הי,
מסלולי הליכה קלים ויפים:
- הנחלים שרך ובצת - 3-4 שעות של הליכה נינוחה ויפה בחורש, כולל מערה יפה על הדרך (אי אפשר להכנס בעונה זו, אבל אפשר להציץ בפתחה).
- מבצר יחיעם ונחל יחיעם - מבצר יחיעם יכול להוות אופציה לביקור אם מזג האויר סגרירי ובין גשמים, ואם נעים, מומלץ לרדת ממנו וללכת את נחל יחיעם עד כליל. יש להשאיר רכב אחד בכליל, לאיסוף.
- נחל כזיב - מדהים ביופיו, ברכות מים, עצי דלב מפוארים ומה לא. יש כמה מסלולים אפשריים, מעט יותר ארוך מאלו שהצעתי קודם, לכיוון ה-4-5 שעות עם ילדים. צריך לעשות הקפצתץ רכב לסוף המסלול.
- מערת קשת ורמת אדמית - אופציה אפשרית למזג אויר לא מזהיר, כיון שמדובר על הליכה קצרה וקלה מחניון הרכב. אפשר להאריך את המסלול וללכת לאורך רמת אדמית לתצפיות נוף יפהפיות ולהנאה מכל המלבלב עכשיו.
- מערת חניתה ומוזיאון חניתה - אופציה למזג אויר גשום - מלוים את סיפור ליל הגשרים והלוחמים שהסתתרו במערה לאחר המבצע, וכן את ראשית ההתישבות על ההר וסיפור ישובי חומה ומגדל.
- עכו העתיקה - סיור בעיר וכניסה לאולמות האבירים, לחמאם התורכי, לחאן אל-עמדאן, לשוק ולנמל.
- שביל נורמן - שביל קצר בחורש הסמוך לכפר ורדים, עפ פינות חמד המוקדשות לדמויות מהגדות.
- המוזיאון הפתוח בתפן - כולל אוסף המכוניות של משפחת ורטהיימר - מומלץ ביום גשום ובכלל.
- לה קרפ-ג'קוב - חורגת ממנהגי שלא להמליץ על מקומות לאכול... במושב בצת, בחצר, קרפים מעולים מלוחים ומתוקים.
- סיבוב על חוף הים - מאכזיב לכיוון חוף בצת וראש הנקרה או להפך - יכול לקחת בין שעה לכמה שעות, מקסים במיוחד אחרי סערה כי מוצאים המון דברים (ופסולת

) על החוף.
- ראש הנקרה - סגור במזג אויר סוער, יכול להוות אופציה טובה במזג אויר לא ברור (ועדיין לא סוער).
- הגן הבהאי בעכו - צנוע, מקסים ובלתי מוכר. כניסה על כביש הגישה הצפוני הישן, סמוך לכניסה לבוסתן הגליל.
ו... יש עוד. עדכני אם את זקוקה למידע נוסף על מה מהאפשרויות. אני קצרה בזמן, אך לכל מסלולי הטיול יש הסבר מלוה כאן באתר - אם תסתבכי כתבי לי ואצרף קישורים כשיהיה לי זמן.
תהנו!