ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה על מלון ליד ש"ת ניו ארק

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    4107
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rashk
      rashk נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

מבקש המלצה על מלון בקרבת ש”ת ניו ארק ( עם חניה חינם )  עם שירות הסעה לשדה ושנמצא במרחק הליכה קצר מתחנת רכבת או אוטובוס למרכז מנהטן.

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לא מכיר משהו קונקרטי להמליץ.

אבל אתם בטוחים שזה מה שאתם צרכים?

חניה חינם – למי אכפת כמה עולה החנייה? אכפת כמה עולה הכל ביחד. אם המלון זול אבל החניה יקרה אולי זה יתקזז.

מאחר הליכה קצר מתחנת הרכבת/אוטובוס – יש הבדל גדול בין אוטובוס לרכבת. בראש וראשונה מבחינת זמני נסיעה. מלי שישן בניו ג’רסי קרוב למנהטן אוטובוס עשוי בהחלט להיות פתרון רלוונטי. אבל מהשדה באוטובוס זה יחסית הרבה זמן ורכבת נראה לי הרבה יותר הגיוני.

מלונות במרחק הליכה מתחנת הרכבת אין הרבה, ואלה שיש נוטים להיות יקרים יחסית (למשל הילטון שצמוד לניוארק פן סטיישן).

אגב, יש מגוון אפשרויות תחבורה מהשדה ללב מנהטן. כך שבתיאוריה עם למלון יש הסעה לשדה אפשר לנצל גם לטובת נסיעה למנהטן.

הסעה לשדה – שוב זה דבר שאפשר לכמת גם בכסף. אגב, מונית עשויה להיות יותר פשוטה ומהירה וההסעה של המלון שלפעמים פחות יעילה – שעות מסויימות, אולי אפילו צורך להרשם מראש לשאטל (נתקלתי בזה).

אני מודה שאני לא מכיר את אופי הנסיעה, אבל לכאורה יש פה סתירה בין חניה חינם שמעידה על רכב צמוד מחד, ושירותי הסעה לשדה מאידך.

וגם סתירה מסויימת בין הרצון להיות קרוב לשדה ובין הרצון להיות נגיש/קרוב למנהטן.

בזמנו יצא לי לישן כמה ימים במלון SpringHill Suites Newark Liberty International Airport. אנחנו היינו עם אוטו ונסענו איתו (כמה דקות נסיעה) ל Newark Penn Station. שם חנינו בתשלום. ככל שידוע לי המלון מציע הסעה לשדה, ואולי גם הסעה לתחנת הרכת. אני הייתי מרוצה מהמלון, אבל אין בו משהו מיוחד, ולטובת העניין יש עוד אלף כמוהו.

אגב, כתלות באופי הנסיעה יתכן ששווה לשקול לישון צמוד לקניון ג’רסי גארדנס. גם משם יש אוטבוס למנהטן וזה מאפשר אולי לנצל כמה שעות בערב לשופינג אם במקרה מסתדר למשל בערב ההגעה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

יש הילטון על תחנת הרכבת לכיוון מנהטן.

אם נוסעים מניו ארק לPenn station בשירות NJ Transit יש שתי תחנות, השניה היא Penn Station ברח’ 33-34.

“על” התחנה הראשונה יש הילטון, בזמנו היה לא יקר, לא זוכר עלות חניה.

אז במרחק תחנת רכבת אחת יש לך את שדה התעופה ובמרחק תחנת רכבת לכיוון השני יש לך את מנהטן.

• ranchy
            ranchy נערך לאחרונה על ידי

בא נעשה סדר בדברים

בכל המלונות שסביב שדה התעופה ניוארק יש חניה והיא בתשלום.

לכל המלונות שסביב שדה התעופה יש הסעה בחינם מתחנות הממוקמות בתחנות רכבת ההסעה הפנימית של נמל התעופה.תחנות אלה צמודות לאזורי השכרת/החזרת רכב שכור ומשמשות גם את משכירי הרכבים.לעיתים ההסעה משותפת לכמה מלונות.

בקרונות הרכבת יש לוחות מידע המציינים מה ומי נמצא בכל אחת מהתחנות כנ”ל המידע ברמקולים הפנימיים כשמתקרבים לתחנה.

אחת מתחנות הקיצון של רכבת שדה התעופה (הראשונה או האחרונה תלוי מאיזה צד באים) ממוקמת בתחנת הרכבת של NJ Transit. מכאן יש רכבות תכופות גם למנהטן. למי שצריך גם אמטרק משתמשת בתחנה זו ליעדיה.

מקוה שזה מסדר לך את הדברים

רנצי

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

איזה מזל שלא טרחתי לחפש בדיוק באיזה מלון של הילטון מדובר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון