ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול טיול ברומניה

פורום אירופה
    1
    1
    45915
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liory4
      liory4 נערך לאחרונה על ידי

טסים עוד יומיים לעשרה ימים ברומניה והמסלול עודל סגור אז אשמח לעזרה מהמומחים כאן.

אנחנו זוג + בן 1.5 אוהבי טבע, מים, חיות, אוכל טוב ואוטנטי. מעוניינים במסלולי טיול של 1-3 שעות +/- בגלל הזאטוט. נוחתים בבוקרשט וחוזרים מקלוז’.

מה שיודע עד עכשיו זה שנוחתים בבוקרשט עוצרים לצהריים הצטיידות בדרך לסינאיה.

לילה ראשון בסינאיה ולמחר ממשיכים לברן ל2-3 לילות. כנראה נעשה את קניון דמבוביצוארה  ומסלול כלשהו בוצ’גי. אם יש עוד מסלולים ספציפים אשמח לשמוע.

משם לבראשוב ליום אם תמליצו אולי יומיים, למרות שמעדיפה פחות מהעיר. האם שווה לנסוע לאגם סנטה אנה?

משם לסיגישוארה עם מעבר בכפרים הסקסונים בדרך. נישן 2 לילות שם.

בסיגישוארה אנחנו מצטלבים עם ההורים ונזכה ליום בלי הילדון. האם יש המלצות למשהו ששוה לעשות בלעדיו, אולי איזה משהו מפנק? ספא? אשמח להמלצות אם יש.

משם נמשיך לאיזור קלוז’ אך כאן אופפת אותי חוסר ודאות ולא כל כך יודעת מה לעשות. חשבתי לקנח ביומיים באפוסני (אם יש מסלולים ספציפים מומולצים אמח לשמוע)

לילה אחרון לפני הטיסה בקלוז’.

עדיין נותרו לי יומיים באמצע שאין לי מושג מה לעשות בהם? אולי להוסיף יום לאחדת העצירות בדרך.

בנוסף האם יש פעיליות כגון קטיף, סיור מעניין, משהו שכולל חיות (לא בכלובים), בתי מלאכה שניתן לבקר בהם לאורך המסלול?

אודה להערותיכם והארותיכם...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון