ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה צפונית (מקומית)

פורום טיולי משפחות
    13
    27
    7117
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liorev
      liorev נערך לאחרונה על ידי

בסוף השבוע הקרוב אנחנו אמורים לבלות בצפון (סוף שבוע נטול ילדים)
      החלטנו השנה לחזור לאקסית המיתולוגית שלנו -אמירים כמובן
      הצימר הוזמן זה מכבר (הבית של שירי למי שמתעניין)
      גם בנושא מסעדות אנחנו מכירים ודווקא לא מסעדות גורמה מהן יש לנו באיזורינו רבות אלא צמד מסעדות ערביות אוטנטיות משובחות בכפר רמה אל אסיל ועזבה שצירפתי את הקישורים שלהן.
      ועכשיו לשאלה- תכננו ביום שישי לטייל באחד הנחלים (נחל עמוד או נחל מירון) אבל דני רופ צופה גשמים במשך היום.
      האם יש בצפון מקום בו ניתן לטייל בגשם דמוי קניון ליכטנשטיין האוסטרי? אם כן נשמח לקבל רעיונות כאלה או אחרים (את הרעיונות לצורות בילוי בצימר אנחנו מכירים לבד...).

ליאור
      • עזבה
      • אל אסיל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ג'מוס
        ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

שאלה צפונית (מקומית)
        היי ליאור
        צפת.אפשרית גם בגשם.
        בקישור המצורף סתכל בתגובה 2 ומשם לאשכול טיול בשישי בבוקר בצפת.
        רובע האמנים,בתי הכנסת ומחלבות המאירי - ימלאו לכם את היום.אמנם זה לא נחל אבל קניונים כמו באלפים אין הרבה בארץ.

בכיף
        ג'מוס
        נ.ב.
        אני קצת חולה בבית ונירית בחופשה אז היא בטח תוסיף עלי ואם יש מקומות כאלו - היא תדע...

• צפת
        • hgktrduc
          hgktrduc נערך לאחרונה על ידי

שאלה צפונית (מקומית)
          היי ליאור
          איזה כיף לכם
          גם אני אוהבת צימר, זוגי, בחורף, בגליל.
          אני לא מכירה קניון ליכטנשטיין גלילי, אבל בחופשת החורף האחרונה שלנו באזור ניצלנו הפוגה קצרה בגשם וקפצנו לשביל הפסגה בהר מירון. זה טיול קצר וקליל יותר מנחל מירון (הנפלא) אבל יכול להתאים לימים שבהם כולנו שומעים בקולו של דני רופ.
          ובאשר למה לעשות בצימר עצמו אני בטוחה שאתם לא זקוקים להמלצות אבל אם יתחשק לכם להוציא את האף לקצת מוסיקה אז קבל שתי הצעות.
          תבלו יפה!
          יעל
          • מיקה ומיקי
          • חמדת ימים
          • liorev

שאלה צפונית (מקומית)
            ואני בכלל התלבטתי האם לשאול?? אחלה המלצות
            ג'מוס-האם מאז יצא לך להיות במוזיאון המאירי ?? לסיור במחלבה צריך להזמין מקום??
            יעל-את מיקה ומיקי אני תמיד רוצה לראות אבל שמגיעה השעה אין לנו כח לצאת, היית פעם ?? שווה ?? על חמדת הימים לא שמעתי אפשר הרחבה?? מה מומלץ שם בית הקפה או ההופעות?? ואם כבר יש לי שותפה לאמירים בצימר שלנו הביית של שירי היית כבר??
            • אורן מרום
              אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

לליאור מאורן: עוד כמה רעיונות
              אהלן ליאור

קודם כל, תהנו!! עוררת בי נשכחות... לגבי טיולים זוגיים וצימרים, אבל לא לגבי הצפון האהוב עלינו מאוד... Cool

לגבי המסעדות: אנסח בעדינות רבה את דבריי ואומר שמנסיוננו האישי (הרב) עם אל אסיל, יש מגמה שלילית בשנים האחרונות ואצלנו היא נמחקה סופית מהרשימה של מסעדות מומלצות באזור בעקבות שני ביקורים לא מוצלחים (ואני עדין בניסוח). לכן, אם היית שם זה עתה ונהנית, תמשיך ליהנות Confused .. אם היית מזמן ואתה מתרפק על זכרונות וטעמי העבר, אולי כדאי להמשיך ולהתרפק... Rolling Eyes Razz Rolling Eyes :)יש מסעדות לא רעות בכלל במע'אר (מ'רר) ולכיוון השני, יותר למעלה, בג'יש (גוש חלב). יש גם במעילייה אבל זה כבר רחוק מדי.. אני צריך להיזכר בשמות.

לא הייתי בקניון ליכטנשטיין ולכן, לא יודע למה אתה מתכוון...
              אבל בכל מקרה יש דרך נוף יפה ביער ביריה ואפשר לשלב שם נסיעה ברכב ביער וירידה למסלולי הליכה קצרים. דרך נוף די ארוכה ומאוד נעימה בתוך יערות ועם אוויר ונוף יפה מסביב. הדרך משולטת היטב ומתוחזקת. כיף לנהוג בשבילים היפים והמשופעים, עם כל החורש שמסביב, להתעכב ליד חלק מקברי הצדיקים והחפירות הארכיאולוגיות של בית הכנסת בנבוריה. יש המון חניונים, מצפורים ונקודות עצירה לפיקניקים. כאמור, ניתן לעשות גם טיולים רגליים, אם כי אנו בחרנו רק לנסוע ולעצור ליד חלק מהאתרים השזורים לאורך דרך. ואז גם תוכלו לאכול בחוות בת יער או בג'יש.

יש לי רעיון אחר עבורך: מה יותר יפה מטיול כנסיות ביום שישי סביב הכנרת? לא כזה רחוק. יופי של נופים וכנסיות ומסלול מקסים וקל, המשלב ביקור בכנסיות עתיקות, מטופחות ומרשימות - על מבניהן וגניהן היפים - יחד עם תצפיות נוף מרשימות (בכנסיית הר האושר), כנסיות יפות (כפר נחום), כנסיית הלחם והדגים עם רצפת הפסיפס העתיקה בטבחה. יש גם טיילת יפה מכפר נחום עד לטבחה. אנחנו מאוד אוהבים לבקר שם במפל הנסתר והקסום של עין איוב, ממש בפינה מעבר לטבחה, על מי הכנרת. זה ממש ללכת על המים ואם קצת מטפטף זה בכלל סוריאליסטי ומקסים (מנסיון). כל האתרים קרובים זה לזה. בחלקם ניתן רק לבקר ולהתרשם ובאחרים ניתן לשלב פיקניק קרוב כל כך לכנרת. מומלץ מאוד לתכנן את הביקור באתרים השונים בהתאם לשעות הכניסה אליהם, מאחר ובכנסיות מקפידים על כך. כנסיית הר האושר, למשל, סגורה למבקרים בצהריים. למיטב ידעתי, כולן פתוחות בשישי. אז גם האפשרויות הקולינריות שלכם רחבות הרבה יותר

באזור בית ג'ן יש תצפיות יפות מאזור הר הלל והר שמאי ותמיד נעים לבקר שם, גם בכפר עצמו, אם כי ביום גשום אולי קצת פחות. היינו שם כמה פעמים, גם ביום שוק והיה מאוד נחמד ואפילו קנינו גם כמה בגדים מקוריים ויפים, שבו להרבה מחמאות אחר כך בגזרת השפלה האופנתית.

אפשר לטייל בחלק העליון של נחל צלמון (מפלי פרוד, שלמרות שלא תמיד יש שם מים, עדיין יפה שם) או בחלקו הקטן, בין הבריכות.

תמיד יש את צפת העתיקה. כתבתי כאן כבר פעם שיש איזה שהוא קסם בשיטוט בסמטאות, בין בתי הכנסת, עולים ויורדים במדרגות ומבקרים בגלריות הבודדות שעדיין נותרו פתוחות ומביטים מעבר, לנוף הגלילי שנשקף מסביב. אפשר להעביר שם בכיף מספר שעות, להתברבר בין הרחובות הקטנים ולספוג את האווירה והאוויר אבל די חבל על ההזנחה של האזור. יש פוטנציאל ויש אווירה והדר אבל בפועל, כשרואים את הלכלוך וההזנחה, בייחוד אם מבקרים במקום מספר פעמים לאורך השנים, כואב הלב. בכל זאת, כדאי לבקר ולשוטט בסמטאות העיר העתיקה של צפת. בפעם האחרונה היינו לפני מספר שנים, נדמה לי שלוש או ארבע, לא יודע מה המצב שם היום..

שביל הפסגה בהר מירון מאוד מאוד אהוב עלינו, בתדירות של פעם בשנתיים לערך.. לדעתי, גם ביום עם טפטוף אפשר לטייל שם בכיף, במיוחד אם אתם בלי הילדים.. ואח"כ לא לשכוח לאכול בסמבוסק הארזים בחורפיש.

למרות שהמסלול של נחל עמוד העליון עם הבוסתנים והבריכות קסום ויפה, ביום גשום עם כל המדרגות עלול להיות קצת חלק ובעייתי באמת..

מה רע ביום טיול בפקיעין והאזור? יכול להיות מתאים ליום גשם ותקנחו במאפיה של רימונה במושב חוסן, אחלה לחמים ואשה חמה ונחמדה. לא יודע איך היא בשישי ואיך יתר המאכלים שלה, אבל בגזרת הלחמים (שיהיה משהו לנשנש בצימר) היא עושה פלאים..

בכרמיאל יש את פארק הגליל היפה: יופי של פארק עירוני, מטופח, מרווח, יפה ושמור היטב. מקום מצוין לטייל בין פינותיו ולהעביר מספר שעות על הדשא אם נמצאים באיזור. בפארק המון פינות יפות, כולל בריכת מים יפה עם פרחי מים ומפלים ומצפור לסביבה. אהבנו את השילוט וההסברים מתחת לסוגי העצים השונים בפארק. יש המון צל, הרבה ירוק, שקט פסטורלי (למרות מיקומו מול עיריית כרמיאל), פינת מתקני ילדים מסודרת וחדשה וגם משטח מקורה למשחקי כדור. הפארק מגודר עם שומר בשער ואכן, הפארק נקי ומסודר ונטול מנגלים. מה עוד צריך שיהיה בפארק עירוני? וגם זוגות של חתנים וכלות (והיו כמה כאלה שראינו), שבאים להצטלם בבגדי הכלולות על רקע הפינות היפות שבפארק. זה נכון לפעם האחרונה שהיינו שם, לפני שנתיים..

טוב, מספיק לבינתיים.. יש את מצפה בית נטופה ואזור ברעם ונחל דישון, אבל לשישי זוגי ביום גשום, הייתי מוותר עליהם...יש מקומות מקסימים כמו טיילת עמי על הירדן ליד כפר בלום, אבל זה כבר מחוץ לגזרה שלך נראה לי... יפה ופסטורלי שם והירדן זורם ויש דשא וטיילת. מקסים שם.
              ובינינו, גם מסלולי הטיול (המוכרים והלא מוכרים) בצימר יכולים להיות מעניינים, יפים ומהנים מאוד Rolling Eyes Razz Cool Laughing Laughing

אורן
              • glasha
                glasha נערך לאחרונה על ידי

בחיי, אני קוראת אתכם, מחזיקה מכם בדרך כלל אנשים חכמים, אהובים אפילו, אבל הפעם?

ליאור! צימר באמירים ואתה מחפש את קניון ליכטנשטיין? הלו? ג'מוס, צפת? הלו כפול. על מגילת העצמאות של אורן אני אפילו לא מדברת. זה תוכנית חומש ולא סופ"ש. רק יעלי הייתה בכיוון לפני שקפצה לאיזה שביל במירון.

בקבוק יין וסלולארי מכובה. זהו.

כן, בטח, תכף יבואו כל אוהבי הצפון ויסקלו אותי. אבל באמת, תחשבו קצת. מתי פעם אחרונה הזדמן לכם להעביר יום שלם בלי להשמיע "אל תרביץ לה, אל תציקי לו, תראו איזה ציפור, יואו שפן, וואי פרח, ילדים אולי תלכו לצייר משהו, רבעק, תנו קצת שקט!".

באמת, לא מבינה.

אלונה
                • נירית
                  נירית נערך לאחרונה על ידי

שלום ליאור,
                  כבר אין הרבה מה להוסיף, בייחוד אחרי אורן.
                  ובכל זאת, אם ממש גשום, לא הייתי נוסעת בדרך הנוף של ביריה. הדרך צרה ולמרות שהיא מתוחזקת חלקים ממנה עלולים להיות לא נעימים. מה גם שאם מעורפל-גם אין תצפית לנוף (והיא אהובה עלינו מאד מאד, ויש בה עכשיו עדיין קצת חלמוניות, גם ..).

מוסיפה עוד המלצה. אם בכל זאת בא לכם ללכת קצת בטבע, אבל במקום שיהיה קצת יותר מוגן ופחות בוצי-אפשר לעשות טיול קצר וקליל בפארק הסלעים בכסרא. חביב ביותר.
                  מצטרפת להמלצה על נחל ומפל פרוד, אבל רק לאחר שתבררו בצימר אם אכן יש כבר זרימה. המסלול בגשם עלול להיות חלק ובוצי, בייחוד ליד המפלים, וחבל להגיע לשם אם הם יבשים.

אם בא לכם נסיעה קצת יותר רארוכה (אולי בשבת??), אפשר לקפוץ לאגמון החולה או לשמורה. בדרך כלל בעמק יורד פחות גשם, והוא רק מוסיף לקסם.
                  הטיול סביב הכינרת נהדר, גם!!!

תהנו!!

ואיחולי החלמה מהירה לג'מוס!!
                  • מוזיאון בית המאירי
                  • פארק הסלעים
                  • hgktrduc

לליאור מיעל עוד משהו קטן
                    שלום חברים
                    חוזרת מסידורים וזה מה שאני מגלה כאן?
                    אורן את מגילת העצמאות הזו (יפה, אלונה) אני מתייקת ושומרת. זה יתן לנו תעסוקה לחמש החופשות הגליליות הקרובות.
                    ליאור
                    את ההופעה של מיקי ומיקה הצלחנו לצערי להחמיץ כבר שלוש פעמים. פעם לא היה כוח, פעם היה גשם ופעם לא היתה הופעה. אבל לאמירים עוד נגיע ואת ההופעה עוד נראה. לא רק בגלל המוסיקה אלא גם בשל הלוקיישן הייחודי.

חמדת ימים:
                    עקרונית, אני משתדלת לתכנן חופשות זוגיות בסביבה בהתאם ללוח ההופעות שלהם. כי בשלב כלשהו, אחרי שלב כיבוי הסלולרי ותדלוק הזוגיות יש לנו חשק לצאת לפעמים ולא להרחיק. מושב שפר נמצא ממש מול אמירים.
                    האוכל בחמדת ימים - סביר, לא זו הסיבה להגיע לשם.
                    ראיתי שם את שלומי שבן הגאון (ישתבח שמו), וכל מילה מיותרת. ויש משהו במקום האינטימי והמיוחד הזה (זרוקי הגליל ישבו שם בינואר בשורה הראשונה עם סנדלים ושמיכות). שתקוע כאילו בשום מקום. אתה נוסע ונוסע בתוך יער בחושך עד שאתה מגיע.

אני מבינה שהצימר הוזמן זמן רב מראש ודווקא בששי יש שם את שליחי הבלוז. אני אישית פחות בעניין קאברים אבל לדעתי זו מוסיקה שאתה אוהב.
                    בשבתות בבוקר יש קונצרטים קלאסיים שם אם אני לא טועה.

את הבית של שירי לא חוויתי אישית אבל באינטרנט נראה לי שווה.

ליאור יקירי
                    כמעט כל כל חופשה זוגית צפונית שלנו מתחילה בעצירה בבית לחם הגלילית: עוצרים ב"דרך התבלינים" ומצטיידים בנשנושים ופינוקים (לכו על הליצ'י ועל הפיסטוק המקולף Smile )וכל מיני תערובות לקחת הביתה ולתת במתנה לסבתא ולסבא ששומרים לנו על הגוזלים, כדי שיסכימו לעשות זאת גם בחורף הבא.

תעשו חיים, כבר אמרתי?

יעל
                    • נעמי10
                      נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

קניון ליכטנשטיין !!!
                      אני כבר שעה מתגלגלת מצחוק Laughing
                      הדבר היחיד שיכול בארץ אולי להזכיר את זה, זה ראש הנקרה.
                      • hאורי
                        hאורי נערך לאחרונה על ידי

ותוספת קטנטנה שאורן שכח להכניס לרשימה ומתאימה ליום גשם באזור הר האושר, טבחה וכ'ו.
                        בית הגליל-דומוס גלילאה.
                        IMG_0060.JPG IMG_0067.JPG
                        IMG_0060.JPG(גודל:24.89KB)IMG_0067.JPG(גודל:31.77KB)

IMG_0067.JPGIMG_0060.JPG
                        • נירית
                          נירית נערך לאחרונה על ידי

כמעט קניון ליכטנשטיין !!!
                          היי נעמי וכולם,
                          אם כל "הביורוקרטיה" תסתדר בסופו של דבר, אכן יהיה בארץ שביל עץ תלוי בקניון הבניאס. ממש כמעט Razz כמו באלפים. היתרונות למטיילים ברורים.
                          החסרונות מנקודת מבט של שמירת טבע והגיאולוגיה של האזור-קצת פחות...

כפי שרואים בתמונות, השביל כבר בנוי למעשה, וחסרים בעיקר האישורים הרשמיים לפתיחתו..
                          כמעט כמו באלפים.JPG שביל תלוי בבניאס.JPG
                          כמעט כמו באלפים.JPG(גודל:19.21KB)שביל תלוי בבניאס.JPG(גודל:20.14KB)

• על השביל התלוי בבניאס
                          כמעט כמו באלפים.JPGשביל תלוי בבניאס.JPG
                          • liorev

לליאור מיעל עוד משהו קטן
                            טוב, גם אני כמו יעל יצאתי לאכול סלט וחזרתי ונהר התגובות שצף וגאה.רציתי רק לצרף שיר שנקרא שתיקה=זהב כי אין לי מה להוסיף אחרי כל ההצעות.אז צירפתי.. אך לא איש של שתיקות אני ולכן כמה התייחסויות
                            אורן מעבר לכל המסלולים חשובה ביותר ההערה לגבי אל עסיל כי אכן אני זוכר אותה מלפני 4 שנים ואם התקלקלה אז צריך לחפש משהו אחר.ההפניה שלך לג'יש החזירה אותי כ5-6 שנים אחורה עת התארחנו בצימר במקום מופלא בשם חוות הנמורה בשמורת נחל מירון (מצ"ב קישור מומלץ מאוד) ושם אכלנו בג'יש במסעדה שנקראת "ליאלי ביירות" היה מצויין האם לזאת התכוונת ?? אשמח באם תזכר במסעדה במע"ר.
                            המלצות הטיול שלך מתויקות בנילון השמור עימי בשם "טיולים בצפון" ומתי שהוא אעשה בהם שימוש באם יהיה גשום בשישי.
                            נירית-אגמון ושמורת החולה אירחו אותנו מספר פעמים,לגבי מפל פרוד אולי הפעם.
                            אלונה- אני מאמץ את המלצתך בימים חמישי (מההגעה) ושבת (עד הנסיעה) בשישי בדרך כלל אנחנו מטיליים כי חלק מהכיף כפי שהפלאת לתאר זה גם לטייל בלי הילדים.
                            אחרונה חביבה יעלי- נראה לי שאנחנו בראש דומה אמנם אצלנו זה כבר לא הסבא וסבתא שהתעייפו לשמור אלא רותם היוד ביתניקית אבל העצירה בבית לחם הגלילית וחופשות החורף הזוגיות מוכרות לי לגבי שליחי הבלוז ,נראה לא גיבשתי דעה.
                            • שתיקה=זהב
                            • נמורה
                            • אורן מרום

טוב,

אני מבין שמה שאני לא אכתוב, בסוף אושמץ כאן.. Shocked Shocked בין אם אשכול ברכות או המלצות למסלולים.. תמיד תימצא מישהי מנשות אלפא שתלכלך עליי ועל מגילותיי.. Cool Laughing Laughing Very Happy Smile

אלונה, בקבוק יין זה נהדר. אנחנו בד"כ לוקחים כמה בקבוקים וגם כמה בירות (קרות ובקירור).. הסלולרי, דרך אגב, אף פעם לא סגור.. אחרת, איך הילדים יתקשרו להפריע לך באמצע ה.. נו איך קוראים לזה? אה, מסלול.. Rolling Eyes Razz Laughing Laughing Laughing

לא הייתי אף פעם באמירים ובשפר וכנראה גם לא אהיה.. יש בי משהו מובנה נגד הקונספט אבל זה לא הזמן והמקום להסביר.. ובכל זאת, אני נורא מבין את ליאור וגם אני הייתי נוקט לדעתי כמותו.. Cool Cool

אף פעם גם לא העברתי יום שלם בהשמעת "..תראו איזה ציפור, יואו שפן, וואי פרח, ילדים אולי תלכו לצייר משהו..". מהסיבה הפשוטה, אף פעם לא שלחתי את הילדים שלי לצייר משהו וגם שפנים מזמן כבר לא נראו במחוזותינו ולגבי הציפורים, נו טוב, גם אני לא צפר גדול... דרך אגב, שלא יובן שמי מילדיי לא צייר ולא יוצר דגול, חלקם כן (איך לא??) אבל מבחירה שלהם ולא כאסטרטגיית הפעלות שלי.. Cool Laughing Laughing .. למרות שזה פתאום נראה רעיון לא רע.. מאידך, זה עלול להיגמר ברע.. Rolling Eyes Cool Laughing

לעומת זאת, בלי קשר לצפון או לדרום, אני חושב שאין דבר יותר מקסים (ורומנטי) מטיול זוגי, כן, בלי הילדים.. בשמורת התנור או בהר תבור או בחווארי מצדה, זה לא הנקודה, הכל רגוע ויפה וגם היין מצוין שם, בטבע, בזוג..וכן, גם הסלולרי עדיין פתוח.. Very Happy Smile Cool

ולכן, ליאור. אל תהסס, צא וכבוש את הגליל ומשעוליו (בשישי, כי בשבת תנוח).. Cool Laughing

רק שלא תגיעו בטעות לקניון של חצור הגלילית במקום לקניון ליכטנשטיין.. Laughing Laughing

ובכלל, רעיון מצוין הוא להגלות את הילדים לסבא וסבתא, לנעול את הדלת, להגיף את החלונות, לקנות כרטיסים לשלומי שבן (אכן, אמן אמן), להזמין מקום למסעדה טובה באזור הבית והנה ארגנתי אחלה סוף שבוע.. Cool Laughing .. מנסיון, זה עובד.. Rolling Eyes Laughing Cool

אורן
                              • sancho
                                sancho נערך לאחרונה על ידי

מצטרף לאלונה.
                                דני רופ הבטיח חורף ? מה יותר כיף מאשר להשאר בבית/בצימר ליד האח הבוערת ? תצטיידו בשקית ערמונים ותהנו מהחורף שמשתולל בחוץ.
                                אם מתעקשים לצאת, בגוש חלב יש בכניסה את ג'יסקאלה - פעם היתה טובה במיוחד המאכלים הלבנונים שלה, היום לא יודע. על הכביש הראשי לכפר כעבור 100 מטר ישנה עוד מסעדה טובה בפינה בצד ימין, לא זוכר את שמה.

תהנו,
                                יורם
                                • אורן מרום

שכחנו את הדבר הכי הכי חשוב!!!!!
                                  ליאור היקר,

ומה שכחנו???

שתמיד קורה ההיפך מהתחזית.. לכן, קח בחשבון שיום שישי יהיה שמשי, אל תשכח בגד ים ומשקפי שמש... Cool
                                  ושכח מהתוכניות לאינטימיות חמימה בצימר... Shocked.. כשהכל קפוא וקר וסוער בחוץ.. Cool Rolling Eyes .. תהיה שמש ויהיה לכם חם והמיזוג יעבוד ושוב תרצה להסתובב בצימר עם השורטס הלא מחמיאים לך.. איפה דני רופ וההבטחות שלו? לך תבנה על משהו במדינה הזאת?? Laughing Laughing

אורן

• liorev

שכחנו את הדבר הכי הכי חשוב!!!!!
                                    אורן מהפה שלך לאלוהים
                                    לא ענית לי לגבי המסעדה בג'יש זה "ליאלי ביירות " ? ומה עם זאת של מעאר ??

ליאור
                                    • Jenny2
                                      Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

ועוד בעניני אוכל
                                      לפני שנים אכלנו על הגג אצל משפחת ניקולא בואדי צלמון - אוכל ערבי ביתי טעים וטרי מוגש מכל הלב.

גם כאן -אני לא יודעת מה המצב היום.

תבלו.
                                      • ניקולא
                                      • אורנה1
                                        אורנה1 נערך לאחרונה על ידי

ועוד בעניני אוכל
                                        אוכל דרוזי זה ריאד בסג'ור:
                                        http://rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=987

ארוחה מתובלת בסיפורי מורשת הארץ.
                                        • ריאד- מסעדה דרוזית ביתית
                                        • liorev

ועוד בעניני אוכל
                                          הי אורנה וג'ני
                                          גם ניקולא וגם ריאד הודפסו והושמו אחר כבוד בנילון ההולך ומתמלא
                                          הידוע בשם "אמירים דצמבר 2009 "
                                          יש עדיין מקום בנילון....
                                          תודה
                                          ליאור
                                          • hgktrduc

ליאור, הנילונית כבר די סגורה אבל בכל זאת
                                            סדר קטן במסעדות שהוזכרו כאן בג'יש:
                                            אל ליאלי בירות - אחרי הכניסה לג'יש פניה ימינה. זו מסעדה שקיבלה פעם מומלץ "מפה". שרות מהיר, נקיה, טעים, עממית יחסית. הכי טעים שם לדעתי זה המשאוושה שלהם.
                                            יורם הזכיר כאן את ג'סקאלה - מיד בכניסה לג'יש מצד שמאל. מתמחה יותר באוכל הערבי - תבשילי עשבים וכו'. לפני שנתיים היה לי טעים.

ראש הנקרה בחורף - ממליצה מנסיון. היינו בשבת מאד סוערת וגשומה. קמנו בבוקר, חטפנו קריזת טיול מהסוג שאורן תאר כאן לא מזמן ביום הולדתו Cool Laughing ונסענו.
                                            חוייה נהדרת - הגלים שנשברים בעוצמה בתוך הנקרות. ריק מאדם, אין תור לרכבל... נפלא עם או בלי ילדים וללא קשר לליכטנשטיין.
                                            יעל
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון