טורטוגרו
-
אנחנו מגיעים לקוסטה ריקה ב3 ליולי ולקראת סוף הטיול בשלושת הימים האחרונים אנחנו מתכננים להגיע לטורטוגרו.
השאלה לי היא – אם החלטנו להגיע בכוחות עצמנו ולא לקחת את החבילות המוצעות…. איך מומלץ לטייל שם? האם לקחת מדריך מקומי זו אופציה קיימת? בהנחה שלא לקחתי את החבילה שכוללת שלוש ארוחות ביום – האם יש מקומות נורמליים לאכול (בכל זאת 3 ילדים )
-
מאחר ומדובר במקום קטנטן, שההגעה היא בסירות או טיסה, גם הסיורים הם או שייט למנגרובים או הליכה לילית לראות צבות מטילות.. ולמעשה כל סיור תצטרכו מדריך. אתם לא חייבים לינה וסביר שיכולים להתארגן במקום ( ככה אני עשיתי, אבל הייתי שם מאוד מזמן).. הייתי מברר מראש עם מקום הלינה אם אפשר להצטרף לסיורים דרכם, בלי להתחייב מראש אלא להחליט במקום… ההנחה שלי תהיה כן- מקסימום מצטרפים לקבוצה קיימת.
לגבי אוכל- לא יהיה שפע של הצע, אבל יש מספר מקומות, כולל פיצה .. ככה שלא תרעבו.
-
טורטוגרו אכן מקום קטן ונחמד. אנחנו היינו בינואר. casa mirabel , לבעל המקום קוראים דריל, מול הכנסיה הקטנה ברחוב הראשי, מוציא שייט תעלות מוקדם בבוקר , מומלץ מאוד. תבדקו גם לינה שם, והמאפיה ליד שווה ביקור בכל שעות היום גם לקפה וגם לארוחות בוקר או ארוחות קלות. יש מספר מסעדות של אוכל מגוון ( כולל צמחוני) , יש מסעדות ביתיות של אוכל בסיסי פשןט טעים וזול, וכן. יש גם פיצה. cabinas tortogero ממוקם על החוף , שם אנחנו ישנו, נקי, לא יקר, וצוות נעים ומסייע. ברחוב הראשי, יש מספר סוכנויות טיולים לטיולי לילה , שהם חוויה בפני עצמה. לא לפספס את השמורה בקצה הרחוב ( ימינה למעגן). תהנו
-
היי
האם לילה אחד מספיק? אם מגיעים בצהריים צריך להזמין שייט מהמלון?
-
לילה אחד מספיק? תלוי באיזה שעה אתם מגיעים. אם אתם רוצים סיור לילה, אפשר להירשם מיד כשמגיעים. הסיור יוצא עם חשיכה. אם לא הספקתם ביום ההגעה, אז תיאלצו להישאר עוד לילה. לגבי השייט - צריך להירשם מראש. ומומלץ השיט הכי מוקדם בבוקר כדי לראות את החיות בזמן "ארחות הבוקר", מאוחר יותר קשה יותר למצוא אותן.
-
תודה
אכן סגרנו מלון מראש – אני גם יודעת שזה אחד המלונות שמציעים חבילה עם סיורים ולינה אבל אנחנו לקחנו רק את המלון. אני מניחה שנצטרף לסיורים שייצאו מהמלון