מגורים בתאילנד
-
שלום
הייתי רוצה לקבל פרטים על מעבר לתאילנד לשם שהייה ארוכה. בכוונתי לעבור לגור באזור בנגקוק. (מה הסכום החודשי הנדרש לשם מחיה סבירה)
-
בנגקוק ???????היית פעם בבנגקוק ??, גרת שם כמה ימים ??
מצא חן בעניך ??
-
בנגקוק ???????yossi d שלום,
אם תרצה תשובה רצינית ומעמיקה כדאי שתפרט כמה פרטים נוספים:
לכמה זמן מדובר?
שיכרת דירה?
רכישת דירה?
לינה בבית מלון?
יש איזור מועדף למגורים?
נתי
יוסי. ר - תתפלא...יש כאלה שאוהבים את בנגקוק...למה לא? -
מגורים בתאילנדאני קצת מתפלא על הפליאה של אחד מקודמי (בנגקוק ????) ....
.. עוד ניתן יהיה לחשוב שמדובר באיזה מקום נידח שכמה מוזרים מתעקשים דווקא להתגורר שם ...
הפליאה קצת מוזרה כי המציאות מראה ש"קצת" יותר אנשים בחרו דווקא את בנגקוק כמקום מגוריהם ולא מקומות אחרים ....
אני אישית מאד נהנה להתגורר בעיר המדהימה והנהדרת הזו .... גם מכיר לא מעט ישראלים, עם וותק גדול בהרבה משלי, שחיים בעיר באופן קבוע וזמן רב, נהנים מאד ולא יחליפו אותה בשום מקום אחר. מצד שני, יש אנשים, כולל ישראלים, המתגוררים במקומות שונים ברחבי תאילנד. כל אחד צריך לבחור את המקום שמתאים לו ונוח לו.
הסכום הנדרש למחיה (מה זה בדיוק "סבירה"?) שונה מאדם לאדם בהתאם לצרכיו, רצונותיו וסגנון חייו. מכל מקום - אל תקיש מההוצאות של תייר בתאילנד להוצאות של מי שמתגורר בתאילנד - הן שונות בהרבה.
אם תאמר לי מה הסכום הנדרש עבורך למחיה בישראל ומה הוא כולל, אוכל לנסות להשיב לך יותר בדייקנות. בגדול - החיים הבסיסיים זולים מאד ומה שיקבע את העלויות בסופו של דבר הוא באיזו מידה מעל הרמה הבסיסית אתה מעוניין לחיות. -
מגורים בתאילנדנתי, אני ממש לא מתפלא. אנחנו אישתי ואני כמעט כל שבוע מבלים בעיר הזו יום אחד. לעיתים קרובות אפילו נשארים ללילה. רק בשבועיים האחרונים היינו בבנגקוק שלוש פעמים שונות אבל לגור בעיר הזו ??
זה ממש טירוף. לעשות קניות , לבקר באתרים שונים לסוע באוטובוס כשהזמן לא מהווה פקטור זה כן אבל מפה ועד לגור בבנגקוק מתוך בחירה ??
אם הבן אדם עובד בעיר ואין לו ברירה אפשר להבין אבל יש מקומות בתאילנד שיהיה לו הרבה יותר נעים להיתגורר בהם וזו כמובן דעתי האישית בלבד.
ולמה לא ?? בבקשה. החום והלחות, הצפיפות, האויר המזוהם,פקקי התנועה.
-
מגורים בתאילנדיש כאלה שמתבטאים באופן דומה לגבי מגורים וחיים בת"א ... אבל אנשים מצביעים ברגליים והנהירה היא לכיוון העיר הגדולה ולא להיפך.
רק כדי להרגיע את הבחור ששאל - אני מתגורר בבנגקוק מתוך בחירה וכך עושים לא מעט אנשים שאני מכיר. אני גם מעיז להניח שרוב אלה שמתגורר בבנגקוק מכירים את פאטאיה טוב יותר מאשר אלה שמתגוררים בפאטאיה מכירים את בנגקוק (פשוט בגלל שפאטאיה עיירה קטנה וקלה מאד להכרות).
אין לי כוונה להגרר לויכוח איזה מקום עדיף וכמובן שהחלטתי להתגורר בבנגקוק מרמזת על כך שלפחות בעיני, בנגקוק עדיפה בהרבה על פאטאיה (וישנם רבים החושבים כמוני).
על האויר הטוב באזור בו אני גר יכולים להעיד איתן (שהגדיר אותו כ"קור ירושלמי"...חח) וסמיסו שביקרו לאחרונה והאזור גם חופשי מפקיים. -
משה תגיד את האמת איפה יותר קרבפטיה או בבנגקוק ?. נכון שבפטיה ?? בחייך משה תהיה פייר ותגיד את האמת אתה זוכר שהיית אצלי על המירפסת וביקשת סוודר נכון משה ?? איזה קור היה, בחייתק. -
אכן אני עד...והאמת זו היתה פעם תשיעית שלי בתאילנד וסה"כ יומיים בבנגקוק ,אך הפעם בניגוד לביקורים קודמים לנתי בהמלצת דר' דודו בסוקומוויט סוי 15 ולא בקאווסן וגיליתי צדדים יותר נעימים ויפים של בנגקוק ובכלל עולם אחר,והבטחתי לעצמי בע"ה בפעם הבאה הקדיש יותר ימים לבנגקוק...וזאת מבלי לגרוע כמובן מהמעלות שיש לפאטיה להציע...
-
מגורים בתאילנדאחד הדברים שלי אישית חשובים בסביבת חיי הוא פתיחות וסובלנות. את אף אחד בבנגקוק לא מטריד אם מישהו בחר לחיות את חייו במקום אחר.
אם אנשים המתגוררים בפאטאיה בוחרים לקלל ולנבל את הפה כאשר נשמעת ביקורת כלשהי על המקום או מגיבים בחוסר סובלנות כאשר נדמה להם שמישהו חושב שפאטאיה הוא לא המקום הטוב בתאילנד ומעדיף מקום אחר - זו עוד סיבה טובה נוספת שלא להתגורר במקום.