקודה אחרת בנורבגיה.נהייה חייבים לחזור להלסינקי כי אנחנו טסים משם. ההגעה מישראל לטאלין ב- 29.6 והמראה מהלסינקי ב-7.7
בערב.
תודה על תגובתך.